Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ

Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ! ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Μαρουάν Τουμπάσι: «Η Ελλάδα συνάπτει συμβάσεις και στρατιωτικές συμφωνίες με το Ισραήλ το οποίο κατέχει παράνομα εδάφη της Παλαιστίνης και διαπράττει εγκλήματα πολέμου»! 

  • «Ξεπερνάνε τους 1875 οι μάρτυρες και τους 9.500 οι τραυματίες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι σοβαρά. Περισσότεροι από 250.000 Παλαιστίνιοι εκτοπίστηκαν από τις εστίες τους»
  • «Το 40% των θυμάτων από τα εγκλήματα που διαπράττει το Ισραήλ είναι Παλαιστίνιοι κάτω των 18 ετών»
  • «Στη Γάζα συντελείται μαζική σφαγή στα γυναικόπαιδα, μια γενοκτονία. Έχουν εξαφανιστεί ολόκληρες οικογένειες»
  • «Το Ισραήλ διαπράττει εγκλήματα πολέμου. Πρέπει να σκοτωθούν άλλα 10.000 Παλαιστίνια παιδάκια για να τα αναγνωρίσει η διεθνής κοινότητα ως εγκλήματα πολέμου
  • «Προσχεδιασμένη η επίθεση του Ισραήλ: για να βγει από το πολιτικό του αδιέξοδο μάς έσυρε σε κύκλο βίας και αίματος, ώστε να παρουσιαστεί στη διεθνή κοινότητα ως θύμα των βομβαρδισμών της Χαμάς»
  • «Το Ισραήλ χτίζει στην Παλαιστίνη ρατσιστικό τείχος πουαπλώνεται σε 711 χιλιόμετρα, έχει τριπλάσια έκταση από την περίμετρό της. Μας έχει εγκλωβίσει σε μια τεράστια φυλακή»
  • «Ο αριθμός των εποίκων στη δυτική όχθη φτάνει σήμερα τους 750.000 Ισραηλινούς»
  • «Πρέπει να καταλάβουν ότι εφόσον υπάρχει κατοχή, από μέρους μας θα υπάρχει αντίσταση»
  • «Η Ισραηλινή κοινωνία ρέπει προς τον εξτρεμισμό, όπως και η πλειοψηφία της Ισραηλινής κυβέρνησης απαρτίζεται από εξτρεμιστικά στοιχεία»
Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
Σε μια δραματική συνέντευξή του στην «Ε.Ω. της Κυριακής», ο πρέσβης της Παλαιστίνης στην Αθήνα κ. Μαρουάν Τουμπάσι σκιαγράφει την τραγωδία που ζουν οι Παλαιστίνιοι στη λωρίδα της Γάζας. Στην περιοχή που θεωρείται η δεύτερη παγμοσμίως πιο πυκνοκατοικημένη, εκεί όπου ανά ένα τετραγωνικό μέτρο ζουν έξι άνθρωποι, οι ισραηλινές βόμβες πέφτουν σαν χαλάζι!  «Το 40% των θυμάτων από τα εγκλήματα που διαπράττει το Ισραήλ αφορούν Παλαιστίνιους κάτω των 18 ετών», υπογραμμίζει ο κ. Τουμπάσι, επισημαίνοντας ότι έχουν ξεκληριστεί ολόκληρες οικογένειες από τις βόμβες των Ισραηλινών, που ρίχονται για να προκαλέσουν τη γενοκτονία των Παλαιστινίων. Πρόκειται για ένα νέο ολοκαύτωμα το οποίο ήδη πολλοί ηγέτες το παραλληλίζουν με αυτό που προξένησε ο Χίτλερ, ωστόσο η ελληνική κυβέρνηση δεν καταδικάζει δημοσίως τις επιθέσεις του Ισραήλ. Το ότι η Ελλάς είναι συνένοχη στο έγκλημα σε βάρος των Παλαιστινίων προκύπτει μέσα από τα λεγόμενα του κ. Τουμπάσι. Αφού εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τον  ελληνικό λαό που ξεχύνεται στους δρόμους για να στηρίξει τον παλαιστινιακό λαό, αναφορικά με την ελληνική κυβέρνηση, ο κ. Τουμπάσι είναι αποκαλυπτικός: ΣΥΝΕΧΕΙΑ: http://indobserver.blogspot.gr/2014/08/blog-post_917.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου