Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

NATA MAΣ...ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ...ΤΩΝ BLOGGERS!- Ο ΛΟΓΙΟΛΑ ΩΧΡΟΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Σ.Δ.):


Νατο το μαγκάκι που υποδύεται
τον εκπρόσωπο του ΘΕΟΥ!
Διαολόπαπας φυσικά όπως λέει
ο λαουτζίκος!
ΠΡΟΔΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ... ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΛΜΗΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΡΧΙΕΡΟΣΥΝΗ , ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ο  παπαδάκος του Χολαργού ΣΥΜΕΩΝ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!. 
(..προθάλαμος για να γίνει κανείς δεσπότης πρέπει να περάσει από τον πάγκο του Ναού Φανερωμένης του Χολαργού..έτσι προς γνώση ...για Δεσπότη τον προορίζουν τον φαιδρό αυτόν τύπάκο!)

(ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ. ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ! ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΔΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΗΡΟ! Ταύτα και περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στη στροφή!  ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ! ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ...ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ!   

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ!  Zήτησε ...ασφαλιστικά μέτρα κατά μπλογκερ... με απίστευτα  τρομοκρατικά επιχειρήματα Θα τα εμφανίσουμε όλα , έτσι για να καταλάβαιτε τι κουμάσι είναι ο λεγάμενος ...πνευματικά! Ούτε  Ιεροξεταστης του  Λογιόλα να ήτανε!

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ   http://monidadias-news.blogspot.gr/ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΔΑΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΙΕΡΩΜΈΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΙ BLOGGERS!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου