Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ ΤΟΥ ΒLOGGING..


ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ..ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

Σχόλιο της Ε.Σ.Δ.: Blogger γνωστότατος, εκλήθη από ΕΔΕ  να...διαψεύσει τις δηλώσεις που του έκανε αξιωματικός της αστυνομίας.. Ναί, και δεν είναι η πρώτη φορά που που καλούνται οι μπlόγκερς σε τέτοιες ασχήμιες.. για να διαψεύσουν εαυτούς προκειμένου να διασωθεί... ένας κρατικός υπάλληλος και δη ένστολος, στον οποίον, η φαιδρά δημοκρατία μας απαγορεύει δια ροπάλου ..να ομιλεί άνευ αδείας του μαλάκα  προϊσταμένου του!Αυτή είναι οι δημοκρατία μας.. όπως μας την φορούν μεταπολεμικά οι πάσης φύσεως νοσηροί κι ουτιδανοί, ως ο αξιότιμος χαλβάς υπουργός Δένδιας κα τα τσανάκια του. Διαβάστε σχόλια και ρεπορτάζ, διότι το θέμα αφορά κυρίως bloggers  και δημοσιογράφους, που οφείλουν να σταθούν εις το υψος τους!.. Ο blogker που αναφέρεται πιο κάτω, μέλος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, όχι μόνο στάθηκε στο ύψος του, αλλά δίνει και τη δέουσα απάντηση στον αλητήριο  υπουργό! Να κοπεί ο βήχας, του να είναι οι ένστολοι Β! διαλογής πολίτες κα να μην μπορούν να μιλήσουν ...άνευ αδείας... Κόψτε το κωλοδημοκράτες  εξουσιαστές!! Βάνδαλοι των Ιερών κι οσίων 




dendias
ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ!
ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Οι δηλώσεις του Διευθυντού του Αστυνομικού τμήματος Ομονοίας Βασίλη Ρόκκου προς το Makeleio.gr, τον οδηγούν στο ...σφαγείο της ΕΔΕ! Θέλουν να τον καρατομήσουν γιατί είπε την αλήθεια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν και αγωνίζονται οι αστυνομικοί! Έτσι, δεν φτάνει που οι ένστολοι δοκιμάζονται σκληρά με μισθούς πείνας, ο Βασίλης Ρόκκος που τόλμησε να περιγράψει την πραγματικότητα, κινδυνεύει να τεθεί σε διαθεσιμότητα, μετά την ΕΔΕ που διετάχθη, προφανώς με εντολή του υπουργού κ. Δένδια! Το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος έχει αναλάβει την διεξαγωγή της ΕΔΕ μετά από εντολή του Διευθυντή της Αστυνομίας Αθηνών, ταξίαρχου Μιχερίνα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ > ΚΛΙΚ στον τίτλο για να διαβάσετε όλες τις ...δημοκρατικές ασχήμιες του Υπουργού!

Τό πιο κάτω σχόλιο προέρχεται από το Πρακτορείο Ειδήσεων Η.Ν.Α


ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Η.Ρ.Α:Αλλος ένας χαλβάς που παριστάνει τον πολιτικό..Οι φαυλότητες των Νεοδημοκρατών!..Ίδιες από εποχής 1951-Παπάγου-Καραμανλή!  Ρε οι τυχοδιώκτες του κερατά, από που μας κουβαλήθηκαν , όλα αυτά τα ...σκατά; ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ που έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφο!.. Γιατί έπρεπε να ζητήσει άδεια...πριν μιλήσει! ΟΥΣΤ ΚΑΘΙΚΙ! Μικρόνοε και εκδικητικέ... σε μη αρεστες σκέψεις του άλλου! ΟΥΣΤ και πάλι! ΡΕ, Αρχιδάμαντα οι αστυνομικοί, οι ένστολοι γενικώς, τι είναι; Πολίτες Β! κατηγορίας, που σε μια πουτανέσκα , σαν τη μάπα σας ελληνική δημοκρατία, πρέπει να παίρνουν άδεια για να μιλήσουν, όταν τους έρθει το κέφι;
 ΟΥΣΤ αληταριό, που δα θέλετε να προάγεται την Ελλάδα, όταν εσείς ως νοοτροπία και καταγωγή, είστε τρογλωδύτες! Με αυτό το νιονιό έτσι καταντήσατε την Ελλάδα, τη φέρατε στο ΑΜΗΝ ... ΟΥΣΤ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου