Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

MIA ,MΟΝΑΔΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ...AΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

_____________________________________
Η ΓΩΝΙΑ ΑΥΤΗ PRESSMEN πρωτοεμφανίστηκε στο                διαδίκτυο το 2004… Την θάψαμε ..αλλά την εξαναφέρνουμε στο προσκήνιο… διότι το blogging- Tύπος παρουσιάζει πλέον            δακρύβρεκτο  ..ενδιαφέρον…                                                                                  

Η Ελληνοφρένεια στο enikos.gr

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ … EΝΑΣ ΓΚΡΙΖΟΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΙΔΙΟΦΥΗΣ! (Όλα κι όλα...)

Αυτός ο τύπος της ελληνοφρένειας είναι ένα …αριστερός ύπουλος μπασταρδάκος..Καταφέρει , μέσα από τα αστειάκια του και τις εξυπνάδες του να περνάει μηνύματα στάνταρ αριστεροπρεπή!
Μη δεί , ο μπαγασάκος, δεξιά αντίληψη… τη θάβει…εδώ και τώρα!
Το ότι είναι ιδεοστροφικά προβληματικός φαίνεται… Ε, παιδικές –οικογενειακές τραυματικές καταβολές! Δεν θεραπεύονται!
Ο Τυπάκος, αν και ξύπνιος, δεν έχει ενοήσει ότι ο αριστερισμο-κομμουνισμός ψόφισε !ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ! Κλάταρε ρε… αφ’ εαυτού!
Το τεκνίον αυτό που απολαυστικά θεατρινίζει…λεξικοπαιγνιών..,μπορεί με το τάλαντό του να προσφέρει μέσα από την πλάκα του… θέαση… (ακουστική), χωρίς να παίζει τον πράκτορα του ΣΥΡΙΖΑ… Ευτελίζεται!ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ!

Αριστερά-κομμουνισμός πεθάνανε..Όχι γιατί η ιδεολογία ήταν σκάρτη.Τα τινάξανε στην εφαρμογή…

ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΗ ΑΥΤΌΝ που φιλοξενείται στο τσαρδάκι του..ψαχνόμενου Χατζηνικολάου…που συμπεριφέρεται ως Έβραίος ...προφανώς λόγω Εβρίτικης καταγωγής! Ο Ελληνοφρενής του έχει σώας τας φρένας… αλλά είναι ΓΚΡΙΖΟΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ και ως τοιούτον θα το αντιμετωπίζουμε από δω και πέρα…
Μια απλή ερώτηση για τον Χατζηνικολάου... Γιατί ο ίδιος ίσταται σε ύψος μιας κάποιας αντικειμενικότητας, και δεν προπαγανδίζει για κανένα μαλακισμένο...ιδεογραφικό σχήμα, γιατί και ο έμπειρος Τράγκας, πράττει το ίδιο; Αλλά ο διασκεδαστής υπάλληλός του ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ..ξερνάει σταθερά .. αριστερόφερνα καλαμπούρια; Μήπως για τη φάρσα του λεγόμενου πλουραλισμού; Μήπως  μέσα από τον μανδύα της  δήθεν αντικειμενικότητας, πλαγιοσκοπικά.. πρέπει να χαϊδεύουμε και τα ορφανά... ιδεολογημάτων που ξόφλησαν;
Να σταματήσουν οι Χαζομάρες. Και τα γκρίζα του ύπουλου   μίστερ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.. υπό τη σκέπη του REAL FM... Είναι σίγουρα ταλαντούχο άτομο, αλλά οι αριστερίστικες μαγκιές του δεν θα αφαιθούν να περνάνε..κατά το ψυχαγωγικό του τσερβέλο! ΕΠΕΤΑΙ..ΣΥΝΕΧΕΙΑ ... για τον ΤΥΠΟ αυτό!


MEDIA – pressmen


Ένα ακόμη κανάλι του Π. Κυριακίδη, άλλαξε χέρια. Το Sunny Channel μεταφέρθηκε στον Ηλία Κοπανίτσα, ο οποίος στο παρελθόν είχε το SBC. Θυμίζουμε πως ήδη το Sport TV άλλαξε και όνομα, σε Action 24, και ιδιοκτήτη, αφού πλέον τον πρώτο λόγο έχει ο Διονύσης Παναγιωτάκης
Ως γνωστόν ο αξιότιμος κ. Κυριακίδης.. διαφεύγει της σύλληψης..ακόμη. Τό είπαμε βρίσκεται …ως καλόγερος στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων!
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ..
Σαμαράς δίπλα σε άστεγο

Ποιά είναι τελικά η αληθινή φωτογραφία πίσω από τα συνεχή photoshop; Με ποιόν περπάτησε ο Αντώνης Σαμαράς; (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Κάτι έγινε με τη φωτό αυτή και αδυνατούμε να έχετε συνέχεαι. Πάντως είναι μια φτιαχτή εικόνα με τονμΣαμαρά  που διέρχεται δίπλα από ζητιάνο! ΚΑΛΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!... Αλλά τεχνικοί λόγοι δεν μας επιτρέπουν την ανάδειξή της!

_________________ Έρχεται το Sold out στον ΑΝΤ1
H νέα εκπομπή "Sold out" έρχεται στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή το Γιώργο Παπαδάκη και κάνει πρεμιέρα στις...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Κουκουλοφόρο του Διαδικτύου αποκαλούν κάποιοι τον Παπαγιάννη, βασικά δε το καταλαβαίνουμε, αφού ΟΛΟΙ ξέρουν ότι η ιστοσελίδα ΦΙΜΟΤΡΟ είναι δική του.. ΄Αρα δεν κρύβεται.Bρίσκεται σε διένεξη με την κ. Τρέμη.. Αποπειράθηκε για όσα έγραψε να τα πάρει πίσω ζητώνταςσυγνώμη …που όμως δεν έγινε δεκτή. Και η δίκη αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Οκτώβριο!
Τό έχουμε ξαναπεί… ότι οι μπλογκερς & δημοσιογράφοι, δεν πρέπει να καταφεύγουν στα δικαστήρια, αλλά αντρίκια κι όμορφα να αναζητούν μεταξύ τους πιο ανθρώπινες λύσεις… Με τα δικαστήρια κανείς δεν βγαίνει κερδισμένος. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ!
_______________________
ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ , 

κάποιον Τύπο του real FM..
(ώρα 20.55, Παρασκευή ) ούτε που ξέρουμε το ονοματάκι του...αλλά είναι δημοσιογράφος... Πιθανόν Κοτρώτσος να λέγεται!
που ανέφερε το blue skay..
όπου φαίνεται ότι τα παίρνει κι από τον Νικηφόρο ...αρχίδη, αυτόν τον Κρητικό, που είναι πιστοποιημένος ως ο πρώτος και ΜΕΓΑΣ ..πορνοπαραγωγός ...
ΝΑΙ το BLUE-SKY ελέγχεται από τον μεγαλύτερο Έλληνα  ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΑΚΙΑ!
Σκηνή από το trailer του Γιώργου τράγκα, με τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα γαυροπεριβραχιόνια και τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο studio.
- See more at: http://www.protagon.gr/?i
________________
Η Στάη επιστρέφει στο δελτίο της ΝΕΤ
Από τη Δευτέρα η 
Έλλη Στάη, επιστρέφει στην 
παρουσίαση του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ αλλά και 
της εκπομπής της...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
-

Aν φλέγεστε δηλαδή περί της πολυφέρνου αυτης 
καλλιτέχνιδος που ποιεί και τη δημοσιογράφο! ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ!

Μεγάλη η πλάκα της ερωτηδιάρας Στάη!
Παραδάκι έβγαλε με αυτά , με εκείνα με τους έρωτές της... με παραλήδες, Τι δα θέλει ακόμη να μπουρδουκλώνετε στα πόδια μας;
Μα κι άλλο θέλει να επιβεβαώνει εαυτήν... ότι α κάτι κάνει.. πως υπάρχει;
Μα τέτοιο βίτσιο, μωρή Στάη; 
--Τι έδωσες ως σήμερα; Τι νομίζεις ότι θα προσφέρεις τώρα... Μόνον ένα:
--ΣΚΑΤΟ! (και σόρυ αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου