Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΦΡΕΣΚΟΣ ΝΕΑΝΙΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ...ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ... ΖΗΤΑΕΙ -ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΈΛΝΕΙ ΣΕ BLOGS να δημοσιεύονται αυτούσιας! ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΗ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΔΕΛΤΙΑ ΣΑΣ ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ! Αει σιχτίρ πια με τους αμαθείς. Τους κάνουμε τη χάρη και μας ζητούν και ρέστα. ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!

Προς γνώση όλων των bloggers!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ!!!

Πρωτοφανής στα χρονικά του Δήμου είναι η παρακάτω ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, η οποία μας ανάβει κυριολεκτικά τα λαμπάκια και τα...παίρνουμε στο κρανίο! 
Διαβάστε τη με προσοχή και απαντούμε αμέσως μετά:

Χολαργός , 17 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση

Εάν και εφόσον επιθυμείτε να δημοσιεύετε τα δελτία τύπου που σας αποστέλλονται από το Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, παρακαλούμε όπως τα χρησιμοποιείτε αυτούσια.
Ο σχολιασμός και οι προσωπικές σας απόψεις, καθώς και τα σχόλια δημοτών μας είναι πάντα θετικά και καλοδεχούμενα.
Δυστυχώς όμως έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο της επιλογής συγκεκριμένων παραγράφων από τα Δελτία Τύπου προς δημοσίευση και η αποκοπή κάποιων άλλων και θεωρούμε ότι αυτό δεν βοηθάει τους αναγνώστες να κατανοήσουν το νόημα και την ουσία του Δελτίου.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.


 Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Απάντηση Α.Π.: Ζητούμε από τον Δήμο να μας απαντήσει ...


συγκεκριμένα πού και πότε προέβημεν σε τέτοια ενέργεια: να δημοσιεύουμε δηλαδή κατ' επιλογή τμήματα των δελτίων τύπου που στέλνετε!!! Θα απαντήσετε συγκεκριμένα και όχι αόριστα διότι εμείς όλα τα χρόνια που κάνουμε δημοσιογραφία και έχουμε εφημερίδα, δημοσιεύουμε αυτούσια τα δελτία τύπου. Αν λοιπόν εκτοξεύετε τέτοια μομφή πρέπει να τη συγκεκριμενοποιήσετε. 
Αναφορικά δε με το "Εάν και εφόσον επιθυμείτε να δημοσιεύετε τα δελτία τύπου", σας πληροφορούμε ότι ΟΧΙ δεν επιθυμούμε εμείς αλλά εσείς θέλετε να δημοσιεύουμε τα δελτία τύπου σας και γι' αυτό μας τα στέλνετε! Μήπως τελικά νομίζετε ότι μας κάνετε και χάρη που μας στέλνετε τα δελτία τύπου;
Αυτές τις ανοησίες που γράφετε τις γνωρίζει ο Δήμαρχος; Αμφιβάλλουμε. 
Αν δεν συγκεκριμενοποιήσετε την σε βάρος μας μομφή θα πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη! Και κάτω απ' αυτές τις προϋποθέσεις, ΟΧΙ δεν θέλουμε να δημοσιεύσουμε άλλο δελτίο τύπου σας. Μην μας ξαναστείλετε! Νισάφι πια. 
Απολογούμαστε κιόλας! 

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ 

ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!

ΟΡΘΗ η απάντηση του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ , προς τους ανεγκέφαλους  γραφιάδες του Δήμου.. που υποδύονται και το Γραφείο Τύπου μιας συνοικίας της πλάκας όπως είναι ο Χολαργός. Ερωτώ ποιά υποκείμενα συνθέτουν αυτό το δήθεν Γραφείο τύπου που ξερνάει τέτοιες άσχετες προς τον Τύπο ασυναρτησίες. Αποκλείεται προϊστάμενος του πλακατζίδικου αυτού Γραφείου Τύπου του Δήμου, να διευθύνεται από δημοσιογράφο.
Να το βάλουν στο μυαλό τους,  όλοι ΟΣΟΙ αποστέλουν Δελτία Τύπου, πως ΧΑΡΗ τους γίνεται με τη δημοσιοποίησή τους από τα ΜΜΕ... Θα συνιστούσα στον τοπικό Τύπο  στα μπλογκς και ιδιαίτερα στον Μάκη Βραχιολίδη... να κάνουν το εξής απλό: Μόλις λαμβάνουν Δελτίο Τύπο... από το Δήμο, θα τους λένε : Για τη δημοσιοποίηση του έχει κόστος 100-500 ευρώ,-πληρώστε και το δημοσιοποιουμε...Διαφορετικά άει σιχτιρ! 

Πολύ ωραίο το ΟΧΙ του Παρατηρητή. Πρόκειται για δημοσιογραφική λεβεντιά! Ακου οι αποστέλλοντες τα χαζά δελτία Τυπου, να θέτουν και όρους ...ως προς τους όρους πως θα τα δημοσιοποιήσει ο δημοσιογράφος ...ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ! Χάρητες οφείλουν μόνον...  που οι μαλακίες τους-  μεταδίδονται...Τα δελτία Τύπου, πλην εξαιρέσεων ευλογάνε τα γένια  των αποστολέων τους, δηλαδή είναι ΠΑΤΑΤΕΣ!
--Τι είπες ρε ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ πως τη μαλακία αυτή αγνοεί ο δήμαρχος  Λιάκος Αποστολόπουλος;  Μα αυτός δεν επέλεξε τους ανθρώπους του στο ανέκδοτο αυτό Γραφείο Τύπου; Τα γραφεία Τύπου, πάντα εκφράζουν, πιστά τις πεποιθήσεις των διοικήσεών τους! Κόψτε το παραμύθι.Το σχετικό Δελτίο εκφράζει απόλυτα τον αμαθέστατο νεανία Λιάκο! (Ψάξτε την παιδεία του και θα αντιληφθείτε με τι άνδρα έχουμε να κάνουμε στο Χολαργό!
Αχ... τι αβάσταχτη συνοικιακή πολιτική κι αυτή... 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 
Επικοινωνιολόγος

Υ.Γ. Αυτή η θλιβερή ανακοίνωση του ισχνού Ηλία Αποστολόπουλου εστάλη μόνον στον ΠΑΡΣΤΗΡΗΤΗ ή και σε άλλα ...ΜΜΕ, μπλογκς κ.λ.π.; 
Θα έχει ενδιαφέρον να το μάθουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου