Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013


ΣΗΜΕΡΑ: ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ-ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΜΙΑ ΠΑΠΑΔΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ-ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ 20/ΧΡΟΝΗ-ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΡΕΠΟΥΣΗ-Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ!- και όλα τα άλλα νεα...


ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Σ.Δ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!

Α! ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ 
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
 ( στην  κατηγορία- ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ- ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ )
ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΈΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚΕΙ  ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΆ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ... Λιτή ,περιεκτική και χωρίς φανφάρες η ιστοσελίδα της Μονής!

Σε ειδική συνεδρία του Τμήματος ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, όπως ανακοινώθηκε χθες, απενεμήθη το Α! Βραβείο Καλύτερης Εκκλησιαστικής ιστοσελίδας στο Μοναστήρι του Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης, που δεν είναι και τόσο γνωστόν, αλλά φαίνεται από την Ομώνυμη διαδικτυακή ιστοελίδαhttp://www.impantokratoros.gr/D429462C.el.aspx, πως απέχει παρασάγκας απόσταση από τις παρεμφερείς –άχρωμες κι άοσμες ιστοσελίδες που διατηρούν μοναστήρια και Μητροπόλεις, ειδικά δε οι τελευταίες είναι όργανα φαιδράς και ανοήτου προβολής  προσωπικώς των   Μητροπολιτάδων , 

ΙΔΟΥ Ο ΠΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΘΟΝΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ... ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ.. ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!
Και δεν είναι ο μόνος γκρίζος του ΣΥΡΙΖΑ..Γέμει το από-κομα αυτό από τύπους που είναι σε νοητική σύγχιση... 
Ρε Μήτσο που ήσουνα κρυμένος τόσο καιρό; Σε αγγελία σε ανάκαλυψε ο προοδευτικός Τσίπρας;



"Εφιάλτης" στο δρόμο με τους ανθέλληνες..

ΒΛΕΠΕΙΣ ...ΑΦΡΟΝΕ ΔΕΣΠΟΤΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ;


ΜΙΑ ΠΑΠΑΔΙΑ ΤΑ... ΡΙΧΝΕΙ 

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ 


ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 


Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ
πρὸς τὸν Μητροπολίτην Ναυπάκτου Ἱερόθεον Βλάχον

Ἕνας ἀνέλεγκτος Δεσπότης, μερικοὶ εὐσεβεῖς διωκόμενοι Μοναχοί, γιὰ νὰ ἀκριβολογοῦμε ἕνας ἀφέντης καὶ οἱ δοῦλοι του καὶ πλῆθος ἀγανακτησμένων εὐσεβῶν Χριστιανῶν ἀπὸ τὴ συμπεριφορὰ τοῦ Μητροπολίτου (Δεσπότη καὶ ἀφέντη) συνθέτουν μιὰ ζοφερὴ εἰκόνα ποὺ ἁπλώνει βαριὰ τὴ σκιά της στὴν ὄμορφη πόλη μας τὴν Ναύπακτο. Τὴ δική μας πόλη, τὴν πόλη τῶν πατεράδων μας καὶ τῶν παππούδων μας καὶ ὄχι τοῦ ξενόφερτου, γιὰ κακή μας τύχη, Ἱεροθέου Βλάχου καὶ τῶν φίλων του ποὺ μᾶς ἔφερε ἀπὸ ἄλλους τόπους. Ποτὲ δὲν ἀγάπησε τὴν πόλη μας. Δεκαπέντε χρόνια τώρα γκρεμίζει ὅ,τι ὡραῖο ὑπῆρχε στὴ Ναύπακτο. Περιφρονεῖ τὸ λαό της καὶ φέρεται σὰν μονάρχης καὶ δικτάτωρ, συκοφαντώντας καὶ ὑβρίζοντας τοὺς πιστοὺς ποὺ δὲν τοῦ ἀρέσουν, διότι ἔχουν τὸ θάρρος νὰ μὴ δέχωνται «ἀναντίλεκτα» ὅ,τι λέγει καὶ διατάζει. Ἔχουν τὸ θάρρος ποὺ μόνο ἡ ἀγάπη στὴ δικαιοσύνη καὶ στὴν ἀλήθεια δίνει στοὺς ἀνθρώπους τὴ δύναμη νὰ ἀγωνίζωνται κόντρα στὰ προσωπικά τους συμφέροντα. Τοὺς δίνει τὸ κουράγιο νὰ μένουν ἀσυμβίβαστοι καὶ νὰ μὴ ταυτίζωνται μὲ τὴν ἐξουσία, ἀποβλέποντες σὲ ποικίλα συμφέροντα.
ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η 20/ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΧΤΗΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΕΛΕΙΨΕ!

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση της 20χρονης Πωλίνας Κελεμπεσιώτη από τον Κορυδαλλό, που χτυπήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή από περιπολικό καθώς ήταν πεζή.
Όλες αυτές τις ημέρες...βρισκόταν στην εντατική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας.
Η ιστορία της συγκίνησε πολύ κόσμο και άτομα του περιβάλλοντός της κοινοποίησαν το γεγονός προσπαθώντας να βρεθεί κάποιος μάρτυρας.
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έδινε η 20χρονη κοπέλα, που παρασύρθηκε από περιπολικό (αριθμός πινακίδας Ε.Α. 23542) στη λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη, στον Κορυδαλλό, το μεσημέρι τη Παρασκευής
Η οικογένεια και οι φίλοι της Πωλίνας Κελεμπεσιώτη, αναζητούσαν μάρτυρες του ατυχήματος, που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκάλεσε περιπολικό που παραβίασε το "κόκκινο" και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο δρόμο.
Μέσω του διαδικτύου και των τοπικών μέσων ενημέρωσης, η οικογένεια και οι φίλοι της 20χρονης κοπέλας από τον Κορυδαλλό αναζητούσαν αυτόπτες μάρτυρες ατυχήματος που συνέβη την Παρασκευή το μεσημέρι στην Λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη.
http://ksipnistere.blogspot.gr  

Σαν περίεργη φαίνεται η είδηση, αλλά η πηγή είναι έγκυρη ... Για να δούμε , θα υπάρξουν διευκρινίσεις;

ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ!

ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΦΡΙΚΙΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!


Μέτα την εκδίωξη Θεοδωρίδη από το ΣΥΡΙΖΑ το γάντι πέφτει στη ΔΗΜΑΡ και την κυβέρνηση που επιβάλλεται να διώξει τη προκλητική κ. Ρεπούση.
Τον ασκό του Αιόλου ανοίγει η εκδίωξη του κ. Νάσου Θεοδωρίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά το προκλητικό παραλήρημα για τα Ίμια. Η απόφαση της Κουμουνδούρου να παύσει τον κ. Θεοδωρίδη από την Επιτροπή Δικαιωμάτων της Βουλής ρίχνει το γάντι στη ΔΗΜΑΡ και την κυβέρνηση που επιβάλλεται να πάρουν θέση επιτέλους για την κ. Μαρία Ρεπούση.
Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ έχει προκαλέσει επανειλημμένα με τις δηλώσεις της για τα εθνικά θέματα, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ίδια είχε αποχωρήσει από το Κοινοβούλιο όταν ο πρόεδρος της Βουλής είχε ζητήσει να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων. Τότε η ΔΗΜΑΡ και ο Φ. Κουβέλης είχαν «καλύψει» τη βουλευτή του κόμματος υποστηρίζοντας πως «η απουσία κάποιων από τους βουλευτές της οφείλεται σε καθαρά πρακτικούς λόγους». Η κ. Ρεπούση έγινε γνωστή και από το βιβλίο ιστορίας της Στ’ δημοτικού με τον περίφημο ”συνωστισμό” που έγινε στην Σμύρνη.

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ!


ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ...

Διηγήθηκε ὁ Γέροντας στόν ἱεροµόναχο Γ.: 
«Ἔνιωθα κάποια δυσκολία νά προσευχηθῶ στόν Χριστό. Τήν Παναγία τήν ἔχω σάν µάννα. Τήν ἁγία Εὐφηµία τό ἴδιο. Τήν φωνάζω: «ἁγία Εὐφηµούλα µου». Στόν Χριστό ἔνιωθα δύσκολα. Τήν εἰκόνα Του µέ φόβο τήν φιλοῦσα. Καί ὅταν τήν ὥρα πού ἔλεγα τήν εὐχή ἔφευγε καµµιά φορά ὁ νοῦς µου ἀπό τόν Χριστό, δέν στενοχωριόµουνα. «Ποιός εἶµαι ἐγώ, γιά νἄχω συνέχεια τόν νοῦ µου στόν Χριστό», σκεπτόµουν. Καί συνέβη αὐτό πού θά σοῦ πῶ: 
Ἦταν βράδυ τοῦ Τιµίου Προδρόµου, θά ξηµέρωνε τοῦ ἁγίου Κάρπου. Νιώθω ἀνάλαφρος, πούπουλο. Καµµιά ὄρεξη νά κοιµηθῶ. Σκέφτοµαι: «Ἄς καθήσω νά γράψω κάτι γιά τόν παπα-Τύχωνα νά τό στείλω στίς ἀδελφές». Μέχρι τίς 8.30΄ ἁγιορείτικα ἔγραψα ὥς τριάντα σελίδες. Ἄν καί δέν νύσταζα, εἶπα νά ξαπλώσω, γιατί ἔνιωθα λίγη κούραση στά πόδια. Παίρνει νά φωτίζη. Στίς 9 ἡ ὥρα (6 περίπου κοσµικά τό πρωί) δέν εἶχα κοιµηθῆ. 

H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!



ΚΥΡΙΌΤΕΡΕΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ

Ζωνταντή κάλυψη

ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΆ-ΜΑΝΙΤΆΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΚΎΜΑ ΕΞΌΔΟΥ ΑΠΌ ΤΟ ...

Έθνος - ‎πριν από 13 ώρες‎
Κρίσιμη συνεργασία είχαν πρωθυπουργός και υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης το Σάββατο, με αντικείμενο τα χρονοδιαγράμματα της μεταρρύθμισης στο Δημόσιο, ώστε να μειωθεί δραστικά ο αριθμός των δημόσιων υπαλλήλων. Συνάντηση ...

ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΊ ΑΠΌ ΤΗΝ «ΙΣΤΟΡΙΚΉ» ΧΙΟΝΟΘΎΕΛΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ελευθεροτυπία - ‎πριν από 10 ώρες‎
Η σφοδρή χιονοθύελλα που πλήττει τις βορειανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ έχει προκαλέσει το θάνατο τουλάχιστον 3 ανθρώπων σε τροχαία δυστυχήματα, διακοπές ρεύματος, κλείσιμο δρόμων και ακύρωση 2 χιλιάδων πτήσεων το Σάββατο. Στα 90 εκατοστά ...

Φ. ΚΟΥΒΈΛΗΣ: «ΚΛΕΙΔΊ ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΟ «ΛΆΘΟΣ» ΤΟΥ ΔΝΤ»

Το Βήμα Online - ‎πριν από 15 ώρες‎
Παρά τις αντιρρήσεις της για πλευρές της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής, η ΔΗΜΑΡ θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση, στοχεύοντας στη σταθεροποίηση της οικονομίας και την ανάκαμψη της χώρας, «με όρους δημοκρατίας και με την μέγιστη δυνατή ...

ΑΠΟΠΈΜΦΘΗΚΕ ΔΙΟΙΚΉΤΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΛΌΓΩ ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 11 ώρες‎
Εκτός ΕΣΥ θέτει ο υπουργός Υγείας την διοικήτρια του νοσοκομείου Τρίπολης, κυρία Έλενα Σιουρούνη, η οποία τόσο με δηλώσεις της όσο και εμπράκτως είχε καταστήσει μέλη του κόμματος της Χρυσής Αυγής… συνεργάτες της και βοηθούς της στη διοίκηση ...

ΛΙΓΌΤΕΡΑ ΚΟΝΔΎΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΠΑΡΆ ΤΑ ΤΡΥΚ ΣΑΜΑΡΆ

Η Αυγή - ‎πριν από 2 ώρες‎
Το «σύστημα παραπληροφόρησης Κεδίκογλου» έχει κοντά ποδάρια όταν πάει να λειτουργήσει εκτός Ελλάδας. Το διαπιστώσαμε το βράδυ της Παρασκευής με τη σωρεία ανακριβειών που είπε ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς εμφανίζοντας ψευδή νούμερα για τα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου