Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΦΑΥΛΕΠΙΦΑΥΛΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ!


Αλαζονεία, έλλειψη διαφάνειας και ενημέρωσης, φατριασμός στον Αθήνα 9.84


ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ...0,29 % ΑΤΟΜΑ! δηλαδή τον 1/3 ατόμου!...για να κάνει φιγούρα ο ΚΑΜΙΝΗΣ...
Κι όμως κάποτε ήταν ο πρώτος σταθμός επί ΕΒΕΡΤ!


Αναμενόμενο. Όσοι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα μέσα στο σταθμό την περίμεναν την παραίτηση της Κατερίνας Δωρή από τη θέση της προέδρου του Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων (ΔΕΡΑ- Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνία). 
Έστειλε και επιστολή σήμερα με σαφείς αιχμές τόσο εναντίον του Δημάρχου κ.Γιώργου Καμίνη όσο και του Γενικού διευθυντή του σταθμού Τάκη Καμπύλη.
Διαβάστε παρακάτω:

Κύριε Δήμαρχε,
με την παρούσα θέτω υπόψη σας την παραίτησή μου από τη θέση της προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας (ΔΕΡΑ).
Η αποστολή, την Παρασκευή 20 / 12 / 2013, προς όλα τα μέλη του ΔΣ της ΔΕΡΑ, με e-mail, ημερήσιας διάταξης για τη σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία έφερε το όνομά μου χωρίς να ερωτηθώ, δίχως την προηγούμενη ενημέρωσή μου από τον Γενικό Διευθυντή, τόσο για τον τύπο, όσο και για την ουσία του ζητήματος, με αποτέλεσμα να «ενημερωθώ» κι εγώ, όπως όλοι, αφού το έλαβα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, επισφραγίζει την ήδη διαμορφωμένη άποψή μου για τον αυταρχικό, αδιαφανή, αντιδημοκρατικό και εκτός κάθε κοινά αποδεκτού κανόνα λειτουργίας της Γενικής Διεύθυνσης του σταθμού.
Για όλα αυτά τα αρνητικά σας έχω ήδη, εγκαίρως και αναλυτικά, με έντονο τρόπο ενημερώσει από τον Ιούνιο του 2013, όταν είχε εμποδιστεί η προσπάθειά μου να ανοίξει, με ουσιαστικό τρόπο, στο ΔΣ της ΔΕΡΑ, αλλά και ευρύτερα, η συζήτηση για το πνεύμα και τη λειτουργία του σταθμού, για το ρόλο του στο παρόν αλλά και στο μέλλον, σε ουσιαστική σύνδεση με το παρόν και το μέλλον της πόλης۬ ˙τη λειτουργία και το ρόλο που ήδη διαφαινόταν, με τη φίμωση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, ότι θα τεθεί στο στόχαστρο.
Παρότι εξάντλησα με πολλή προσπάθεια και υπομονή κάθε λογικό περιθώριο στοιχειώδους συνεργασίας, είναι σαφές ότι η αλαζονεία με την οποία αντιμετωπίζονται οι θεσμικοί παράγοντες, η έλλειψη διαφάνειας και ενημέρωσης για τα ζητήματα που υπάρχουν και τις πολιτικές αντιμετώπισής τους, και ο φατριασμός στη λειτουργία, δεν καταδεικνύουν μόνο το γνωστό προσωπικό έλλειμμα τήρησης στοιχειωδών κανόνων συμπεριφοράς και συνεννόησης, αλλά συνιστούν πολιτική με μονιμότερα, διαχρονικά χαρακτηριστικά, που είναι εκτός των όσων έχουμε διακηρύξει και έχουμε δεσμευτεί απέναντι στους δημότες να υλοποιήσουμε.
Αντί για το συνεγερτικό όραμα που υποσχεθήκαμε, επιλέξαμε και δυστυχώς συχνά πρωτοστατήσαμε σε πολιτικές οι οποίες δεν αναβάθμισαν τον θεσμικό ρόλο του πρώτου Δήμου της χώρας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αντίθετα, όλο και συχνότερα, επιλέγουμε την υπόκλιση στις επιταγές της ευκολίας των ιδιωτικών συμφερόντων, των νεοφιλελεύθερων και μνημονιακών επιλογών.
Πιστεύω ότι πιο επικίνδυνοι από αυτούς που επιτίθενται στους θεσμούς με χυδαίο λαϊκισμό είναι οι προσχηματικοί θεματοφύλακές τους.
Οι βαθύτεροι λόγοι της παραίτησής μου καθιστούν αδύνατη την παραμονή μου στην παράταξη «Δικαίωμα στην Πόλη». Θα συνεχίσω την προσπάθεια για την Αθήνα που έχουμε ανάγκη, ως ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος.
Με τιμή,
Κατερίνα Δωρή

Μην σας φανεί παράξενο αν αρχίσει άμεσα μία προσπάθεια σπίλωσης της τιμής και της υπόληψης της Κατερίνας Δωρή, αν θα θελήσουν να της φορτώσουν χίλια δυο πράγματα, αν την κατηγορήσουν πως στρέφεται ακόμα κι εναντίον της ύπαρξης του ίδιου του δημοτικού σταθμού.
Δεν χρειάζεται να σας πούμε τη γνώμη μας για τον Αθήνα 9.84, τη γνωρίζετε, δεν ξέρω τόσο για την αδιαφάνεια και τα υπόλοιπα που αναφέρει η παραιτηθείσα πρόεδρος, αλλά ο σταθμός μπατάρει προς τη μία πολιτική μεριά και αυτό είναι φανερό.
- See more at: http://e-tetradio.gr/article/9999/Alazoneia-elleipsi-diafaneias-kai-enimerosis-fatriasmos-ston-Athina-984#sthash.lh5xmyDO.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου