Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΚΕ!


Χατζηνικολάου:

Δεν αγοράζω τον

 ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΚΚΕ.. 902


(σιγά ...κράτα τα λεφτά... τα ψωφήμια δεν κοστίζουν... Στο τζάμπα ναι..να τον πάρεις το σταθμό, αλλά γιατί όχι εμείς;
Ο Χατζηνικολάου έχει πάρει φόρα... Και λίαν καλώς, αφού έχει μαζί του το ραβδάκι της Νεράϊδας, της καλής του τύχης, να προχωρήσει. Κάνει γλυκά μάτια προς τον σταθμό του ΚΚΕ, (σταθμό να τον κάνει κανείς...)Τις τελευταίες μέρες ο 902 (γιατί δεν τον κάνανε 69 απορούμε, αφού έτσι κι αλλιώς είναι τσόντα ενός παρελθόντος που έχει πια εξαερωθεί...) Ενώ διέκοψε τις μεταδόσεις... ξαφνικά με το ενδιαφέρον του Χατζηνικολάου και όχι μόνον για εξαγορά του (να εξαγορασθει τι;
Η συχνότητα αποκλείεται διότι είναι ιδιοκτησία του κράτους... Η φίρμα 902 , ποιός την υπολογίζει; Τα σαράβαλα μηχανήματά του;)... Αλλά ξαφνικά με το εκδηλωθέν ενδιαφέρον του ότι κατεβάζει τελικά ρολά...λόγω κρίσης, του ξανάρθε το κέφι κι άρχισε να επαναλειτουργεί... κυρίως προβάλοντας ταινίες παραγωγής  της γκρίζας  προπαγάνδας, του πάλαι ποτέ παραπετάσματος  , αμετανόητους κομμουνιστές καλλιτέχνες ,και φυσικά τα δελτία ειδήσεων κι ανακοινώσεις του ΚΚΕ με την ξήλινή γλώσσα του τα ρημάδια.Μη βλέποντας τη μόνιμη κακομοιριά του, συνεχίζει το χαβά του με τα δεκανίκια μιας ιδεοληψίας που ψώφισε ανεπανορθώτως. Καλά να πάθει.
Πού είναι όλοι αυτοί οι φωστήρες ...προοδευτικοί ..πνευματικοί οπαδοί του, να του δώσουν ανάσα, αν δεν έχουν τις θλιβερές κομματικές αγκυλώσεις του. Αξίζει να υπάρχει ο 902 αλλά πως; ..Με τα ξυπόλητα  τάγματά του που ανήκουν στην εποχή του Λουδοβίκου και των Τσάρων Λένιν-Στάλιν;..
Τέλος πάντων οι διεργασίες γίνονται για την πώληση... του 902... Και τελικά θα πωληθεί σε κανέναν μαλάκα χωρίς να αξίζει φράγκο...  Ωστόσο ο Χατζηνικολάου ξεκαθάρισε:  

Η οριστική απάντηση του δημοσιογράφου


Η οριστική απάντηση του δημοσιογράφου:
«Δεν είναι αλήθεια. Δεν αγοράζουμε τον 902. Καθόλου δεν αποκλείουμε κάποια στιγμή να μπει το Real Group στην τηλεόραση, αλλά δεν είναι αυτή η στιγμή». Με την αναφορά ο Νίκος Χατζηνικολάου, φρόντισε να διαψεύσει την φημολογία που τον ήθελε να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά του 902. Το γεγονός ότι ο έμπειρος δημοσιογράφος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της επέκτασης του Real Group, και στην τηλεόραση, έχει ιδιαίτερη σημασία. Ανεξάρτητα, πάντως, από τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί η πληροφορία σύμφωνα με την οποία, το τελευταίο διάστημα, έχει ανοίξει ένα παράθυρο για την επαναλειτουργία του Alter.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΠΟΥ ΕΘΑΨΕ ...ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου