Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΙΔΟΥ ...Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ...

ΚΟΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ... ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ...ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!


Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ!

1) Πρώτη αρχή: Ο δημοσιογράφος είναι,  σάρξ εκ της σαρκός του λαού, είναι ανοικτός να ακούει ΟΛΟΥΣ!
2) Όμως οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι, που δεν μπορούν με κανέναν από τους επώνυμους-"διαπρεπείς του κώλου" ανθρώπους του Τύπου δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή επικοινωνία, ..έτσι ρε για να πουν τον καήμό τους!
3) Με την τηλεοπτική μούργα που ενέσκυψε η όποια επικοινωνία σας είναι σχεδόν αδύνατη. Ευκολότερα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ  με το γραφείο του πρωθυπουργού, παρά με τους ψευτοδημοσιογράφους της τηλοψίας! 
3- **Στο ραδιόφωνο, τα πράγματα πιο βατά ..εξαρτάται από την εκπομπή!


4- Οι τηλεοπτικοί παραγωγοί είναι για κλάματα και για γέλια...Έχουν σχεδόν άπαντες σαν...περσόνες της πλάκας ...άβατα τηλεφώνα επικοινωνίας  με αποτέλεσμα το πόπολο που γουστάρει επικοινωνία με... τα αχαμνά αυτά  καθίκια να...μην το μπορεί... τηλεωνικά... 

Χώρια ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΑΝΑΙΔΩΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΛΗΣΗ. Σε κρατάνε στη γραμμή... και ...χρεώνεται το τηλέφωνό σου...με το λεπτό ...που μιλάς!
Το έξυπνο στόρυ... ξεκίνησε επί εποχής ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ ...όταν έκανε ραδιόφωνο, στον ΑΝΤΕΝΑ!

** Τυχοδιωκτικό κανάλι BLUE SKAY ...του κάποιου Κισανδράκη, αν δεν κάνουμε λάθος, που πάντως υπήρξε και ο μεγαλύτερος παραγωγός πορνοταινιών... στην Ελλάδα  ζεί τον χαζό τηλεοπτικό σταθμό του με τέτοια τηλέφωνα... των ακροατών-θεατών.. Μεγάλη πουτανίστα ο τύπος.. του BLUE SKAY... . 

Στις τέτοιου είδους τηλεφωνικές επικοινωνίες... οι παραγωγοί του προγράμματος λαμβάνουν ποσoστά...λίαν σημαντικά... Γι αυτό και μερικοί δημοφιλείς "δημοσιογράφοι" έχουν πλουτίσει!

ΛΕΕΙ ο ταπεινός ακροατο-θεατής.. 1-γιατί δεν μπορώ να επικοινωνήσω  π.χ. με τον κ. Παπαχελά, τον Αμερικανό πράκτορα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ; 2- Γιατί όχι με τον κ. Τράγκα; 3- Γιατί 'οχι με τον σπουδαιοφανή κ. Χατζηνικολάου; 

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ κι άλλα ...τσιμπράγκαλα της δημοσιογραφίας έχουν κατεβάσει ΜΠΕΡΝΤΕ στην επικοινωνία με το πόπολο... για τις ποικίλες φαντασιώσεις τους...που τους οδηγούν να νομίζουν ότι κάτι τις ..αντιπροσωπεύπουν... στην ελληνική καθημερινότητα!

ΛΕΜΕ ΑΠΛΑ: Αρχίδια εκ Καλαβρίας αντιπροσωπεύουν ΑΠΑΝΤΕΣ,που παριστάνουν το σπουδαιοφανή! Ανθρωπάκια του κερατά είναι ο Παπαχελάς, ο Χατζηνικολάου, Τράγκας,.κ.λπ. ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ  ..δεν μιλαμε βέβαια για Ευαγγελάτο, ούτε για για Πορτοσάλτε κι άλλους ευκαιριακούς & διαπλεκόμενους σαλταδόρους στον Τύπο!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ και τα κουμάσια που τους ακολουθούν ... δίνουν εντολές στις τηλεφωνήτριες τους να λένε ό,τι μαλακία κατεβαίνει στην γκλάβα τους..
--Ρε παιδί, λες , παρακαλώ μεταβίβασε στο μαλάκα αφεντικό σου, το μήνυμά μου...

Το κοθόνι, στο ακουστικό... λέει ευπρεπώς πως πάρτε ..αύριο!
--Δεν μου γαμιέσαι μωρή μαλάκω που θα κάνω και δεύτερο κόπο ...για να πληροφορήσω  εσένα και τον Χατζηνικολάου ...κ.λ.π. ό,τι υπάρχει ένα κείμενο ...εκεί... που μπορεί να τον ενδιαφέρει; Αει σιχτίρ Μωρή!


ΑΡΧΙΔΙΑ : ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΕΣ ... απανταχού της χώρας ... είναι συμφορά για όλους! 
Δεν γνωρίζουν που πάνε τα τέσσερα...

*** Για να σπουδάσετε την ΤΕΧΝΗ της ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, σας παραπέμπουμε στα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΟΓΡΑΦΙΑΣ... www.pressliberty.wordpress.cοm.. 
Aν ψάξτε... λίγο θα βρείτε σπουδαίες ..συνταγές ..τηλεφωνικής επικοινωνίας











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου