Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

AΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ... ΕΡΧΕΤΑΙ ..Καλά ρε παιδιά, άλλη πιο γόνιμη ιδέα δεν σας κατεβαίνει...;

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΣΕ – ΤΡΙΤΗ 01/07, από 08:00 έως 11:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΤΡΙΤΗ 01/07 ΑΠΟ 08:00 – 11:00
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ Γ.Σ. ΣΤΙΣ 09:00 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
 Οι διοικήσεις των δύο πρακτορείων είναι φανερό ότι εκλαμβάνουν την υπομονή και την στάση αναμονής των εργαζομένων, ως αδυναμία. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η παντελής αδιαφορία τους, στο επαναλαμβανόμενο αίτημά μας για άμεση συνάντηση με την διοίκηση του σωματείου, με στόχο την υπογραφή νέας ΣΣΕ.

Είναι απαραίτητο να θυμίσουμε ότι η ΣΣΕ έχει λήξει από το τέλος του 2009 και από τότε μετράμε συνεχείς μειώσεις εισοδήματος που οφείλονται στην αντεργατική πολιτική των κυβερνήσεων, αλλά και στην προθυμία της εργοδοσίας να μειώνει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο μισθούς και επιδόματα.
Σε αυτές τις συνθήκες έρχεται να προστεθεί η καθυστέρηση της μισθοδοσίας, καθώς και διάφορες αλλαγές ή σενάρια που ενισχύουν την αβεβαιότητα και τον φόβο στους εργαζόμενους.
Οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία απαιτούμε το αυτονόητο: Να υπογραφεί άμεσα νέα ΣΣΕ που να εξασφαλίζει τουλάχιστον ότι και η τελευταία.
Δεν έχουμε άλλον δρόμο, εκτός από αυτόν της αγωνιστικής διεκδίκησης. Σε αυτήν την κατεύθυνση το Δ.Σ. του σωματείου μας, αποφάσισε την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας, την Τρίτη 1 Ιουλίου, από τις 08:00 έως τις 11:00 το πρωί. Κατά την διάρκεια της κινητοποίησης θα πραγματοποιηθεί Γ.Σ. στις 09:00 το πρωί στον προαύλιο χώρο της ΕΥΡΩΠΗΣ.
  • Το θέμα της Γ.Σ. θα είναι η απόφαση για άμεση κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων.
 Η παρουσία και η γνώμη όλων είναι επιβεβλημένη!!!
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου