Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ,,, Ο πεμπτοφαλαγγίτης κουλός της Αιστεράς! Πασοκάκιας βέβαια, που ακόμα ταϊζεται από τη τσέπη του ΄Ελληνα πολίτη... ΡΕ μιλάμε για πολλές φόλες ιδεοληπτικές που επιτίθενται στην Ελλάδα!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΕΡΝΟΣ- ΧΕΡ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΡΑΦΗΣ  ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ:

Υπάρχει ένα γεγονός.Κάποιοι στα Χανιά(υποκινούμενα δίποδα βέβαια των Αριστεροκομμουνιστών κατσαπλιάδων ) δεν γούσταραν βρε αδερφέ την παρουσία Χρυσαυγιτών να μοιράζουν τρόφιμα μονον σε Έλληνες... ΄Ηθελαν, λέει, τα γομάρια αυτά να τα μοιράζουν και σε λαθρομετανάστες.. Εν τάξει... μια προοδευτική αντίληψη των Αριστερών..που θέλουν ντε και καλά να αποφασίσουν , τα κοινά τσογλάνια αυτά, που και πως θα ...δωρήσω..σε κάποιον..
Κι έρχεται τώρα ο πλαστικός αυτός Κούλογλου που προσποιείται τον δημοσιογράφο να μεταδίδει στους αναγνώστες του την είδηση... στάνταρ ο μαλάκας :"ρατσιστική φιέστα" .."φασιστική ,ναζιστική οργάνωση"...  Επειδή δε είναι "δημοσιογράφος "της αρπαχτής και δη  σιτιζόμενος από το Δημόσιο, (ΕΡΤ), ρωτάμε.:.. Πού είδε τη ρατσιστική φιέστα; Ποιος είναι ο ουσία ρατσιστής, αυτός που βάζει τρα γνωστά ταμπελάκια της αριστεράς, σε όποιο του λάχει μπροστά... ή ο άλλος που κατά την βλακώδη κουλή αντίληψη του Κούλογλου, δεν έχει το δικαίωμα να δώσει ένα δωράκι εκεί ΡΕ Γερμανικό αρχίδι, όπου το κατεβαίνει η γκλάβα!..Αυτός ο κουλός άνθρωπος ..όνομα και πράγμα, κυκλοφορεί και ως δημοσιογράφος!
Δείτε όμως πως προβάλει το θέμα... ο αλητήριος: Σας βάζουμε και το βίντεο του...Εμείς δεν έχουμε να σκεφτούμε από καμια θέση-άποψη καμιά ομάδας, έστω κι αυτοί στα Χανιά ήταν πρόβατα που τα υποκίνησαν συμμορίες της αριστεράς, σύμφωνα με το στρατηγικό τους σχέδιο, άλωσης της Ελλάδας! Μας ενοχλεί αυτό το υποκείμενο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ, που ξεδιάντροπα κυκλοφορεί ως δήθεν δημοσιογράφος! ΟΙ δημοσιογράφοι ΡΕ ουτιδανέ δεν είναι κομματόσκηλα. Ανήκουν μόνο στο λαό τους... Κι εσύ εχεις συλληφθεί [πλειστάκις να παραποιείς τα γεγονότα ,αναδει κνύοντάς τα  κατά πως συμφέρι στις θλιβερές κομματικές αντιλήψεις σου. Κατάλαβες ΡΕ Κουλέ!

Συγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε στην αγορά των Χανίων αποτρέποντας μια ακόμα ρατσιστική φιέστα «τρόφιμα μόνο για Έλληνες».


Όπως αναφέρεται από το «Καραβάνι» οι διαδηλωτές «ενημέρωσαν την τοπική κοινωνία για δράση της φασιστικής οργάνωσης και ακύρωσαν» τη φιέστα που ετοίμαζε το νεοναζιστικό κόμμα. 
Από ΡΕ Κουλέ, βγαίνει ότι είναι φασιστική οργάνωση... Κωκλόπαιδα τι πάει να πει φασιστική οργάνωση και τι Ναζιστική; 
Από ποιά σπηλιά , εσύ και οι όμοιοί σου βγήκατε , ώστε να παριστάνεται τον δημοσιογράφο...

* Βίντεο από το «Καραβάνι»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου