Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΑΛΑΤΟΛΑΣ... Αριστεράκιας κι αυτός! ΡΕ πως γιόμισε έτσι ο τόπος από δαύτους, που ενώ ονειρεύονταν να γίνουν αγρότες, χημικοί, ηθοποιοί, ξαφνικά βρέθηκαν να κάνουν τον δημοσιογράφο!



Επέστρεψε ο ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ τις....500.000 ευρώ!! (πάει,  τι έγιναν οι 6 ΜΕΡΕΣ; Κρίμα αν ψώφισαν...αλλά τι περίμενε με  τα λεφτά του ..καταζητούμενου Κυριακίδη; )

Απεμπλέκεται ο εκδότης Αντώνης Δελλατόλας από την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, που αντιμετωπίζει στην υπόθεση του προφυλακισμένου επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.Η κατηγορία αφορά έμβασμα 500.000 ευρώ, που είχε δεχθεί τον Ιανουάριο του 2012 για εξαγορά ποσοστού της εφημερίδας ”ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ” από τον Πέτρο Κυριακίδη, από λογαριασμό σε κυπριακή τράπεζα του καταζητούμενου πλέον επιχειρηματία. Ο κ. Δελλατόλας, μετέβη στο γραφείο της 2ης ειδικής ανακρίτριας η οποία τον είχε καλέσει σε απολογία και της παρέδωσε αντίγραφο ανέκλητης επιταγής ολόκληρου του επίμαχου ποσού με δικαιούχο για την είσπραξή του, την Proton Bank.


Μετά την κατάθεση του ποσού, αναμένεται ότι η ποινική υπόθεση για τον εκδότη θα κλείσει, καθώς σύμφωνα με τον νόμο η επιστροφή των χρημάτων τού εξασφαλίζει το ακαταδίωκτο. 


Ο κ Νίκος Κωνσταντόπουλος και ο κ Σωτήρης Φέλιος, νομικοί σύμβουλοι του Αντώνη Δελλατόλα, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Κατά την σημερινή κατάθεσή του στην ανακρίτρια ο Αντώνης Δελλατόλας, αρνήθηκε την κατηγορία για την οποία του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία σχέση με αξιόποινες πράξεις που ερευνά η δικαιοσύνη για τον Π. Κυριακίδη.

Στην κατάθεσή του ακόμη επεσήμανε ότι η δραστηριότητά του στον Δημόσιο βίο ήταν, είναι και θέλει να είναι πάντοτε διαφανής και να κατατείνει στην υπεράσπιση του Δημοσίου συμφέροντος.

(Σ.Σ. Μη λες μαλακίες Αντώνη...easy baby)

Επειδή το επίδικο ποσό μιας αγοραπωλησίας, το συμβόλαιο της οποίας κατατέθηκε στην Εφορία και πληρώθηκε ο ανάλογος φόρος, θεωρήθηκε επιλήψιμο, κατέθεσε το ποσό αυτό, στην νέα Proton Bank κατόπιν συνεννόησης με τον νομικό τμήμα της Τράπεζας».

ANTE...OΛΟΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ !

Εμπλοκή στη μισθοδοσία και των μεγάλων ΜΜΕ. Συγκροτήματα , όπως ο ΔΟΛ και ο Πήγασος κατέβαλλαν μόνο το δώρο του Πάσχα, αφήνοντας το μισθό του μήνα για … αργότερα, για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Το ίδιο συνέβη και με συγκροτήματα περιοδικών, αλλά και με το “Πρώτο θέμα” το οποίο είχε καθυστερήσει τον προηγούμενο μήνα τη μισθοδοσία για μια εβδομάδα. Η πίεση από και προς τα media είναι πλέον πολύ μεγάλη…


Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2013/05/500000.html#ixzz2UPk36gq5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου