Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ( Ναι είναι τσόγλανοι οι μηνύοντες τον Τύπο-τα λέμε εδώ.. επί έτη!) ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ!

ΣΤΟΠ... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & BLOGGERS ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ...ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ... 

Τέλος στο αυτόφωρο των δημοσιογράφων αδιακρίτως - Μόνο με απόφαση εισαγγελέα από εδώ και στο εξής

Μ
ε τον αρμόδιο εισαγγελέα θα πρέπει να συνεννοούνται στο εξής οι αστυνομικοί για το αν θα πρέπει να τηρηθούν οι διατάξεις του αυτοφώρου ή όχι, όταν παραλαμβάνουν μηνύσεις από οποιονδήποτε, για αδικήματα περί Τύπου.


Υστερα και από από την σύλληψη της δημοσιογράφου του Ελεύθερου Τύπου Δέσποινας Κονταράκη, κατόπιν μήνυσης της βουλευτού των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, εστάλει εγκύκλιος σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας, από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, ζητώντας...

από εδώ και στο εξής να υπάρχει προσυνεννόηση με τον αρμόδιο εισαγγελέα για το αν θα κινείται η διαδικασία του αυτοφώρου ή όχι σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σημειώνουμε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ, πρέπει να είναι και είναι Ο ΠΡΩΤΟΣ που επωφελήθηκε από την Εισαγγελική, γνωστική... άντε και σοφή απόφαση. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δύο φορές αντιμετώπισε ΑΥΤΟΦΟΡΟ μέσα σε λίγους μήνες!Βεβαίως οι εισαγγελείς που καταλαβαίνουν τον άφηναν ελεύθερο... αλλά όμως ποιός πληρώνει την ταλαιπωρία του; Ποιός εργαζόμενος μπορεί να ζήσει με συνεχή τρομμοκρατία (από πολιτικούς, δικηγόρους, καλλιτέχνες) που επιδιώκουν να ελέγχουν τον Τύπο αλλά επιμένουν να είναι λεύτεροι; ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ απόφαση! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΚΗ... ΜΗ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ,που βάλλουν κατά του Τύπου!Παρατράβηξε ο φασισμός του Βενιζέλειου Νόμου!

Στο www.indobserver.blogspot.gr θα βρείτε το σχετικό στόρυ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου