Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ






NATA TA ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΙ …ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 

Πριν καν στεγνώσει το “ μελάνι” για την πλαστογραφία των δημοσιογράφων για το Πολυτεχνείο, που γράφαμε προχθές, νάσου και μας βγήκαν με κορώνες οι Χαρδαβέλας και Λιάνης.. (από τον REAL FM) να υμνολογούν το ίδιο κατασκευασμένο παραμύθι των Κομμουνιστών (οι αριστεροί είναι μεταγενέστερο ψιλικατζίδικο- μαγαζί).. Κι όμως αν διάβαζαν, μια και οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να εκτιμήσουν τα γεγονότα, δεν θα αναμασούσαν το ολίσθημα-φάρσα. Και διότι είναι έντιμα και καλά παιδιά. Αν διάβαζαν ..:
1) Τον Ραφαηλίδη… (αριστερός δημοσιογράφος) (κάντε κλικ πιο κάτω στη φωτογραφία του για να δείτε τι λέει.
2) Τον Χρύσανθο Λαζαρίδη , βουλευτή (πρώην αριστερός κι εντός… πολυτεχνείου τότε)
Γράφει:”Η «αντίσταση του λαού κατά της χούντας» δεν υπήρξε τόσο «παλλαϊκή», τόσο «μαζική» και τόσο «ομόθυμη» όσο παρουσιάστηκε μετά. Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ενέκριναν τη δικτατορία τα πρώτα χρόνια. Αρκετοί ακόμα την ανέχονταν αγόγγυστα. Ακόμα περισσότεροι ένιωθαν απλώς φόβο. Πολλοί λίγοι είχαν διάθεση για αντίσταση. Όπως λίγοι ήταν κι αυτοί που είχαν διάθεση να βοηθήσουν τους τότε αντιστασιακούς…” 

3)Τον Απ.Βραχιολίδη ( ρεπόρτερ.. λεύτερος, δηλαδή ακομμάτιστος!),
“Λέγω κάθετα πως οι δυνάμεις που “έστησαν”-μπλόκαραν, το Πολυτεχνείο ήσαν πέντε 1)Κομμουνιστές, 2)Αμερικανοί, 3) οι Κανταφικοί (έτσι λεγόνταν τότε οι άνθρωποι πέριξ του βλάκα Ιωαννίδη) 4) οι παλαιοί πολιτικοί που ήσαν άνεργοι επί μια 7/ετία και 5) οι βασιλόφρονες...ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΤΑ ΕΣΥΡΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ! ΤΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ! “ Κι αυτά τα έβγαλα στον αέρα του Ραδιοσταθμού της ΥΕΝΕΔ, 2 μέρες μετά το κλείσιμο του επεισοδίου… παρά τους κινδύνους της λογοκρισίας. Εξ άλλου λίγες μέρες αργότερα με την επικράτηση του Ιωαννίδη εξεδιώχθην! για να ακολουθήσει μετά Στρατοδικείο” >( www.webpressunion.blogspot.com )



ΛΙΑΝΗΣ.Αφού λάλησε όσες κοτσάνες μπορούσε για την ιερότητα του πολυτεχνείου και πάντα με το επιμύθιον του νεκρούς (Το Κ.Κ.Ε , η αριστερά γενικά για να επιβιώσει θέλει περιστατικά αίματος…).. Στο τέλος, με την γλαφυρότητα που τον διακρίνει, κάλεσε τους ακροατές τους να ..κρατάνε ψηλά !!! τη ..ιερή δάδα του Πολυτεχνείου ..Λές κι είχαμε να κάνουμε με το Αρκάδι ή το Ζάλογγο… Την απλή κατάληψη του Πολυτεχνείου την μετέτρεψε ο χαλβάς σε ορόσημο του ΄Εθνους. Πλαστογραφεί ή όχι;

ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣΥμνολόγος του Πολυτεχνείου και ευηδούς γενέας του, του “μαζί τα φλαγαμε”
Δίνει ρέστα ο αριστερόφρων ρεπόρτερ με το εξής δημοκρατικότατο:
Ούτε θέλει να ακούει για τη Χρυσή Αυγή! Τη βρίζει αλλά δεν θέλει να την ακούει!
Τ΄ςετοιος δημοκράταρος δημοσιογράφος είναι ! Φυσικό επιδίδεται με τα αθέατα.. και το υπερπέραν. Παιδικοί προβληματισμοί!
 ΔΗΜΑΡΑΣ
Αριστερίζων κι αυτός,χαμηλών τόνων, αλλά ποιός μαλάκας τον ώθησε να ιδρύσει από-κομμα;

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣΆλλος ένας κομουνιστής στα MEDIA.
Δεν έχουμε γραφή του για το Πολυτεχνείο, ώστε να το συνδιασκεδάσομεν..Αλλά όπου βρίσκεια ευκαιρία κάνει την παραπλανητική κουτσουκέλα του να ευνοεί τους ομοϊδεάτες τους…ευσχήμως και υποδορίως…
Δυστυχώς παιδικά τραύματα που θα τα κουβαλάνε για πάντα. ΄Εξυπνα άτομα αλλά άσκεπτα.. επιδερμικά και μη στοχαζόμενα για τη σοβαρότητα της δημοσιογραφίας.. Αντί δε να τη θωρακίζουν, την εκθέτουν με τις παιδιές τους με αποτέλεσμα .. να μας προκύψει το:ΑΛΗΤΕΣ –ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
ΜEDIA under…. left control
ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ...ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Ηθοποιός λέγεται πως είναι, αλλά διαπρέπει ως… ταβερνιάρης στην ΕΡΤ …
Βασικά τα μασάει καλά για το ύψιστο αυτό τάλαντό του..
Κουμουνισταράς του κερατά δεν αφήνει ευκαιρία που να μην περνάει τα αριστερίστικα μηνύματά του και σίγουρα κατά την ντιρεκτίβα θα χύνει μαύρο δάκρυ …για το Πολυτεχνείο που τάχα έριξε τη χούντα!
Εκεί δε που δίνει ρέστα είναι οι επιλογές του στους κομπάρσους των πατιρντί του. Συμπτωματικά οι περισσότεροι είναι αριστεριστές ..
΄Εχει κάνει λέτε κανένα αφιέρωμα στον μεγάλο Ζαμπέτα  (μπορεί, αλλά εμείς δεν θυμόμαστε ) ή για τον ΄Ελληνα Σφακιανάκη; που δεν ανήκει σε καμιά κομματική συνομοταξία;
Βασίλης Ραφαηλίδης-Στην πραγματικότητα, κανένας δεν έριξε τη χούντα, ούτε «τα παιδιά του Πολυτεχνείου», που τα κάναμε μπαντιέρα για να απαλύνουμε τις ενοχές μας για τη δειλία μας…

Η άποψη ενός γνήσιου αριστερού...του Βασίλη Ραφαηλίδη, όπως αυτή είναι καταγεγραμμένη στο βιβλίο του με τον τίτλο «Ιστορία (κωμικοτραγική) του Νεοελληνικού Κράτους 1830-1974», των εκδόσεων του «Εικοστού Πρώτου»:
Προσθέστε σ΄αυτά που λέει και το σοβαρό άρθρο του βουλευτή Λαζαρίδη, ο οποίος χωρίς παρωπίδες τοποθετεί την “εξέγερση “ στις κανονικές της διαστάσεις… Αριστερό κι αυτός!
Άλλη μορφή του γένους ο Λάκης Λαζόπουλος. Σταθερός υμνητής του Πολυτεχνείου. και του ΣΥΡΙΖΑ Πίσω από τα χάχανα περνάει τις γραμμές της αριστεράς. Δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά τον υποδύεται θεατρινίστικα..Εγκληματεί και το ξέρει. Ως σκεπτόμενος και ταλαντούχος που είναι θα κατανοεί ότι δεν είναι δυνατόν να κάνει τον πλασιέ προϊόντων που η ημερομηνία τους έληξε από πολλού… Αυτο-υποβιβάζεται. Τι καλό, τι οράματα έχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ που να συναγείρουν; ΄Οταν απαντήσει θα καταλάβει και τον Ραφαηλίδη της διπλανής στήλης, που αν κι αριστερός, ..δεν κοντοθορίζει και λέει αλήθειες για το Πολυτεχνείο
Όπου βλέπετε ΜΠΛΕ κάντε κλικ για συνέχεια!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου