Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΟΥΝ ΠΛΑΓΙΟΣΚΟΠΙΚΑ ... ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!

ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ... ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ... ΜΑΓΚΙΟΡΙΚΑ!

Για να καταλάβαιτε το αμέσως ακόλουθο θέμα ...διαβάστε αυτό πρώτα... και μετά ...συγχύζεστε!-συνεχίζεται!

Προσέξτε το μούτρο της Σαλονίκης ..ΚΑΝΑΚΗΣ:

(αυτός που περιπαίζει την Εκκλησία)...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ …ΤΗΣ ΑΡΒΥΛΑΣ!-

(Δεν το ξέρουμε …αλλά φαίνεται πως είναι λαδιάς τύπος, από…τα Λαδάδικα..Καραγκιοζοπαικτεί ασφαλώς, μα χωρίς να έχει το παραμικρό περιεχόμενο… Βασικά χαβαλέ-μπιζίμ… που όμως λόγω ύψιστης πνευματικότητας ..ενεπλάκει στο κύκλωμα της νυχτόβιας ζωής… για να υποστηρίζει ο πανάθλιος… ότι δεν μπορεί να κάνει χωρίς ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

ΕΝΤΑΞΕΙ...ΜΗ ΣΥΓΧΥΖΕΣΤΕ... ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ...ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ.. ΚΩΛΟΠΑΡΕΪΣΤΙΚΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΟΥΝ...για να βρίσκουν γκόμενες στα καφέ της Σαλονίκης!... 

ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟ- ΣΟΦΟ!-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ! 



ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ....Ω, ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΑΓΙΟΙ που πουλάτε & επουράνιον Βασιλεία!
Το ρεπορτάζ είναι του καλού σάϊτ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Εμείς όμως που έχουμε -όπως λένε- ευστοχότερη θεώρηση του γίγνεσθαι θα πούμε τούτα τα σταράτα: Απολαύστε τον ...ΤΣΙΡΛΑ..ΜΑΧΑΛΟΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ... ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΡΟΚ ...ΚΑΝΑΚΗ!


Ο ΝΥΧΤΟΒΙΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ...ΚΑΝΑΚΗΣ...ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ... ΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ! ΤΕΤΟΙΟ ...ΑΝΤΡΑΚΙ!
 Η υπόθεση αυτών των παιδιών  της αρβύλας, είναι καραγκιόζ -χαβαλέ .. Χώρια που είναι και προβληματικά άτομα,μπολιασμένα με την κομμουνιστική ιδεοληψία, που ως γνωστόν , όπως λένε τα ειδησεογραφικά τηλεγραφήματα... τα κακάρωσε στα 1990 παταγωδως και αδόξως, αφού πρώτα έσπειρε στον πλανήτη πολύ πόνο κι αίμα!.. 

Άφησε όμως τα αποσπόρια της, (ΚΚΕ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ)  τα οποία συνεχίζουν να ασχημονούν.... την ώρα που ο πρώην αρχηγός της κατασκοπείας της Σοβιετίας...ΓΚΟΣΠΟΝΤΙΝ ΠΟΥΤΙΝ,  κάνει τον σταυρό του και δείχνει να σέβεται την Ορθοδοξία... Ωραία, εμείς γιατί πρέπει να συγχιζόμαστε με τους αλανιάρηδες του Βαρδαρίου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου