Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Η ΚΑΜΠΑΝΑ...ΧΤΥΠΑΕΙ

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΩ... ΣΤΗΝ 

ΕΥΡΩΠΗ 


Συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτει έκθεση για τις επιθέσεις κατά χριστιανών όχι σε κάποιο μέρος του πλανητη αλλά στην υποτιθέμενη χριστιανική Ευρώπη, καταδεικνύοντας, την με γοργό ρυθμό ισλαμοποίησή της, από την είσοδο των λαθρομεταναστών αλλά και την αθεοποίηση μεγάλου τμήματος του λευκού πληθυσμού, λόγω "προοδευτικών" δήθεν αντιλήψεων που με την κατεύθυνση νεοταξίτικων κέντρων επιτίθενται σε όσους πιστεύουν ακόμα, με τελικό στόχο την καταστροφή της θρησκείας της Αγάπης, για την οποία δεν υπάρχει χώρος στην υλιστική Παγκοσμιοποίηση που επελαύνει.

ΕΤΣΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ...ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑΣ - Σε όλους εκείνους τους καραγκιοζαραίους δηλαδή, που φόρεσαν τη μάσκα του ανθρωπισμού και τη μετέτρεψαν σε κουκούλα σε βάρος της ίδιας τους της πατρίδας, ξερνώντας καθημερινά νεοταξίτικο δηλητήριο με αφορμή τη κατευθυνόμενη λαθρομετανάστευση... 


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η είδηση πέρασε στα ψιλά. Όμως και μόνο το γεγονός ότι υπάρχει ως είδηση, αποκαλύπτει δυο πράγματα με τρόπο ιδαίτερα δραματικό. 

Η ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ...ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ...ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ!

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ, ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΤΑΒΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ"
Επίθεση κατά του προέδρου τωνΑνεξάρτητων Ελλήνων αλλά και όσων τους χαρακτηρίζουν «αποστάτες» και «εξαγορασμένους» εξαπολούν οι πρώην βουλευτές τωνΑΝΕΛ και νυν ανεξάρτητοι Χρυσούλα ΓιαταγάναΚώστας Γιοβανόπουλοςκαι Γιώργος Νταβρής. Σε...
επιστολή τους, οι τρεις βουλευτές καταγγέλλουν πως ο Πάνος Καμμένος και οι συν αυτώ εναπομείναντες βουλευτές «αρνούνται να κάνουν αυτοκριτική και προβαίνουν σε ανεξέλεγκτη λασπολογία» σε βάρος των αποχωρήσαντων.

Ολόκληρη η επιστολή των τριών ανεξάρτητων βουλευτών, που ζητούν από τους συναδέλφους τους να ανακαλέσουν τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και οι συν αυτώ εναπομείναντες Βουλευτές του κόμματός του, παρά την ηχηρή δυσαρέσκεια του Λαού που εισέπραξαν, αρνούνται πεισματικά να κάνουν αυτοκριτική, ενώ ταυτόχρονα προβαίνουν σε μία ανεξέλεγκτη λασπολογία σε βάρος των Βουλευτών του κόμματος που αποχώρησαν. Μας αποκαλούν «εξαγορασμένους», «προδότες», «αποστάτες», «εκβιασμένους» και «προσκυνημένους». Τους καλούμε λοιπόν να πουν δημόσια:
- Πόσα χρήματα ή άλλα ανταλλάγματα πήραμε και από ποιον, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν «εξαγορασμένους»;
- Ποια θέση μας εντός ή εκτός Βουλής είναι αντίθετη στην ιδρυτική διακήρυξη που υπογράψαμε ΑΠΑΝΤΕΣ το έτος 2012, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν «προδότες και αποστάτες»;
- Σε τι υποκύψαμε, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν «εκβιασμένους» και «προσκυνημένους»;
Άλλως αμέσως να ανακαλέσουν ΑΠΑΝΤΕΣ δημόσια.
«Αιδώς Αργείοι»

Γιαταγάνα Χρυσούλα
Γιοβανόπουλος Κώστας
Νταβρής Γεώργιος

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ...ΕΞΗΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ...ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ...ΘΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΓΑ.. ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ 2 ΏΡΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΛΑΔΙ...

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΥΠΌΝΙΑ!!!

Συνθήκες Μεσαίωνα επικρατούν στην αγορά εργασίας καθώς χιλιάδες εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα πληρώνονται με καθυστέρηση αρκετών μηνών, αλλά σε είδος, ακόμα και με κουπόνια.
Σύμφωνα με στοιχεία από έρευνα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, περίπου 1.200.000 εργαζόμενοι αμείβονται με καθυστέρηση από 3 έως 12 μήνες, ενώ είναι διαδεδομένο πλέον το φαινόμενο της αποπληρωμής σε είδος.
Για χρέη της ΠΑΕ Ηρακλής, προς το Δημόσιο για την περίοδο που διετέλεσε πρόεδρος, συνελήφθη σήμερα το πρωί ο Αντώνης Ρέμος στην Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ασκήθηκε ποινική δίωξη  και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Ο τραγουδιστής για την ώρα δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση σχετικά με την σύλληψη του, αναμένεται επίσημη ανακοίνωση απο την αστυνομία. 

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ...

ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 12 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠ!

Είμαστε η τελευταία γενιά που έχουμε φωνή και ελεύθερη βούληση και που μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της ιστορίας. Σήμερα όλοι συνδέονται παντού – τα ‘έξυπνα τηλέφωνα’ (smart phones) θα γίνουν τα εργαλεία της Έξυπνης Παγκόσμιας Τάξης, θέτοντας τέρμα



ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ
ΜΕ ΕΝΑ …ΚΛΙΚ!


Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη 

και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες
κυριότερες

ειδήσεις

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΦΑΝΗΣ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ  ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

«ΟΙ  ΤΡΕΙΣ  ΚΟ-Μ-ΠΑΝΟΙ –

ΕΡΩΣ»

Είσανε  τρεις,  μείνανε δυο, δηλώνοντας: φωστήρες!
Ξανάρθαν  άτσαλάκωτοι, μιλούν για επενδύσεις!
Αυτοί  που μας κατάστρεψαν το πέζουνε σωτήρες,
Λέγοντας: θα άντισταθούν στου μέλλοντος τις κρίσεις!

Δεν  τον αντέχω άλλο πιά, τον αμανέ αυτόν,
Ο Τόνις, ο Βαγγέλαρος κι΄ο Πάπ... τέλεια ορχήστρα,
Το άσμα που κατάντησε, νάναι εφτά ετών
Κι΄απο ορχήστρα έγινε, του Δου-Νου-Του η χέστρα!

Με την ευχή μου τέκνα μου, να πάτε στο καλό,
Μόνους να μας άφήσετε, τον δρόμο θα τον βρούμε,
Όχι άλλο κωλοπιάσιμο, ΄εστω  και απαλό,
Μονάχοι μας  καλίτερα, όλοι μας θα σωθούμε!

Προτείνω  καλά τέκνα μου: να ξαναβαπτιστήτε,
Orchestra  να μου γίνετε, νέα    “Τρίο Μπελκάντος”
Στο   RIO DE JANEIRO  να εμφανησθείτε,
Γλυκό  καφέ να πίνετε , καφέ ατόφιο SANTOS!

                                                Χ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου