Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΙΝΟΥΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΆΛΛΑ ΒΝΙΤΕΟ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βουλευτής της ΝΔ ο επόμενος πρωταγωνιστής στα βίντεο Κασιδιάρη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βουλευτής της ΝΔ ο επόμενος πρωταγωνιστής στα βίντεο Κασιδιάρη!
Επιφανής βουλευτής της Ν.Δ –πρώην υπουργός- και στενά συνδεόμενος με τον Αντώνη Σαμαρά είναι «πρωταγωνιστής» σε νέο βίντεο με τον Κασιδιάρη της «Χρυσής Αυγής»!!!
Οι πληροφορίες μας δεν επιδέχονται αμφισβήτησηκαι σε λίγα 24ωρα έκπληκτοι θα αντιμετωπίζουμε όσα θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αυτιά μας…. Λέγεται ότι οι διάλογοι των δυο ανδρών είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικοί σε σχέση με τους διαλόγους Μπαλτάκου-Κασιδιάρη , ότι εμπλέκονται στην κουβέντα ονόματα που θα δημιουργήσουν αλυσιδωτές εκρήξεις ενώ διαφαίνεται μια ξεκάθαρη προσπάθεια από πλευράς του βουλευτή και πρώην υπουργού που ήταν στη σφαίρα επιρροής Σαμαρά – να απαξιώσει πολιτικά τον Πρωθυπουργό.
Ο ίδιος σήμερα δεν γνωρίζει για την υποκλοπή της μυστικής συνάντησης κι ούτε φαντάζεται το βαθμόέκθεσης του επιχειρώντας αυτή τη συνομιλία με τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής που κάθε τόσο θα προσπαθεί να διαχύσει στο πολιτικό σκηνικό διαλόγους –φωτιά, ακριτομυθίες, αποκαλυπτικά ντοκουμέντα και εκρηκτικά στοιχεία που θα δημιουργήσουν πολιτικά εγκεφαλικά στη συγκυβέρνηση!!
Ο επιφανής βουλευτής που αρέσκεται να βγαίνει στα τηλεοπτικά παράθυρα και να αποστομώνει τους αντιπάλους των κομμάτων της αντιπολίτευσης, έχει δημιουργήσει αντιπαλότητες με κορυφαίο υπουργό εξ απορρήτων του Σαμαρά ενώ για μικρό διάστημα υπήρξε και …αντιμνημονιακος.
Το θέμα είναι τι θα πράξει η ηγεσία της Ν.Δ μετά και από αυτό το ατόπημα και εάν ο πρώην υπουργός – λαλίστατος και στα τηλεοπτικά παράθυρά και στη Βουλή και με τον Κασιδιάρη- θα παραμείνει στις κυβερνητικές τάξεις η θα βρεθεί στα τάρταρα ακολουθώντας τη ρότα Μπαλτάκου….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου