Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΔΟΞΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΟΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ.. Στο τάκα-Τάκα!ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ! Τέρμα τα δίφραγκα!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ,
Η ΛΙΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΠΟΥ ΧΟΥΦΤΩΝΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΠΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΊΩΣΗ
ΤΩΝ
ΠΑΙΔΙΏΝ ΤΗΣ  ..ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΤΟΥ ΕΣΡ..
ΔΗΛΑΔΉ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!

(Λινα Αλεξίου και ζωή Κωνσταντοπούλου)...Και οι δυο τους  παραμιλάνε και λένε αρλούμπες εις δόξαν του προοδευτισμού της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ... Ο ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΈΩΣ ΣΤΙΓΜΉΣ ΔΕΝ ΈΛΑΒΕ ΘΈΣΗ...
Δράστης της αρπαγής από το Ταμείο των Δημοσιογράφων (ΕΤΑΠ-ΜΜΕ)  του επιδόματος ανηλίκων τέκνων επί δύο σχεδόν δεκαετίες μετά την ενηλίκιωση των τέκνων της , η ΛΙΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, συνταξιούχος δημοσιογράφος και μητέρα της φλύαρης Ζωής Κωνσταντοπούλου, βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ.
Τόσον η Αλεξίου τρόφιμος του Δημοσίου, ως αντιπρόεδρος του ΕΣΡ όσο και η κόρη της εξέδωσαν ανακοινώσες όπου ..παραμιλάνε με τις αρλούμπες τους. Ο Χατζηνικολάου τις ξεβράκωσε κυριολεκτικά... Τα πιτσουνάκια μας ...μας κάνουν και τον έξυπνο! Αμ όλα εδώ πληρώνονται κυρούλες μου...!
Δείτε τα ρεπορτάζ που τρέχουν ...

Έπαιρνε επίδομα... ανηλίκου για τη βουλευτή κόρη της!


Του Βαγγέλη Μπότσαρη
Μέχρι το 2013 έπαιρνε το επίδομα ανήλικων τέκνων για τις όχι και τόσο ανήλικες κόρες της, Ζωή καιΒασιλική-Ιωάννα Κωνσταντοπούλου, η αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Λίνα (Ορσαλία) Αλεξίου. Πρόκειται για την πρώην σύζυγο του Νίκου Κωνσταντόπουλου και μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.



Η Realnews φέρνει στο φως έγγραφο της προϊσταμένης της Α’ Διεύθυνσης του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σύμφωνα με το οποίο, στις 20 Νοεμβρίου του 2013, με απόφαση διευθυντή διακόπτεται αναδρομικά η χορήγηση των επιδομάτων για τις δύο της κόρες. Τη Ζωή, που σήμερα είναι 38 ετών, και τη Βασιλική-Ιωάννα, 31 ετών.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews

                    

Κεγκέρογλου: Σε τέτοια θέματα θα πρέπει να είμαστε άκαμπτοι
Στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Realnews αναφέρθηκε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Δεν διάβασα παρά μόνο τη Real για την αποκάλυψη που κάνει με τα οικογενειακά επιδόματα», τόνισε ο κ. Κεγκέρογλου, μιλώντας στον ΑΝΤ-1 και πρόσθεσε:

«Είμαι αρμόδιος για τα οικογενειακά επιδόματα».

Σχολιάζοντας την παρέμβαση που έκανε για το θέμα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, ο οποίος είπε ότι «πετάξατε τη μπάλα στην εξέδρα», ο υφυπουργός Εργασίας σημείωσε:

«Αν ήταν άλλου κόμματος, θα είχατε ζητήσει να παραιτηθεί».

Ο κ. Κεγκέρογλου ανέφερε ότι «σε τέτοια θέματα, όταν αποκαλύπτονται, θα πρέπει να είμαστε άκαμπτοι».

«38 χρονών να παίρνει επίδομα παιδιού;», αναρωτήθηκε.



Γ. Ραγκούσης: Πολιτικό λάθος της κ. Κωνσταντοπούλου

ΒΡΕ...ΒΡΕ Η ΖΩΗ...ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 

ΝΤΑΗ!- Η ΦΟΥΣΚΑ  ΠΟΥ ΗΤΑΝ 

ΜΕΧΡΙΣ  ΕΔΩ! Τερματίζει αδόξως...

Ζωή Κωνσταντοπούλου, επίδομα τέκνων: φωτιά πήρε το twitter, τα καλύτερα σχόλια

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΦΑΤΣΑ! Η ΦΑΥΦΛΑΤΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ..ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ...ΧΑΡΙΣ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΠΕΡΣΟΝΑ ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΑΧΝΑΔΕΣ ...ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ...ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΙΑ!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ κ.ΖΩΟΥΛΑ... ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ...ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗ ΜΑΝΟΎΛΑ ΤΗΣ... ΠΟΥ ΛΆΜΒΑΝΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΠΆΡΤΗ ΤΗΣ ...Ως ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013 ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΠΕΡΆΣΕΙ ΤΑ 30!. Απίστευτο. Και η Μανδάμ Αλεξίου, η μάδερ... τα χούτωνε ... επί 20 χρόνια σε βάρος του Ταμείου Δημοσιογράων ( ΕΤΑΠ-ΜΜΕ).

Για την ταμπακέρα η μανδάμ του Ζωή του ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει λόγο... αλλά η ψευτοεξυπνούλα αριστερή ρωτάει για οι δημοσιογράφοι δεν ζήτησαν την άποψή της ,προ της δημοσίευσης της αποκάλυψης! 
Τι να σε ερωτήσουν μωρή εξυπνάκια; Έχουν τα ντοκουμέντα της απάτης της μητρός σου!Χώνεψέτο..  Δείτε την κοτσανολογία της φωνασκούσης σταθερά μέσα στη Βουλή... Ναι μας προέκυψε κι αυτό το νέο φρούτο 
Λίαν ακλώς ο Χατζηνικολάου τη συστήνει... (αντί να γάει τα ανέκδοτά της) ας φροντίσει να ωριμάσει πολιτικά. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια

Να σημειώσουμε ότι η μάνα της που έκανε τη λαμογιά  να λαμβάνει επίδομα για τα 2 τέκνα της επί 20 χρόνια μετά την ενηλικίωσή τους... ως Αντιπρόεδρος του ΕΣΡ κοπανούσε άγρια πρόστιμα προς τον REAL FM... 
Kαι τώρα ο Χατζηνικολάου έχει ξεβρακώσει τις δυό φαύλες κυρίες!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!

Δείτε την ανακοίνωση του φρούτου που λέγεται Ζωή Κωνσταντοπούλου! Μέχρι στιγμής ο πατέρας της -έντιμος- ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, σιωπά- Δεν θα πρέπει, ως σοβαρός νομικός να πει κάτι τις... για την τιμή των όπλων του; 

" Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πέρασε στην αντεπίθεση με αφορμή το δημοσίευμα της RealNewsγια τη μητέρα της Λίνα Αλεξίου και το επίδομα ανήλικου τέκνου που παρατύπως εισέπραττε.
«Η σημερινή εναντίον μου επίθεση της RealNews αποδεικνύει ότι στο ούτως ή άλλως εντελώς ναρκοθετημένο πεδίο της ενημέρωσης λιγοστεύουν εκείνοι που δεν ενδίδουν στο να παίζουν πολιτικά παιχνίδια και να διακινούν εκβιασμούς με αποδέκτες όσους ενοχλούν το πολιτικό, οικονομικό, επιχειρηματικό, τραπεζικό και μιντιακό κατεστημένο.
Στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ο αναγνώστης δικαιούται να βρει τα σοβαρότερα θέματα για να ενημερωθεί. Ο αποπροσανατολισμός και η λασπολογία δεν μπορούν να υποκαθιστούν την είδηση.
Αντί άλλης απάντησης στο «θέμα» που φιλοξενεί (χωρίς έρευνα και διασταύρωση, φυσικά) στο πρωτοσέλιδό της η RealNews, συνδέοντάς το μάλιστα με εμένα και διαφημίζοντάς το ως αποκάλυψη που δήθεν με αφορά, με φωτογραφίες και υποτιμητικά σχόλια, διατυπώνω το ερώτημα: γιατί συγκεκριμένα και σοβαρότατα θέματα που αφορούν το δημόσιο συμφέρον και εγείρουν μείζον δημόσιο ενδιαφέρον και απασχόλησαν το Κοινοβούλιο δεν έγιναν ποτέ πρωτοσέλιδο και δεν πέρασαν ούτε «στα ψιλά γράμματα»;
Προσωπικά δεν πρόκειται να ενδώσω σε κανέναν εκβιασμό, μιντιακό, πολιτικό ή άλλο, από όπου κι αν προέρχεται. Θα συνεχίσω να κάνω το καθήκον μου, όπως επιβάλλει η συνείδησή μου και όπως υποχρεούμαι απέναντι στους πολίτες.
Προς τους υπευθύνους της Real, που επέλεξαν αυτό το «κάτω από τη μέση» χτύπημα, χωρίς να μπουν στον κόπο ούτε καν να διασταυρώσουν αυτά που γράφουν και διαφημίζουν, για να επιτύχουν «ευκαιρίας δοθείσης», «με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια», λέω τα εξής:
Κύριοι, η πολιτική κριτική επί πραγματικών γεγονότων που αφορούν τη δημόσια σφαίρα, είναι ευπρόσδεκτη και επιβεβλημένη. Το να επιχειρείτε, όμως, να με χτυπήσετε πολιτικά, για ένα θέμα με το οποίο δεν έχω σχέση και το οποίο παρουσιάζετε μονομερώς, διαστρεβλώνοντας τις πτυχές του, παραπληροφορώντας το κοινό και συκοφαντώντας, χωρίς καν να επιχειρήσετε να διασταυρώσετε, δεν είναι δημοσιογραφία. Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοιου είδους χτυπήματα είχα συνηθίσει από τις πρώτες ημέρες της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ. Δεν περίμενα, όμως, ότι θα έφθανε να υιοθετήσει αυτές τις πρακτικές η εφημερίδα σας»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ... Κάθε ισχυρισμός της μανδαμίτσας Ζωούλας, σηκώνει κι ένα ανεξάρτητο άρθρο. Το κοράσιον είναι τελείως άσχετο και βαθέως παλαβό! Εν τάξει , τελεί σε συγχίσει, επειδή η μάνα της εθίγη. Το κατανοούμε... αλλά η μανούλα της διέπραττε εξακολουθητική απάτη σε βάρος του Ταμείου ημών ( ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) και του ελληνικού λαού...
Μία λύση: ζητείστε συγγνώμη κι επιστρέψτε τα χρήματα!  Διαφορετικά θα γίνεται άπαντες ρεντίκολο... Και κόψτε το βήχα ότι ..σας βάλλουν πολιτικά... παλιο αριστεροκομμουνιστάδες ( η μαμά Λίνα ήταν του ΚΚΕ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου