Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΨΑΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ -ΠΑΠΑΓΟ!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ:


Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος χαίρει μεγάλης δημοτικότητας στο Χολαργό και επειδή είναι και εκδότης της εβδομαδιαίας 30 ΜΕΡΕΣ του Χολαργού... Είναι μεν κετροαριστερών ατνιλήψεων,αλλά καθαρό, ευρύ  μυαλό... ΄Ετσι είναι αποδεκτός από όλους κι ειδικά αυτή τη στιγμή όπου η πολιτική αρένα στο Χολαργό-Παπαγο, έχει εξελιχθεί σε Μωσαϊκό, μια και άκουσον- άκουσον οι υποψηφιότητες για το Δήμο υπερβαίνουν τους 9, ( άλλο ένα ρεκόρ της Ψωροκώσταινας...) μ΄άλλα λόγια και η κουτσή Μαρία ονειρεύεται να γίνει ..δήμαρχος!
Από την άλλη μεριά οι εμφανιζόμενοι ως διεκδικητές του Δήμου, μεγάλου εύρους ...συνοικιακού πολιτικού, οι οποίοι συλλέγουν για συμβούλους... ό,τι βρεθεί ...μπροστά τους και πάντως οι σοβαρότεροι εξ αυτών, μην αντέχοντας τον αφόρητο ερασιτεχνισμό των ψευτοηγετίσκων, ήδη βρίσκονται σε επαφή με τον Χάρη Κουγιουμπτζόπουλο, προκειμένου την κατάλληλη στιγμή να μεταπηδήσουν στο πλουραλιστικό σχήμα που θα εμφανίσει την κατάλληλη στιγμή...Κι αυτό το γνωρίζουν ήδη οι έως σήμερον δηλώσαντες ως υποψήφιοι δήμαρχοι... 

Μάλιστα δε ανησυχούντες  αρχηγίσκοι...και πριν καν προχωρήσει στον ορίζοντα, κάτι σταθερό, άρχισαν να κάνουν ...δημοσκοπήσεις-στημένες, όπου βγάζουν νούμερα ...ευνοϊκα ακόμη και για "πεθαμένους " σαν τον πρώην αλλοπρόσαλο και γραφικό  δήμαρχο Νικολάου, που ουδείς γνωρίζει αν τελικά κατέλθει στις εκλογές, διότι άλλα λέει στον έναν ...άλλα στον άλλον!
Τέλος πάντων αυτή τη στιγμή ο Χολαργός-Παπάγος, βρίσκεται σε τροχεία αστειότητας με τις τόσες ανερμάτιστες ισχνές υποψηφιότητες ενώ το άστρο του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου, προβάλλει κυρίαρχο στους κατοίκους των πόλεων αυτών . Σχετικώς αυτή τη στιγμή διεξάγεται δημοσκόπηση από την RPESS-BANK... με δείγμα ερωτηθέντων 1500 ατόμων... όπου φαίνεται ότι ο Κουγιουμτζόπουλος σαρώνει κυριολεκτικά... Η έρευνα θα δημοσιοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή όταν επισημοποιηθούν οι συνδυασμοί...
Διαβάστε όμως και το σημερινό ρεπορτάζ του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, που είναι πιο ολοκληρωμένο...    



ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ! Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος μπορεί να δήλωσε με ανακοίνωσή του στο facebook ότι το κεντροαριστερό σχήμα δεν ...περπάτησε και οι διαπραγματεύσεις έληξαν, ωστόσο το πολιτικό αδιέξοδο που υπάρχει στον χώρο αλλά και ο πολυκερματισμός υποψηφίων στον Χολαργό-Παπάγου, έχουν ωθήσει πολλούς να πιέζουν αφόρητα τον Χάρη να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος. Θεωρούν ότι ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος μπορεί να φέρει νέο πνοή αλλαγής στον δήμο Παπάγου-Χολαργού. 
Είναι γεγονός ότι ο Χάρης είναι γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο ελάχιστοι. Μπορεί να μην έχει διοικήσει τον δήμο αλλά ζει την τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοσιογάαφος-εκδότης και κυρίως ως φανατικός εραστής της! Έχει μελετήσει τον κώδικα σε απίστευτο βαθμό έχοντας γνώσεις περισσότερες και από αυτούς που διοικούν τον δήμο. Είναι βέβαιον λοιπόν ότι ξέρει να διοικήσει τον δήμο Παπάγου-Χολαργού. Είναι νέος άνθρωπος που έχει οράματα, νέες ιδέες και φιλοδοξίες για την πόλη και είναι γέννημα θρέμα της περιοχής. 
Η στήριξη που έχει ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος δεν βρίσκεται μόνον στον κεντροαριστερό χώρο αλλά και σε όλο το πολιτικό φάσμα. 
Ως Χολαργιώτης που είναι και ως τοπικός εκδότης, ο Χάρης  φαίνετι πως έχει την στήριξη και από πολλούς τοπικούς παράγοντες. Η φωτό που δημοσιεύουμε είναι ντοκουμέντο από πρόσφατη συνάντηση του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου με σημαντικές προσωπικότητες της πόλης. Ο Αντώνης Πολύδωρας λέγεται πως στηρίζει ανεπιφύλακτα την ιδέα της καθόδου του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου, το ίδιο δε συμβαίνει και με τον Πέτρο Καραμανέα αλλά και με τον νέστωρα της δημοσιογραφίας Απόστολο Βραχιολίδη. 
Εφόσον τελικά υλοποιηθεί το νέο σχήμα υπό τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο θα μιλάμε για σημαντική ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό στον Παπάγου-Χολαργό μια και γύρω από την νέα υποψηφιότητα αναμένεται να συσπειρωθεί όχι μόνο ο κεντροαριστερός χώρος αλλά και πολλοί φηφοφόροι από όλο το πολιτικό φάσμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου