Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ...ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΤΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...ΠΑΡΑΓΕΙ...ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!


Λ. Λαζόπουλος: Το μυαλό του Σφακιανάκη δεν μπορεί να παράγει κάτι άλλο... [vid]


590 2bffe764ca6bc4f65dfb41a22f6f3e38«Διαφωνώ απόλυτα με ό,τι λέει ο Νότης Σφακιανάκης, αλλά καταλαβαίνω ότι το μυαλό του με τον τρόπο που δουλεύει δεν μπορεί να παράγει κάτι άλλο!».
Με αυτό τον τρόπο σχολίασε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο Λάκης Λαζόπουλος τα λεγόμενα του Νότη Σφακιανάκη για την Χρυσή Αυγή.
--Να διαφωνείς ρε.. Αλλά εσύ μπορείς να λες ότι είσαι ΣΥΡΙΖΑ , αλλά διαφωνείς που ο άλλος λέει ότι  είναι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..!!! Τέτοιο ειναι το μυαλό σου...Αυτ΄΄η την ομίχλη παράγει! Παρλαπίπες!
Σας ξεβράκωσε ...εσώψυχα κι  εγκεφαλικά όλους ο Σφακιανάκης



OI AΝΑΓΝΩΣΤΕ TOY ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ...ΞΕΧΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ:

 
#20 Ελληνικο στρατόs 28-11-2013 06:03
Πως μπορεί ένας άνθρωπος που πήρε τρελό χαρτί στον Ελληνικο στρατό να εκφερει πολιτική γνώμη την στιγμή που όλοι οι έλληνες υπηρετούν στον στρατό κανονικά. Επίσης πως μπορεί ένας τηλεοπτικός σταθμός να ρωτά απολυμένους με τρελό χαρτί για οτιδήποτε σοβαρό. Απο τέτοιους τύπους θα μάθει η θα παραδειγματιστε ι ο απλός κόσμος; Λίγη σοβαρότητα επιτέλους με όλους τους καραγκιόζηδες
Παράθεση
 
 
#19 Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ 28-11-2013 05:47
ΛΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!! ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.
Παράθεση
 
 
#18 Guest 28-11-2013 03:08
Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΓΟΜΑΡΙ ΞΕΣΑΜΑΡΩΤΟ .
Παράθεση
 
 
#17 Μητσαρας 28-11-2013 01:39
Λαζοπουλε εισαι ενας χαφιες σαν πολλους αλλους που χρησιμοποιουντε για να κανουν πλυση εγκεφαλου στον Ελληνικο λαο και να περασουν την καταστροφη του. Βεβαια ακριβοπληρωνεσε για τις υπηρεσιες σου αλλα τα πολλα λεφτα και ειδιως οτανειναι καταραμενα απο τον Ελληνα που καταστρεφετε και υποφερει δεν κανουν καλο. Δημιουργουν αλλα προβληματα, στην προκειμενη περιπτωση οπως εσυ θα ξερεις καλυτερα, εθισμο σε ουσιες, πουστια, πισογλεντια κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου