Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΙς-ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ...ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ... ΤΗΣ Χ.Α.


"Αδειάζει" τον Τατσόπουλο η Αυγή: "Ονειρα θερινής νυκτός" η συνεργασία με τη ΝΔ


tatsopoulosΣε άρθρο της με τίτλο «Ονειρα θερινής νυκτός» η «Αυγή» παραθέτει τις δηλώσεις του κ. Τατσόπουλου στον ΑΝΤ1, πως θα ήταν δυνατή μια συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την Νέα Δημοκρατία: «Μιλάω για μια λύση ανάγκης, μετά από ένα πολύ δυσάρεστο εκλογικό αποτέλεσμα. Όλες οι δημοσκοπήσεις επί ένα χρόνο δείχνουν δύο πολύ δυσάρεστα πράγματα: Κανένα από τα δύο κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., σε καμία δημοσκόπηση δεν ξεπερνά το 30%, άρα είμαστε πολύ μακριά από την αυτοδυναμία. Και (το δεύτερο) ένα καθαρά ναζιστικό κόμμα, η Χρυσή Αυγή, έρχεται τρίτο κόμμα. Με τον (εκλογικό) νόμο που έχουμε και το bonus των 50 εδρών, μπορεί να γίνει ο ρυθμιστής της κατάστασης. Θα είμαστε στη δυσάρεστη κατάσταση να μην έχουμε ναζιστές υπουργούς, αλλά μια κυβέρνηση που να στηρίζεται στην ανοχή των ναζιστών.

Άρα, ναζιστική ατζέντα. Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου ήταν παραχώρηση στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Προ του κινδύνου να έχω μια πατρίδα στην οποία οι ναζιστές θα καθορίζουν την πολιτική είτε είναι στην κυβέρνηση είτε όχι, πρέπει να δούμε άλλες λύσεις, πολύ δυσάρεστες. Συμφωνώ με εκείνους που λένε, 'να κάνουμε καθετί για την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ', αλλά αν δεν μας δοθεί, τι κάνουμε», ήταν οι δηλώσεις του κ. Τατσόπουλου τις οποίες παραθέτει η «Αυγή».
Στη συνέχεια, η εφημερίδα της Αριστεράς σχολιάζει τις δηλώσεις του γνωστού συγγραφέα, υποστηρίζοντας πως «πρόκειται για απόψεις οι οποίες εκφεύγουν των ορίων που θέτουν οι πολιτικές αποφάσεις του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, την επομένη του ιστορικού αυτού βήματος» και αναρωτιέται: «Δεν τις γνωρίζει, άραγε, ο Π. Τατσόπουλος; Και, σε μια συγκυρία που οι πολίτες έχουν γονατίσει από τις μνημονιακές πολιτικές, εκείνος επιμένει να ζητάει συνεργασία με τις δυνάμεις αυτές».
Τέλος, η «Αυγή» σχολιάζει περαιτέρω τις δηλώσεις του κ. Τατσόπουλου λέγοντας πως «προκαλεί κατάπληξη εξάλλου το γεγονός πως προτείνει αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής σε συνεργασία με τη Ν.Δ. του Αντ. Σαμαρά, που έχει ανοίξει τις πόρτες, όπως και ο ίδιος ο Π. Τατσόπουλος αναγνώρισε, στο κόμμα των νεοναζί. Είναι τόσο δύσκολο να γίνουν αυτά αντιληπτά;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου