Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013


ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΩΡΑ!

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ 

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Η ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ 

ΑΠΕΡΓΙΩΝ...

Οι Εθελοντές Αλληλεγγύης, (κίνημα πατάτας) σε μια ξαφνική ανακοίνωσή τους χθες καταδικάζουν τις απεργίες και ζητούν την άμεση πάταξή τους.! Και εξηγούν:

"Σε μια εποχή κατοχική που ζούμε και τη στιγμή που ουσιώδεις αρχές του Συντάγματός μας έχουν καταλυθεί, η άσκηση του  δικαιώματος  της απεργίας (συνταγματική επιταγή) ,την σήμερον ημέρα αποτελεί εγκληματική πολυτέλεια, που πλήττει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, κι αυτό πρέπει κάποτε να σταματήσει. Η ελληνική κατοχική κυβέρνηση, μια και αποφασίζει και διατάσσει για τα πάντα χωρίς να λαμβάνει υπόψη της αρχές κι αξίες, μπορεί τώρα να καταργήσει το άλγος των απεργιών, οι οποίες και φέρουν μεγάλη ευθύνη για τη σημερινή κατάντια της χώρας.
Από αγαθόν που ήταν στην αρχή, η απεργία, εξελίχθηκε κατά την πορεία σε όπλο κρούσης-πίεσης και προώθησης   κομματικών σκοπιμοτήτων και συνάμα εφαλτήριο προαγωγής των κατ΄επάγγελμα τεμπέληδων  εργατοπατέρων σε... βουλευτές .
Η χθεσινές συνεχόμενες 2 απεργίες στα αθηναϊκά μέσα συγκοινωνιών,( ΜΕΤΡΟ-ΤΡΑΜ κ.λ.π) απετέλεσαν και την μεγαλύτερη πρόκληση για το σύνολο του αθηναϊκού κοινού, που αδρανοποιήθηκε, για 48 ώρες,  με ότι αυτό συνεπάγεται για την χειμαζόμενη οικονομία μας. ΄Ετσι επειδή το ήθελαν κάποιοι συνδικα-ληστές..
Η αυταρχική αυτή Κυβέρνηση, που κάνει ό,τι θέλει κι όπως θέλει, να πάρει ΤΩΡΑ κάθετες αποφάσεις
στην εξαφάνιση του πολυτρόπως καταστροφικού συνδικαλισμού. Φράξατε άπαξ δια παντός τις κομματικές απεργιακές φράξιες, ώστε να ανασάνει ο ελληνικός λαός!
Είμαστε αλληλέγγυοι, προς τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού, που καταταλαιπωρείται από θλιβερές μειοψηφίες και γκρίζους τυχοδιώκτες εργατοπατέρες.Κι ως γνωστόν εμείς δεν κάνουμε πολιτική.Και η ανακοίνωση αυτή, είναι πράξη   αλληλεγγύης και μόνο.προς τον σμπαραλιασμένο ελληνικό λαό!

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" 

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΜΑΣ, σημαδιακή ως προς την άνω ανακοίνωση των Εθελοντών.

ΟΙ ΟΠΤΙΚΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. Ποτέ έχουν απεργήσει! Μια μικρή ομάδα εργαζομένων που ο εργασιακός τους χώρος ποτέ δεν διαταράχτηκε από το εγκληματικό άλγος των απεργιών. Και μάλλον ευτυχούν!


Και δεν πρέπει να είναι οι μόνοι εργαζόμενοι που δεν απεργούν. ΄Οχι πως δεν έχουν προβλήματα, αλλά φαίνεται ότι εργοδότες κι εργαζόμενοι βρίσκουν κοινές αποδεκτές λύσεις.Και σίγουρα, δεν επέτρεψαν στο χώρο τους να εισβάλλουν τα εγκληματικά πρακτοράκια των κομμάτων, που κάνουν μπάχαλο την Ελλάδα και την ευρυθμία γτης ζωής μας. Μπράβο στους οπτικούς!


ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ


ΚΥΡΙΌΤΕΡΕΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ

Ζωνταντή κάλυψη

ΣΕ ΠΟΛΛΆ ΕΠΊΠΕΔΑ Η ΚΌΝΤΡΑ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

Real.gr - ‎πριν από 1 ώρα‎
Νέα κόντρα -χωρίς πάντως να κοπάσει η παλιά- ξέσπασε αίφνης μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος περί αρχείων που διατηρεί από την εποχή που ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας. Με παρέμβασή ...

ΠΡΌΣΤΙΜΑ-«ΦΩΤΙΆ» ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΈΒΑΛΑΝ ΤΈΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑΣ

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎17 Ιαν 2013‎
Ειδοποιητήρια τόσο για τα τέλη κυκλοφορίας όσο και για την καταβολή προστίμων θα λάβουν οι 29.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας του 2013. Το συνολικό ποσό που θα πρέπει να καταβάλουν οι ιδιοκτήτες ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου