Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ... ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!



ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΝΔ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ" ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris 

sxoli-naftikon-dokimon-naos
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ YOUTUBE
Την ώρα που ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έψελνε το «Χριστός Ανέστη», μαζί με κάτι αρχιμανδρίτες πρώην τσιράκια του καταζητούμενου Κυριακίδη(αλήθεια ρε τραγοπαπάδες που τον κρύβετε;) ένα άγημα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων άρχισε να λέει τον Εθνικό Υμνο τόσο μεγαλόφωνα, ώστε προκάλεσε αμηχανία στους παρευρισκομένους. Μάλιστα, οι φωνές των ναυτών ήταν τόσο δυνατές που επισκίασαν τα λόγια των ιερέων. Πολιτικοί μαζί με τις τρικάβαλες γυναίκες τους και τα τρικάβαλα καλιμάφκια, έπαθαν ταράκουλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ενέργεια αυτή των ναυτών καλύφθηκε σε ζωντανή μετάδοση από την κρατική τηλεόραση με τους διευθυντάδες της ΕΡΤ να παθαίνουν εγκεφαλικό.
Σοκαριστικός είναι και ο σχολιασμός που γίνεται γι αυτό το βίντεο στο διαδίκτυο. Μαθαίνουμε ότι κάποιοι κινούν διαδικασίες για να τιμωρήσουν τα παλληκάρια.
Το βίντεο σχολιάστηκε ως εξής στο youtube
"Άλλ' είν' η ψωλή του ναύτη κι άλλη του καντηλανάφτη: Στο βίντεο που ανεβάζουμε (ζωντανή μετάδοση από την απεργούσα ΕΤ-1 στις 12 τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου 4 Μάη 2013) από την Αναστάσιμη Λειτουργία στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη, βλέπουμε αρχικά τον Ανθέλληνα Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Συριζώνυμο Λιάπη να ψάλει το Χριστός Ανέστη. Οι ναύτες της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων που περιμένουν ως τιμητικό απόσπασμα στην οδό Σκουφά του Κολωνακίου αντιδρούν, διότι προφανώς δεν πιστεύουν ότι ο Εβραίος Ραββίνος Ιησούς Χριστός ανεστήθη, αλλιώς θα το ξέρανε οι Εβραίοι συμπατριώτες του και θα το έγραφε το Ταλμούδ.
Εις ένδειξιν διαμαρτυρίας, τα Ελληνόψυχα αυτά Ελληνόπουλα ψάλλουν (0:55 του βίντεο) τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδος και ο αναρχοκομμουνιστής καμέραμαν της ΕΤ-1 τα στοχοποιεί (1:16 του βίντεο) δείχνοντάς φόρα - παρτίδα τα πρόσωπά τους, ώστε να αναλάβει τα υπόλοιπα το Indymedia του Εβραίου Σόρος!
Είναι βέβαιον ότι τα αφελή αυτά πατριωτόπουλα της Σχολής Ναυτιικών Δοκίμων θα βρούν τον μπελά τους και ήδη διετάχθη ΕΔΕ στο Ναυτικό, για να δούμε άν ήσαν Χρυσαυγιτόπουλα. Προσέξτε (στο 1:22 με 1:26 του βίντεο), ότι μεταξύ των ναυτών είναι και ένας νέγρος από την Σενεγάλη, ο οποίος (χριστιανικότατα φερόμενος) αρνείται να ψάλει τον Εθνικό Ύμνο. Ελπίζουμε αυτό το νεγρόπουλο να μή τιμωρηθεί, όπως οι λοιποί ρατσισταί ναύται.
Πού ακούστηκε να ψέλνεται κατά την Ανάσταση του Ραββίνου Χριστού, ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδος, στον οποίο ο κρυφοκίναιδος στιχουργός Διονύσιος Σολωμός (γιός του Εβραίου κόντε της Ζακύνθου, Νικολάου Salomon) περιγράφει την άγρια σφαγή των φιλήσυχων Τούρκων και Εβραίων της Τριπολιτσάς από τα τσιράκια του Κολοκοτρώνη που είχαν επικεφαλής τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο πασίγνωστο ρατσιστή της εποχής εκείνης;
Αγάπη Χριστού, αδέλφια: Η πραγματική πατρίδα ημών των Χριστιανών εν Ουρανώ εστί και ονομάζεται Ουράνιος Ιερουσαλήμ, λέγουν ο Απόστολος Παύλος και ο Άγιος των Σκλάβων Πατροκοσμάς ο Αιτωλός... Όλα τα άλλα για Πατρίδες και Εθνικούς Ύμνους είναι ναζιστικά κουραφέξαλα, οι Λαθρομετανάστες είναι αδέλφια μας, ας γαμήσουν όσο θέλουν τις γυναίκες μας, ας ξεκωλιάσουν τις ανηψιές μας, κι ας εκσπερματώσουν τόνους Αφρικανικό ψωλόχυμα μέσα στις κόρες μας. Και τί έγινε, δηλαδή; Θα ομορφύνει και η Ελληνική Φυλή με τους χιλιάδες Σοφοκλείς Σχορτσιανίτηδες που θα γεννηθούν, όπως πρώτη επεσήμανε και η καβλιάρα Λένα Κιτσοπούλου. Εμείς οι Χριστιανοί ένα και μόνο θέλουμε: Την ψυχή μας να σώσουμε, ώστε να είμαστε μεθαύριο στον Παράδεισο με τον Κύριό μας Ιησού Χριστό και να απολαμβάνουμε αιωνίως όλα τα αγαθά του Αβραάμ, του Ισαάκ, του Αυνάν και των λοιπών Εβραίων Προπατόρων μας..."



θελετε να δειτε και τα σχόλια που προκάλεσε στο κοινό στην ιστοσελίδα του ΧΙΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ; Δείτε:

**Άλλ' είν' η ψωλή του ναύτη κι άλλη του καντηλανάφτη**
**Ανθέλληνα Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Συριζώνυμο Λιάπη**
**Εβραίος Ραββίνος Ιησούς Χριστός ανεστήθη, αλλιώς θα το ξέρανε οι Εβραίοι συμπατριώτες του και θα το έγραφε το Ταλμούδ**
**τα Ελληνόψυχα αυτά Ελληνόπουλα**
**ο αναρχοκομμουνισ τής καμέραμαν**
**δείχνοντάς φόρα - παρτίδα τα πρόσωπά τους, ώστε να αναλάβει τα υπόλοιπα το Indymedia του Εβραίου Σόρος!**

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΕΛΕΪΝΗ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΥΡΙΑΔΩΝ ΗΛΙΘΙΟΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΚΟΥ. ΑΙΣΧΟΣ.
 
 
-8#35 μαρδονιος 06-05-2013 09:14
επητελους να καταλαβ η ο κοσμος οτι αλλο η ΕΛλας και αλλο οι ιουδεοχριστιανο ι που δεν εχουμε και καμια σχεση.
η μονη θρησκεια τωνελληνων πρπει να ειναι το αιμα της λευκης φυλης μας οπως μας εδειξαν ο χιμλερ και ο ροζενμπεργκ (κι ας τα αποκυρηξε ο Α.Χ. στο βιβλιο για τους λογους του)
 
 
+6#34 ελευθερος 06-05-2013 09:14
απο σεβασμο στην στιγμη και στην πιστη τους,περιμεναν να ακουστει πρωτα το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και μετα εψαλαν τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ!το αρθρο προσπαθει να βαλει ενα ακομα λιθαρακι στην διχονοια και να σπειρει αμβιφολιες για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
 
 
0#33 ιωνας 06-05-2013 08:41
Χιο, μας τα γυρισες επιτελους για το εβραικο Ζομπι?μπραβο εστω και αργα,,αλλα ελεγες τις προαλλες παντως, μια εισαι με τους παπαδες και μια εναντιον τους,,,
 
 
0#32 Αριστεροφατσα 06-05-2013 08:30
"Είμαστε όλοι παιδιά του ..Αδάμουλη και της Ευακουλας.. " , " και απο χριστακη και μωαμεθουλη" ,
Χασσαν και αντιχασιστα είσαστε για πιπουλες...
 
 
+10#31 ΜΗΤΣΑΚΛΕΑΣ 06-05-2013 08:27
Α ΡΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕΣ!! ΑΝΙΚΑΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΗ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ..
 
 
+5#30 ypermaxos 06-05-2013 08:17
Τα περισσοτερα θεματα της καθημερινοτητας αφορουν την ορθοδοξια και το εθνος. πώς γινεται ενα κομμα που δεν εχει σχέση με κανενα απο αυτά τα δυο, να κυβερνήσει την Ελλάδα. Με τί κριτήρια θα αποφασίζουν οι άθεοι και Ελληνοφοβικοί.
 
 
+17#29 istros 06-05-2013 08:09
Εσείς παπάδες και πολιτικοί του κό_λου γιατί διαμαρτύρεστε? όπως το πάτε το γράμμα, σε λίγα χρόνια θα απαγορεύσετε το Χριστός Ανέστη και θα βάλετε εναν χότζα στο καμπαναριό κάθε εκκλησίας και όταν θα έρχεται μεγάλη χριστιανική γιορτή θα ακούγεται η φωνή του χότζα να υμνεί τον μουσουλμανισμό...!!! Καλά το είπε ο Μιχαλολιάκος πως αν βγεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ανοίξει ξανά την Μακρόνησο να χώσει μέσα τα καρκινώματα που ρημάξαν τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
 
 
+11#28 στα αχαμνα μου 06-05-2013 08:04
Έυγε ωραία αυτά που γράψατε.
Ανάσταση στις καρδιές μας και στην όμορφη πατρίδα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου