Σάββατο 30 Μαρτίου 2013


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ  ΠΡΟΣ 

ΜΠΛΟΚ:

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 
ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ 
ΤΗΣ... ΕΡΤ

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ

Αγαπητό Fimotro,
Μπορεί... η ΕΡΤ να πραγματοποιεί την... μία απεργία μετά την άλλη προβληματίζοντας έντονα την κυβέρνηση, αποφασισμένη είναι η κυβέρνηση να μην ανεχθεί άλλο την αργομισθία στην ΕΡΤ! Την ώρα...
όπου άνεργοι παραμένουν ένας μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων στην ΕΡΤ υπάρχει ακόμα και συντηρείται το καθεστώς της αργομισθίας...!
Τόσο ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ κ. Γκίκας Μάναλης όσο και η κυβέρνηση θέλουν να δώσουν ένα τέλος στην αργομισθία κάποιων στην ΕΡΤ.
Δεν μπορεί ούτε είναι φυσιολογικό να χρησιμοποιούνται συνταξιούχοι δημοσιογράφοι (ε;) ούτε να υπάρχουν αργόμισθοι όταν η ...ανεργία καλπάζει στο δημοσιογραφικό κλάδο!
Σύμφωνα με πληροφορίες μας και σχετικά δημοσιεύματα η αργομισθία τελειώνει εδώ και τώρα στην ΕΡΤ ενώ οι προθέσεις της κυβέρνησης περιγράφονται αναλυτικά και σε άρθρο του Antinews όπου αναφέρει σχετικά:
Χέρι στους αργόμισθους της ΕΡΤ από το Μαξίμου
"Χοντρό χέρι στους αργόμισθους των κρατικοδίαιτων ΜΜΕ ζητεί εδώ και τώρα το Μαξίμου να βάλουν οι διοικήσεις τους στους άφαντους δημοσιογράφους.
Ο Αντώνης Σαμαράς δέχεται καθημερινά μηνύματα και καταγγελίες για δημοσιογράφους που έχουν κηρυχθεί σε …αφάνεια και μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου ζητεί να μπει βαθιά το χέρι στο κόκαλο.
Η στρέβλωση αυτή, πάγια πρακτική που ξεκίνησαν οι διοικήσεις της ΕΡΤ και του ΑΠΕ από τις περιόδους διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζεται, πιο περιορισμένη και στις μέρες μας, ωστόσο φαντάζει ακόμη πιο προκλητική όταν ο λαός πεινάει και υπάρχουν τουλάχιστον 3.000 άνεργοι δημοσιογράφοι !
Στην ΕΡΤ επί ΠΑΣΟΚ είχαν μετρηθεί ατύπως περί τους 250 αργομίσθους οι οποίοι το 2009 περιορίστηκαν σε 68 (υποτίθεται τους έβαλαν να εργαστούν).
Όμως σήμερα υπάρχουν δημοσιογράφοι που πληρώνονται κανονικά και περιορίζονται σε ένα πέρασμα μια φορά τον μήνα από το ΑΤΜ για την είσπραξη του χωρίς ιδρώτα μισθού τους!"
Σας ευχαριστώ...
___________________________

ΕΤΣΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-Ο ΙΒΑΝ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ-ΙΜΒΡΟΣ

REUTERS : Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ!

Οι μεγάλοι καταθέτες στην μεγαλύτερη κυπριακή τράπεζα αναμένεται να χάσουν πολύ περισσότερα από όσα αρχικά φοβόντουσαν στο πλαίσιο του πακέτου διάσωσης της Ε.Ε., ανέφερε πηγή στο Reuters με γνώση επί του θέματος. Τα...
Περισσότερα...
_____________________________________
O IBAN.. O TΡΟΜΕΡΟΣ…ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΑ Ο ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΣ!
ΤΟ 50,36% ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ ΠΕΡΝΑ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

H εταιρεία Donskoy Tabak JSCσυμφερόντων του ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη είναι ο νέος ιδιοκτήτης τηςΣΕΚΑΠ. Όπως ανακοίνωσε η υπό εκκαθάριση Αγροτική Τράπεζα που πωλούσε το 50,36% τηςΣΕΚΑΠ, η...
ρωσική εταιρεία ανακηρύχθηκε προτιμητέος υποψήφιος στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας.
Ηταν μία αναμενόμενη κατάληξη, καθώς ο κ. Σαββίδης είχε αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα στο διαγωνισμό αφού είχε έρθει σε συμφωνία με το δεύτερο μεγαλύτερο μέτοχο της εταιρείας, τη Συνεταιριστική Ενωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ) για να του μεταβιβαστεί το 34,18% των μετοχών της ΣΕΚΑΠ.
Η ΣΕΚΕ είχε πει «ναι» στη μεταβίβαση καθώς ο κ. Σαββίδης είχε εγγυηθεί στο σύνολό τους τις θέσεις εργασίας της ΣΕΚΑΠ (περίπου 250 άτομα) και είχε συμφωνήσει να αγοράζει για τα επόμενα τρία χρόνια ελληνικά καπνά τα οποία θα εξάγονται στη Ρωσία στην Donskoy Tabak JSC.
H απόκτηση της ΣΕΚΑΠ είναι η τρίτη επιχειρηματική προσπάθεια του ομογενούς επιχειρηματία στην Ελλάδα. Είχαν προηγηθεί η εξαγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ανάληψη διαχείρισης του ξενοδοχείου «Μακεδονία Palace».
_____________________________________

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ...
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ, ΟΙ “΄ΦΙΛΟΙ, ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΜΑΣ”, ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ!..ΕΠΙ ΜΙΣΟΝ ΑΙΩΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!

...ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ...
Εγκρίθηκε η άδεια λειτουργίας ελληνορθόδοξου δημοτικού σχολείου στην Ίμβρο ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας της Τουρκίας Ναμπί Αβτζί.
Σε δήλωσή του προς το τουρκικό πρακτορείο ...
ειδήσεων «Αναντολού» ο Αβτζί είπε πως το σχολείο είχε αρχίσει να λειτουργεί το 1951 και έκλεισε το 1964 μετά από σχετικό αίτημα του ιδρυτή της σχολής.
Σημειώνεται πάντως ότι τα σχολεία στην Ίμβρο έκλεισαν το 1964, αφού προηγουμένως η τουρκική κυβέρνηση απαγόρευσε τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στα σχολεία αυτά.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΛΙΚΗ ΣΑΣ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ





Κυριότερες ειδήσεις

Ζωνταντή κάλυψη

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 10 ώρες‎
Εξερχόμενος από το Μαξίμου, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας ανέφερε ότι στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκε ο προϋπολογισμός, η αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων και η προετοιμασία για την έλευση της τρόικας (φωτογραφία αρχείου).

Σε «κατάσταση πολέμου» η Β. Κορέα κατά της Σεούλ

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 47 λεπτά‎
Νοτιοκορεάτης στρατιώτης σε περιπολία κοντά στην αποστρατικοποιημένη ζώνη ανάμεσα στη Βόρεια και τη Νότια Κορέα, 55 χιλιόμετρα βόρεια της Σεούλ. Δείτε ακόμα. ΗΠΑ: Υπεύθυνη η Πιονγιάνγκ για την κλιμάκωση στην κορεατική χερσόνησο 29/03 21:04 ...

Έρχονται ποινικές διώξεις για μη πολιτικά πρόσωπα

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 9 ώρες‎
Στην άσκηση ποινικών διώξεων σε ό,τι αφορά στα μη πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, αναμένεται να προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες οι οικονομικοί εισαγγελείς μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που διενήργησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου