Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

O KOMΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΦΙΡΜΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΎ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ!

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ "ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ" ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ! ΚΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ!

Σε πρωτοσέλιδο άρθρο της Αλβανικής “ΠΑΝΟΡΑΜΑ”, γραμμένο από τον πρόεδρο της Οργάνωσης “Τσαμουριά”, Αρντιάν Τάνα (Ardian Tana), επαναφέρεται το ζήτημα της “Τσαμουριάς”.
Τα βασικά σημεία του άρθρου έχουν ως εξής:
1) Είκοσι χρόνια αφού η Ελλάδα απέκτησε την ανεξαρτησία, υιοθέτησε τη θεωρία της Μεγάλης Ιδέας, η οποία εκτός των άλλων, προέβλεπε την προσάρτηση και την απεθνοποίηση των αλβανικών εδαφών της "Τσαμουριάς " και της Νότιας Αλβανίας.

ΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ..ΘΑ ΞΕΣΑΜΑΡΩΝΕ ΤΟΝ...ΣΑΜΑΡΑ!

ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ Σ' ΕΝΑΝ ΑΘΕΟ!


Σημειωτέον ότι ο μεγάλος αυτός Ελληνορθόδοξος Αγωνιστής ΗΤΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ κι έμαθε λίγα γράμματα μετά τα 30 του!!! Διαβάστε την απάντησή του σε κάποιον «σπουδαγμένο άθεο» για να καταλάβετε ποιος είχε τελικά τη ΓΝΩΣΗ:
"Του αϊ-Γιαννιού του Θεολόγου το βράδυ ήταν κάτι λογιότατοι εις το σπίτι μου, μισομαθείς και άθρησκοι. Πιάνει ο ένας και λέγει:
Πώς ο Θεός θα διόριζε την Θεοτόκο να γεννήσει τον Χριστόν και να μείνει παρθένο, πώς γένεται αυτό; Του λέγω:

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ...ΔΙΚΗΓΟΡΙΑΣ;ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! ΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ..ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ...ΔΙΚΗΓΟΡΟ -ΣΑΪΝΙ!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!!!

ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ;;;

Την Πέμπτη 22 Μαϊου 2014, 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ... 
Εκδίδεται ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ εναντίον του τέως εκτελεστικού διευθυντή της Μαρφίν- Λαϊκή Τράπεζα Ανδρέα Βγενόπουλου, καθώς και του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας Ευθύμιου Μπουλούτα, από το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ :
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=431965

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ είναι το αφεντικό 
της DELTA-SINGULAR που επεξεργάστηκε 
τα αποτελέσματα των εκλογων !!!


Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ …ΞΕΣΠΑΕΙ και πάλι: 

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ –ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ …ΡΕΣΤΑ! …ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! (και να μην ξεχνάμε τους ταλαντούχους... φρου-φρου διπλωμάτες μας!

Οι δικαστικοί με τα δικά τους πλοκάμια εξασφάλισαν… απόφαση … επαναφοράς των …κεκτημένων τους.. Καμιά περικοπή πιά δεν ισχύει στο μισθό τους… Θα τον απολαύσουν και μάλιστα με… αναδρομικά!
Κι από δίπλα βγήκαν και τα άλλα κολλητά του δημόσιου κορβανά… Οι ένστολοι! Τα φαντάρια κι άλλα τσιμπράγκαλα –νταβαντζηδες αυτού του ταλαίπωρου λαού!
Α, όλα κιόλα …δεν θέλω να σκούξουν αυτά τα προφέσιοναλ υποκείμενα . Αυτά τα συντεχνιακά δίποδα που ταυτίζουν την ύπαρξή τους με τη …σωτηρία του …Έθνους! 
Συντεχνίες-φούσκα που πουλάνε αέρα κοπανιστό υπερ …πατρίδας και πετυχαίνουν πάντα να εξασφαλίζουν προνόμια πιότερα από τους λοιπούς μαλάκες ΄Ελληνες! Τέτοια ισονομία υπάρχει στο Ελλάντα!

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ...ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ...ΚΤΗΝΗ!

ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!

Ιράκ: Βαφτίζουν τους βιασμούς «σεξουαλική τζιχάντ»

Οι τζιχαντιστές παίρνουν με τη βία τις παρθένες των πόλεων που καταλαμβάνουν. Δίνουν εντολή στις οικογένειες να τους παραδώσουν τις κόρες τους ώστε να γίνουν σύζυγοί τους.

Πέραν των αμάχων που πέφτουν νεκροί από τις επιθέσεις των σουνιτών μαχητών του Ισλαμικού Στρατού στο Ιράκ και το Λεβάντε, θύματα της αγριότητας είναι και οι γυναίκες στις πόλεις τις οποίες οι τζιχαντιστές καταλαμβάνουν. Έτσι, δεν τρομοκρατούν μοναχά τους κατοίκους των ιρακινών χωριών με τα όπλα, αλλά και με τη σεξουαλική βία, καθώς δίνουν διαταγή στις οικογένειες να τους παραδώσουν τις κόρες τους για σεξ και γάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου