Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΗ BLOGGERS ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΈΛΑ ΤΗΣ... ΔΙΌΤΙ ΤΟ εσηεα αφορά μόνον τους εργαζόμενους στις ημερήσιες εφημερίδες των Αθηνών!

"Άνοιγμα" της ΕΣΗΕΑ στους δημοσιογράφους του διαδικτύου;

Σαν χοντρό αστείο μοιάζει... όταν η ΕΣΗΕΑ και τα μέλη της ήσαν σφόδρα πολέμιοι των bloggers... -Πάτε, αλλά χαϊρι δεν θα δείτε... ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ  τους δεν βλέπει χαϊρι, χώρια που είναι και κομματόσκυλα της προόδου και της αριστεράς!
  Θέλει η ΕΣΗΕΑ  απλά να βάλει χέρι στους bloggers ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ αγγελιόσημο... ΄Ολα τα άλλα είναι παραμύθια!

·                        
 0  0
Τη δημιουργία μητρώου δημοσιογράφων - μη μελών της ΕΣΗΕΑ, οι οποίοι εργάζονται σε ενημερωτικά διαδικτυακά μέσα, αποφάσισε το Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών. Σκοπός της ΕΣΗΕΑ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, είναι να καταγράψει την κατάσταση που επικρατεί και στη συνέχεια να προχωρήσει σε καίριες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των δημοσιογράφων. Η κίνηση αυτή της ΕΣΗΕΑ δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας στους δημοσιογράφους που εργάζονται συχνά σε κακές συνθήκες στα site, αλλά και δυσπιστίας για την τελική έκβαση της πρόσκλησης.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καλεί όλους τους δημοσιογράφους - μη μέλη της ΕΣΗΕΑ, που εργάζονται σε μέσα ενημέρωσης στο διαδίκτυο, να συμπληρώσουν ατομικό δελτίο και να το παραδώσουν στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) ή να το αποστείλουν ηλεκτρονικά στο info@esiea.gr.

Στο ατομικό δελτίο οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στα site και δεν είναι μέλη της Ένωσης καλούνται να συμπληρώσουν επαγγελματικά στοιχεία, όπως το διαδικτυακό μέσο στο οποίο εργάζονται, το είδος της εργασιακής σχέσης που έχουν (μισθολόγιο, Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών ή άλλο), τις αποδοχές τους, το είδος του ρεπορτάζ που καλύπτουν, την προϋπηρεσία τους. (ΠΗΓΗ ΑΥΓΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου