Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΚΑΛΟΝ...ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;



Με απόφαση του ΕΣΡ ΤΟ ΑΡΤ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ (Τουτέστιν εχέσθη η φορβάς εν τοις αλωνίοις) 

Καιρός ήταν βέβαια... αλλά με τις μονολιθικές ροπές του ιδρυτού του, τι σάμπως θα γίνει τώρα με την αναβάθμισή του καναλιού; Θα συνεχίσει να είναι ένας λαπάς τηλεοπτικός σταθμός και τίποτε περισσότερο. Αν όμως  αξιοποιούσε τον έμπειρο αδελφό του Σπύρο Καρατζαφέρη .. ο σταθμός του σήμερα θα έλαμπε.. Δυστυχώς φαίνεται ότι πια είναι αργά ..διότι ο Σπυρέτος γέρασε.. Και ο Γ.Καρατζαφέρης θα χρησιμοποιεί τον σταθμό του ως εφαλτήριο των πολιτικών βίτσιων!
Με απόφασή του, κατά πλειοψηφία, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), ενέκρινε τη μετάδοση του αναλογικού προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ (πρώην Τηλεάστυ) από το κέντρο εκπομπής Χορτιάτη του νομού Θεσσαλονίκης με ψηφιακή τεχνολογία.

Με την απόφαση αυτή ο τηλεοπτικός σταθμός μετατρέπεται σε κανάλι εθνικής εμβέλειας, καθώς το ΕΣΡ θεώρησε πως η συμμετοχή τού σταθμού στη διαδικασία αδειοδότησης για εθνική εμβέλεια ήταν εμπρόθεσμη. Στην απόφαση μειοψήφησαν ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Ιωάννης Λασκαρίδης, ο Γιάννης Παπακώστας και ο Κωνσταντίνος Αποστολάς.

Εξάλλου, επιβλήθηκε σύσταση στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1 και ALPHA για παράνομη προβολή τηλεπαιχνιδιών επανειλημμένως, με την αιτιολόγηση ότι οι σταθμοί έχουν σταματήσει την προβολή των τηλεπαιχνιδιών.

Στο μεταξύ, με σχετικό έγγραφό της προς το ΕΣΡ, η Επιτροπή Εποπτείας Ελέγχου Παιγνίων χαρακτηρίζει «τυχερά παιχνίδια» τα παιχνίδια Boing, Call4Cash, NightQuiz, Super Game και Τηλεκύβος και κατά συνέπεια απαιτείται ειδική άδεια για τη διεξαγωγή και την προβολή τους. (ΠΗΓΗ NEWSIT)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου