Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ... ΔΙΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ...

ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΟΤΡΩΤΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΓΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ! ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ...( Χατζηνικολάου, Παπαδημούλης, Κωνσταντόπουλος κ.α)

Κοτρώτσος: Θα πουλήσω το σπίτι μου για να σας εξοφλήσω

Οι απλήρωτοι της εφημερίδας «Αποκαλύψεις» διέλυσαν την παρουσίαση βιβλίου του τέως εκδότη

Η εισβολή περιπου 40 πρώην εργαζομένων - απλήρωτων της εφημερίδας "Αποκαλύψεις" στο Athens Plaza, διέλυσε πριν καν ξεκινήσει την παρουσίαση του βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου και ανάγκασε σε αποχώρηση Χατζηνικολάου, Παπαδημούλη, Κωνσταντόπουλο, Χατζημαρκάκη κ.ά
Οι πρώην εργαζόμενοι που διεκδικούσαν τα δεδουλευμένα τους από τον τέως εκδότη Σερ. Κοτρώτσο, κατάφεραν να διαλύσουν την παρουσίαση με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οι καλεσμένοι, με προεξάρχοντα τον Νίκο Χατζηνικολάου που θα συντόνιζε τη συζήτηση. Ο εκδότης της «Real news» αρχικά προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας ότι «οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι», αλλά όταν διαπίστωσε ότι οι εργαζόμενοι δεν αστειεύονται δήλωσε άγνοια. Μάλιστα..
πριν αποχωρήσει ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ γνώριζα ότι είχε τακτοποιηθεί το θέμα»...
Ταυτόχρονα αποχώρησαν και οι βουλευτές, Παπαδημούλης και Ζώης, καθώς επίσης και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο Γιάννης Μανώλης και ο γερμανός ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης.
Εμφανώς ταραγμένος και στεναχωρημένος, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος ανέφερε ότι είχε δώσει εντολή στη δικηγόρο του να πουλήσει το σπίτι του στο Πήλιο, προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις των πρώην εργαζομένων του.
- πηγή: enimerosi24 / anasigrotisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου