Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ο ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 1


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΗΣ  


(γιος του Γιώργου Κουρή) για μεγάλα χρέη προς το ΙΚΑ

Συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία ο επιχειρηματίας Ανδρέας Κουρής, γιός του εκδότη Γιώργου Κουρή, ο οποίος κατηγορείται για χρέη εννιά εκατ. ευρώ προς το ΙΚΑ.
Πρόκειται για οφειλές, που προήλθαν από την επιχειρηματική του σχέση με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΤΕΡ. Ο κ. Κουρής συνελήφθη με βάση παραγγελία του εισαγγελέα για οφειλές προς το ΙΚΑ ύψους 9.171.000 ευρώ.
Μάλιστα ο ίδιος έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter πως δεν υπήρξε ποτέ ούτε νόμιμος εκπρόσωπος, ούτε εκτελεστικό μέλος του ΔΣ. «Η σημερινή προκαταρκτική εξέταση αφορά οφειλές ΙΚΑ του Alter στο οποίο δεν υπήρξα ποτέ ούτε νόμιμος εκπρ/πος,ούτε εκτελεστικό μέλος του ΔΣ.»
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Ο 42χρονος επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στον χώρο των media. Ανακοίνωση για τη σύλληψη του επιχειρηματία εξέδωσε και η ΕΛ.ΑΣ.
«Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός για μη καταβολή εργοδοτικών-εργατικών εισφορών προς το Ι.Κ.Α. το ύψος των οποίων υπερβαίνει τα 9 εκατομμύρια ευρώ
Συνελήφθη σήμερα (3-1-2013) το πρωί στην περιοχή του Διονύσου Αττικής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής 42χρονος ημεδαπός, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Ανώνυμης Εταιρείας , για μη καταβολή εργοδοτικών-εργατικών εισφορών προς το Ι.Κ.Α συνολικού ποσού 9.171.778,02 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».


Πηγή:  iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/84150#ixzz2Gv9rttsK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου