Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ταλαίπωρη περίπτωση Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Μεγάλη η φθορά που επέφερε στο ελληνικό γίγνεσθαι.Προώθησε το θλιβερό και χλωμό αριστερίστικο πνεύμα της προόδου και της πλάκας. Τυχοδιωκτούσε με τον Μπαρμπα Μήτσο. Σήμερα εισπράττει τα επιχείρια της έλλειψης δημοσιογραφικών ιδανικών! Ο Δημοσιογράφος ΡΕ δεν ανήκει σε καμιά κομματική ιδεοληψία... ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.Αυτόν υπηρετεί! Και για να το κατανοήσετε καλύτερα, δείτε και η ΕΣΗΕΑ σήμερα, επίσης μέγας διαφθορέας της ελληνικής σκέψης προβάλει γεγονός ...ομοιδεατών της προοδευτικών ντάλα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.. Ομιλεί για κάλεσμα...Για να κατανοήσετε το συνεχές έγκλημα που διαπράτουν αυτά τα ούφο... συνεχίζουν και σήμερα να ομιλούν για κάλεσμα κι όχι για ανακοιίνωση! Αυτοί είναι οι άνοοι ...προοδευτικοί της Αριστεράς και του ξωφλημένου Κομμουνισμού στην χώρα των Θεών! Σακάτεψαν εν ψυχρώ ακόμη και την ελληνική γλώσσα! χΏΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ..στα σχολειά με τους φαιδρούς κομματικούς πράκτορές τους!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ! ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΣΗΜΕΡΑ!
ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ.... 

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή συνέλευση της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ»

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ & ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

( Ευτυχώς που απουσιάζουν τα μέλη του ΤΑΥΣΙΤ!...ΕΥΤΥΧΏΣ!)
Και φυσικά η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ,μια και δεν έχει καμιά σχέση με τα καραγκιοζλήκια των παιδιών ...αυτών... που ασχημονούν... 

Για να καταλάβαιτε δε τις ασχημοσύνες τους συνιστούμε να πάτε στην ιστοσελίδα των αριστερόφρονων της ΕΣΗΕΑ, όπου θα δείτε διαφημιστικά καρεδάκια  υπέρ ...ακρόασης σας-θέασης- ... της τεθνεούσης ΕΡΤ! ( Έχουν ανοικτή ακρόαση-θέαση διαδικτυακή... των πειρατών αριστερών του διαδικτύου) ! Να σωματείο ...Να μάλαμα!


ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ με κάθε υπευθυνότητα, όπως το ξαναγράψαμε... πως η ΕΡΤ ΨΩΦΙΣΕ ενδόξως ...χάρις στα υποκείμενα αυτά που μπήκαν από το κομματικό  ΑΝΑΞΙΟ  παράθυρο και κάνουν σήμερα τον τσαμπουκά!

 Ό,τι ΦΑΓΑΤΕ...ΦΑΓΑΤΕ! Με την απίστευτη αξιοσύνη σας!Τερματίσατε ρε μουστερήδες κομματικοί! Κάντε το μώκο... και πάτε στην μπάντα! Δεν θέλετε; ... Περιμένετε απλά! Είστε ΟΛΟΙ σας για τα σκουπίδια! Εκεί θα πάτε!..Να μα την ...Παναγία, την οποία , λόγω ιδεοληψίας ...δεν πιστεύετε! Είστε παναθλίως έκθετοι! Σαβούρα βασικά ...ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ σε βάρος άλλων Ελλήνων ...και πλατσουρίζετε ... μπας και με τα εκβιαστικά σας ξαναπροσληφθείτε στην ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ! ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ... Η ΜΟΥΡΓΑ ΣΑΣ   που κατέτρωγε τα σωθικά της ΕΡΤ τερμάτισε ...ανεπιστρεπτί!

 Δεν πάτε μωρέ ομορφόπαιδα να πουλήσετε μανταλάκια, τσατσάρες στην ΟΜΟΝΙΑ; ..ΝΑ ΒΓΆΛΕΤΕ ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΟ Ή ...
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΌΝ ΘΑ ΠΕΡΙΣΏΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΣΑΣ.!..Που δεν διαθέτετε βεβαίως... αλλά λέμε..ΜΠΑΣ!

Αλλά εσείς ...οι παριστάνοντες τον ΝΤΑΒΑΤΖΗ της ΕΡΤ... τι αξιοπρέπεια να έχετε; Είχατε ...δα όταν προσληφθήκατε από το παράθυρο με τα αρχίδια του πελατειακού κομματισμού που σας διόρισαν;

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ! 

***Μπορεί ρε τσίφτες να σας ενοχλεί η ΝΕΡΙΤ.. Μας ενοχλεί κι εμάς! Παραμύθιον είναι. ΄Ομως ΡΕ στα σπάργανά της έχουν κουβαληθεί δικά σας άτομα! Γιατί δα να είναι καλύτερη από την παλαιά σας ΕΡΤ, ...που την ροκανίζατε με τα λεφτά του ελληνικού λαού; Μπα είπατε πως είστε εργαζόμενοι; Και σήμερα ΡΕ το παίζετε και ιδιοκτήτες της ΕΡΤ; ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ που τα λέτε αυτά;!   

ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ- ΚΑΛΕ ΤΙ ΛΕΤΕ;
       Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ και της ΕΦΕ καλούν τους συναδέλφους δημοσιογράφους, διοικητικούς, τεχνικούς και φωτορεπόρτερ, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», στην «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και στην ιστοσελίδα «enet.gr», να συμμετάσχουν μαζικά στη σημερινή γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 μ.μ. στο κτίριο της οδού Μίνωος για να καθορίσουμε από κοινού την περαιτέρω στάση μας έναντι της εργοδοσίας, έπειτα από τη μαζική συμμετοχή και επιτυχία της πρόσφατης απεργιακής μας κινητοποίησης.
ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
Έτσι για ξέρετε τι καλαμπούρι είναι οι ...προοδευτικοί που διοικούν το συντεχνιακό (κάργα) σωματείο των δημοσιογράφων -μελών της ΕΣΗΕΑ!... Και δεν είναι μονάχοι... σέρνουν από πίσω τους κι άλλη ..ΑΓΕΛΗ- σωματεία..μέχρι και τους φωτορεπόρτερς... που οι δημοσιογράφοι υποτιμούν πως ...δα δεν είναι δημοσιογράφοι αυτοί...(ενώ είναι με πατέντα)! Παλαιό το τροπάρι από το 1960 και πιο μπροστά! Κι αυτοί οι ταλαίπωροι ατυχώς υπογράφουν...το ΚΑΛΕΣΜΑ της χαλκομανίας που αυτοαποκαλείται αριστέρα , χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει αριστερά!..
Εμείς έχουμε καλέσει εδώ και πολύ καιρόν να μας πουν ...τι σημαίνει ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ..Και δεν βγήκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ Κ.Κ.Ε.. κι από προοδευτικούς του κώλου ΠΑΣΟΚΟΥΣ να μας απαντήσουν! Ουτε ενας...μωρε τόλμησε!
ΕΧΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΑ ΖΩΪΦΙΑ...;
Ε, τι να κάνουμε ...πάντα θα υπάρχουν ...ανθρωπάκια...Πάντως είναι θλιβερό ένα πνευματικό σωματείο να μιλάει με την ξύλινη γλώσσα της ελληνικής που θέσπισε Ο ΡΙΖΟΣΠΑΤΗΣ και επέβαλε η εφημερίδα ΤΑ  ΝΕΑ.. Λησμονώντας πως ο δημοσιογράφος ανήκει στον λαό του κι όχι στα κομματικά μαγαζιά! Αυτή την αξία, ,αυτή την υπέρτατη αρχή, οι παριστάνοντες την ΕΣΗΕΑ, όχι τη λησμονούν απλώς, αλλά την ΦΤΥΝΟΥΝ... με τις συμπεριφορές τους! ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ περίλυπος εστί η ψυχή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου