Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΛΙΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!


ΙΔΟΥ, ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ SKY!..-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ... ΔΙΌΤΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΟΜΠΉ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.. Τέτοιο αίσχος!

________________________
ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
ΤΟΥ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ 
κατά των εμφανιζομένων 
καραγκιόζηδων που 
παριστάνουν στον SKY, και 
τον δημοσιογράφο!
_________________________


Αει σιχτίρ αλητάμπουρες που μπορεί να υποδύεστε τον δημοσιογράφο.:Γιατί ΡΕ ανύπαρκτοι δεν διαμαρτύρεστε κατά του Παπαχελά πού πήρε συνέντευξη λαμπρή από τον Τσίπρα...μια μέρα μετά;.

Από ποιά βοηδοσχολή δημοσιογραφίας  βγήκατε όπου μπορεί δα ο δημοσιογράφος να αποκλείει φωνές του δημοσίου βίου..και να θαύει άλλες...κατά τα γούστα του; 
Τώρα εξηγείται γιατί η Ελλάς έχει φτάσει στο σημερινό χάλι της... Με πράκτορες του σκότους σαν κι εσάς  που νομίζετε ότι είστε και δημοσιογράφοι...Μπάσταρδα είστε και τίποτε άλλο!

Θα καλούσαμε τους  επιχειρηματίες που σας σιτίζουν κ.κ. Αλαφούζους να σας πετάξουν κλωτσιδόν, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε από δαύτους , όντας επενδυτές, να αξιώσουμε ουδέν. Θα ήταν γεναίο κι ορθόν  όμως για την ποροσωπικότητά τους  να σας πετάξουν από το μαγαζί τους ΤΩΡΑ, διότι προσβάλλεται το μαγαζί τους... (με τις γκριζο-πρανο-κόκκινες θεωρίες σας), που τάχθηκε να υπηρετεί τον Τύπο! Και τον υπηρετεί ,κατά δύναμη με όση σοβαρότητα  ταιριάζει! Δεν διδαχθήκατε ότι ο ορίτζηναλ δημοσιογράφος ανήκει μόνο στο λαό του και σε καμιά κομματική ιδεοληψία, διαφορετικά είναι προδότης αναίσχυντος του λαού του! Το νογάτε αυτό ρε Αρχίδια;

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΟΠΡΊΤΕΣ.. που με θράσος μιλάτε και για δεοντολογία: Η δεοντολογία ένα προστάζει: ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ! Τράγκας, Παπαχελάς κι άλλοι αξιόλογοι του συγκροτήματός σας.. λένε αυτά που η δημοσιογραφική συνείδησή τους προστάζει!

ΟΥΣΤ, ...ΟΥΣΤ.. ΑΛΗΤΕΣ -Αισχύνη της δημοσιογραφίας!

Θέλουμε στο πιάτο τα ονόματα αυτών των καραγκιόζηδων... μέχρις ότου βγάλει η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, επίσημη ανακοίνωση...ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΡΜΟΛΙΚΙΑ ΑΥΤΑ-έναν-έναν ΣΤΟ ΛΑΟ. Και θα τα έχουμε ασφαλώς αύριο! 

ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΤΣΠΟΓΛΆΝΙΑ ΤΟΥ SKY! ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!.. ως "αλήτες..ρουφιάνους"!


Με ανακοίνωσή τους δηλώνουν ότι είναι αντίθετοι με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης εκπομπής και κάνουν λόγο για καταπάτηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας από τον Γιώργο Τράγκα.

«Οι κραυγές φασισμού, ρατσισμού και μισαλλοδοξίας, οι οποίες με περισσή άνεση εκτοξεύτηκαν από τους 4(!) παράλληλους μονολόγους, αποτέλεσμα των προσκεκλημένων βουλευτών και στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», συνιστούν από την πλευρά του παρουσιαστή καταπάτηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αλλά πολύ περισσότερο θέτουν ζητήματα που αγγίζουν μέχρι τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών» αναφέρουν οι δημοσιογράφοι του ραδιοφωνικού σταθμού και προσθέτουν ότι «το ρατσιστικό δηλητήριο απέχει έτη φωτός από την δημοσιογραφία» αναφέρουν χαρακτηριστικά στο κείμενό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Εμείς, οι δημοσιογράφοι στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εκπομπή της Κυριακής (7 Απριλίου 2013) με τίτλο «Ελεύθερος Σκοπευτής» και παρουσιαστή τον Γιώργο Τράγκα, δηλώνοντας στους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού αλλά και στους τηλεθεατές της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ ότι βρισκόμαστε απέναντι με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης εκπομπής.

Οι κραυγές φασισμού, ρατσισμού και μισαλλοδοξίας, οι οποίες με περισσή άνεση εκτοξεύτηκαν από τους 4(!) παράλληλους μονολόγους, αποτέλεσμα των προσκεκλημένων βουλευτών και στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», συνιστούν από την πλευρά του παρουσιαστή καταπάτηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αλλά πολύ περισσότερο θέτουν ζητήματα που αγγίζουν μέχρι τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών.

Η προσπάθεια «δικαιολόγησης» των όσων πρεσβεύει και πράττει η Χρυσή Αυγή αποτελεί την πιο αισχρή και ύπουλη προπαγάνδα, επικίνδυνη για τη νεολαία, τους εργαζόμενους και τη κοινωνία, πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει σε μια εκπομπή υψηλής τηλεθέασης.

Το ρατσιστικό δηλητήριο που χύθηκε το βράδυ της Κυριακής από την εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» απέχει έτη φωτός από την δημοσιογραφία που εμείς θέλουμε να υπηρετούμε, πόσο μάλλον στη σημερινή εποχή.

Η Συνέλευση των Συντακτών στον Ρ.Σ. ΣΚΑΙ 100.3»
Αυτά λένε τα καραγκιοζάκια του sky... Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε χρόνο να αναδείξουμε σε λεπτομέρειες τον ανεγκεφαλισμό τους! Ες αύριον ίσως! 
Αλήθεια στα μαλακοειδή αυτά ...υπογράφει και εκ Πόλης Πορτοσάλτε... (δηλαδή σαλταδόρος του ..λιμανιού;) Ρωτάμε...για να μην σαλτάρουμε πια εντελώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου