Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

O ΟΙKONOMEAΣ Ο ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙ



ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
" Είναι απαράδεκτο, άθλιο και εγκληματικό" ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΑΡΟΣΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ…
που αποτελούν΄κόμβο στον παγκόσμιο Τύπο! Τους λοιδωρεί ο χαλβ΄λας, διότι ότε στη ζωή του δεν έκανε ορίτζηναλ δημοσιογραφία!Τέτοια φρούτα ,σαν τον πρακτορίσκο της αριστεράς , μας δίνουν στη μάπα… οι κρατικοδίαιτοι καναλάρχες του MEGA. Aei…sixtir, κωλόπαιδα οικονομημένε!
ΕΚΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ, που προσποιείται τον δημοσιογράφο… Αν τολμάει ας μας δείξει τα γαλόνια του στη δημοσιογραφία (scoop)..αν έχει…διότι πολύ απλά το σακούλι του είναιν αδειανό… διότι απλά ήταν λακές λακές , ΓΛΥΦΤΗΣ αριστερόφρονων ιδεοληψιών! ΟΥΣΤ!
Η ΕΙΔΗΣΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΛΕΕΙ:
Ο δημοσιογράφος με αφορμή τις γυμνές φωτογραφίες της Kate Middleton, μίλησε για τους παπαράτσι. Ο Γιώργος Οικονομέας τόνισε," Αυτό το εργάκι με τους παπαράτσι να κυνηγάνε από πίσω οποιονδήποτε και να τον φωτογραφίζουν, είναι απαράδεκτο, άθλιο και εγκληματικό! 'Εγινε αφορμή να σκοτωθεί και η Νταϊάνα. Αυτό που πιστεύουν οι παπαράτσι επειδή είσαι ηθοποιός,δημοσιογράφος, πολιτικός δικαιούνται να σηκώσουν την μηχανή, είναι απαράδεκτο.” Δογματίζει ο στενόμυαλος φαφλατάς!
Ο Γιώργος Οικονομέας διηγήθηκε μια δική του ιστορία.
" Μια φορά πέρυσι στα πολύ μικρά μέτρα τα δικά μας. Πήγαινα με το παιδί μου στο αεροδρόμιο. Ξαφνικά βλέπω έναν σηκώνει την μηχανή και με φωτογραφίζει. Τι κάνεις εκεί; του λέω και τι μου απαντάει... Έχω το δικαίωμα. Είσαι καλά ρε, θα σε πλακώσω στο ξύλο και θα σου πω που έχεις και δικαίωμα."
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΛΟΙΠΟΝ επειδή δεν κατάλαβε ποτέ γιατί μασάει από τη δημοσιογραφία, χωρίς να είναι δημοσιογράφος λέμε: 1) Οι παπαράτσι –φωτορεπορτες- από το 1950 που έκαναν την επιεδεικτική,εμφάνισή τους, στις πιάτσες της Ρώμης, αποτελούν απόσταγμα της δημοσιογραφίας.Βγάζουν με τον φακό τους θέματα που ενδιαφέρουν το παγκόσμιο κοινό! Καλώς ή κακώς.Η δημοσιογραφία ΡΕ χαλβά του Ψωροκιστάν-Ελλαντα.. δεν το έχεις πάρεις ποτέ χαμπάρι…
Οι διασημότητες ΚΥΝΗΓΙΟΥΝΤΑΙ από τον διεθνή τύπο! Εσύ ρε Αρχιδάμαντα που ταϊζεσαι από τα ταϊζόμενα αφεντικά σου… δηλαδή από μας… έχεις δα να μας αναφέρεις κανένα κυνήγι σου … κανένα δημοσιογραφικό σου σκούπ;Ταλαίπωρε και θεωρητικολογείς! Κάνεις και τον νταή!
** Θυμήθηκες και ,…τη μάνα αυτού του γιού της κακότυχης Νταϊάνας …
Και ξεχνάς, αμαθέστατε-πολυτρόπως- πως οι διασημότητες είναι στο στόχαστρο του Τύπου… Πώς και γιατί μην το ψάχνεις, διότι το τσερβέλο σου… δεν φτουράει.
Βεβαίως υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Οι γαλαζοαίματοι… γεννιούνται διάσημοι,ειδικά ο βρεταννικός βασιλικός οίκος!
2) Από γεννησιμιού σου , ρε αμαθέστατε Οικονομέα, οι διασημότητες , οι γνωστοί , οι πάσης φύσης αναμιγνυόμενοι με τα κοινά είναι στο στόχαστρο του Τύπου! Αυτός που κουνιέται δημόσια … γνωρίζει πως δεν μπορεί να αποφύγει τον φακό…Ούτε κι εσύ χαζοβιόλη… που είδες σε αεροδρόμιο.. κάποιο φλάσ να αστράπτει μπροστά στη φάτσα σου!..
Τόσο καταγέλαστος είσαι!..δημοσιογραφικά! Ανόητε, μας Το θέμα βέβαια του κυνηγιού των vip’s,από δημοσιογράφους και παπαράτσι είναι τεράστιο, αλλά επειδή η δημοσιογραφική κι εν γένει παιδεία σου, είναι λειψή.. τι να κουβεντιάσουμε; Δεν κυνήγησες φαίνεται ποτέ στη ζωή σου… θηράματα διασημοτήτων , ούτε φυσικά και ειδήσεις.. Κυνηγάς όμως τηλεθέαση στήνοντας φτιαχτούς καυγάδες για να ξεγελάσεις τον τηλεθεατή, ενώ οι παπαράτσι δεν ξεγελάνε κανέναν …αποτυπώνουν αλήθειες με τον φακό τους, όσο κι αν ενοχλεί. Την ξέρουν τη μοίρα τους οι διάσημοι γι αυτό και οι περισσότεροι μειδιούν.. Και στο κάτω της γραφής, στο βάθος τους αρέσει…
Να πω κι άλλα; Μα καιροσκόπος για την …οικονόμα είσαι στην δημοσιογραφία, τι να καταλάβεις;
Παύλος Μπαντουράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου