Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕΛΗ ΜΑΣ-BLOGGERS! Ως γνωστόν η ΕΣΔ προασπίζεται αγρίως τα μέλη της σταθερά εδώ και πολλά χρόνια!


Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΖΩΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...                             

 ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ...ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ ...ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ... ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ, ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΪΚΟΊ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ! ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΖΩΩΝ; ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ...

   

ΑΥΤΑ ΓΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ..ΜΑΝΔΑΜ ΜΑΡΘΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ Μανδάμ Ασφαλίστρια Μπομπολάκη,  εσείς η παρεούλα εκ Χανίων...  ΚΑΙ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΊ ΣΑΣ  ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ; Αν δεν μπορέσετε τότε ..θα υποστείτε τα επιχείρια  της αφροσύνης σας ..να μηνύετε ..όπως γουστάρετε!
 ___________________________________

Η ΡΑΜΠΟ ΜΑΡΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΕΝ ΔΟΞΕΙ! 

ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ 

ΤΗΣ!

Τι κάθεσε κυρ...Εισαγγελέα, αυτή η κυρία που μήνυσε για ψύλλου πήδημα BLOGGER, ομολογεί ότι παρακολουθεί σπίτια και κλέβει τετράποδα.. Τι κάθεσαι. Έχουμε ομολογημένες εγκληματικές πράξεις... Τι κάθεσαι;
Η ΡΑΜΠΟ..Μαγκιόρα, περίεργος, ιδιόρυθμος
και πολύπλανγκτος, ΜΑΡΘΑ
πλατσουρίζει σε θολά νερά για ...τη δικαίωση
της επι γης παρουσία της!
ΘΑΡΡΕΙ ΠΩΣ ..ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ !

Η Μανδάμ Μάρθα παρακολουθεί σπίτια  κι αρπάζει ζώα...έτσι επειδή κάποιος της είπε, πως έχει δικαίωμα... πως με τέτοιες έκνομες ενέργειες μπορεί να προστατεύει τα ζώα! Δεν ξέρουμε, δεν καταλαβαίνουμε πως τολμα να υπερβαίνει τα εσκαμμένα .. Μόνον έτσι μπορει να εννοήσουμε πως της κατέβηκε να μηνύσει δημοσιογράφο –εκδότη επειδή ο τάλλας έγραψε «ότι θα πέσουν φόλες αν δεν συμμαζέψτε τα αδέσποτα... Κι έγινε κουρνιαχτός από τος καταγκιόζηδες της ζωοφιλίας...και στημένους οπαδούς της κ. Πουλτίδου!
Τα ανέκδοτα αυτά προκύπτουν από διαλόγους μέσα από σελίδες του FΑCE BOOK, όπου η κυρία δεν διστάζει να ομολογήσει ότι παρακολουθεί... σπίτια ανυπόπτων κι ότι... αρπάζει ένα και δύο σκυλια!..

Δεν έχει προκύψει από την έρευνά μας, τίποτε σε βάρος της περίεργης αυτής Κυρίας ότι είναι μπλεγμένη σε εμπόριο ζώων. Πάντως η ιεραπόστολος της ζωοφιλίας αυτή Ράμπο.. προκειμένου να φέρει σε πέρας το σωτήριο έργο της δεν διστάζει να υποδύεται τον δικηγόρο... ενώ δεν είναι!  Να λέει ότι σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, αλλά δεν μας λέει τη σχολή, ενώ  άλλου αναφέρει ότι εργαζεται σε ινστιτούτα αισθητικής, αλλά δεν μας με ποια ιδιότητα... Τρίφτρια είναι, μασσέρ ή μακιγέρ, δεν μας το διευκρινίζει. Επίσης φαίνεται ότι είναι μητέρα ενός τέκνου ηλικίας 26 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου