Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΛΟΙΩΔΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ...ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ!


samarasepisto

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ....ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ.. ΣΤΑΥΡΟ ΨΥΧΑΡΗ...

ΑΠΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ
“Σαμαράς Για Χρήστο Λαμπράκη: Αόρατος Μόνιμος Πρωθυπουργός και μετά Κορυφαίος του ευρύτερου δημόσιου βίου”

Γράφει σχετικά ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1996
Συγκεκριμένα ο Αντ. Σαμαράς κατά την προχτεσινή ομιλία του στη Νέα Βύσσα του Νομού Εβρου κατονόμασε τον Χρ. Λαμπράκη ως “το όνομα των ονομάτων που θέλει να ελέγχει και να καθορίζει τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα”.
 “Ο Χρ. Λαμπράκης – επισήμανε σε άλλο σημείο – ο αόρατος άνθρωπος που από τη δεκαετία του ’60 μέχρι σήμερα, θέλει να αφήνει τη στάμπα του σε κάθε κρίσιμη επιλογή της πατρίδας μας. Δεν τον ψήφισε ποτέ ο λαός. Κι όμως, θέλει να παίζει το ρόλο του μόνιμου σκιώδους πρωθυπουργού της χώρας”.
Επίσης ανέφερε ότι “το σημερινό κατεστημένο του παρασκηνίου προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διατηρήσει τον έλεγχο της εξουσίας του τόπου, αναστηλώνοντας το δίδυμο εκείνο που θα εξασφαλίζει την ασφάλεια του συστήματος: έναν βολικό πρωθυπουργό και έναν βολικό αρχηγό της αντιπολίτευσης. Δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός. Ενα μόνο τους ενδιαφέρει: να μη σπάσει ποτέ το δίδυμο. Να μην μπει, δηλαδή, ποτέ φραγμός στην παραεξουσία τους”.
ΚΑΙ Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΦΑΙΔΡΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς για τον θάνατο του Λαμπράκη
«Ένας από τους κορυφαίους του ευρύτερου δημόσιου βίου, ο εκδότης Χρήστος Λαμπράκης, έφυγε σήμερα το πρωί. Πάλεψε σε δύσκολα χρόνια και πέτυχε πολλά. Αφήνει πλούσιο έργο και πολυσήμαντα δημιουργήματα, όπως ο ομώνυμος Δημοσιογραφικός Οργανισμός και το ομώνυμο Ίδρυμα. Υπήρξε πρωταγωνιστής στο χώρο του Τύπου, της έντυπης και ηλεκτρονικής ενημέρωσης.
Μάλιστα τώρα χεστήκαμε! Ποιό από τα δύο είναι ο Λαμπράκης; Τα πρώτα που έλεγε ο Σαμαράς ή τα τελευταία;
Αναρτήθηκε από OmertaNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου