Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΔ... ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ





ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ. , η κ.ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΗ  ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΥΚΟΥ της Β. Ηπείρου - ΣΠΟΥΔΑΙΑ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ  





Αλλά κι ένα άλλο μέλος μας ο Μάκης Βραχιολίδης που διεκδίκησε το πόστο του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ στο Δήμο Χολαργού-Παπαγου  κατέλαβε την πρώτη θέση σε ψήφους μεταξύ 7 υποψηφίων... Κατήλθε ως ανεξάρτητος, την ώρα που όλοι οι άλλοι ήσαν κομματικά εξαρτώμενοι.! 

Ε, λοιπόν , δικαίως Η Ένωση Συντακτών Διαδικτύου αισθάνεται υπερήφανη, διότι στις τάξεις της έχει τέτοια λαμπρά μέλη, που εκτός των άλλων δίνουν τη μάχη τους και σε πολιτικό επίπεδο. Θερμά συγχαρητήρια φίλοι μας.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ Β.ΗΠΕΙΡΟ

Η εκλογή της κ. Βαλεντίνας Γιάννη στο πόστο της Προέδρου έχει ξεχωριστή σημασία για τον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου που σήμερα κυριολεκτικά βράζει.Πολλοί πιστεύουν ότι με την εκλογή της μαχητικής Βαλεντίνας θα πνεύσει ένας νέος άνεμος ελπίδας στους εγλωβισμένους ΄Ελληνες.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ, που το δανειζόμαστε από την επίσημη ιστοσελίδα της Επαρχίας Αλύκο:



ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΗΣ ΟΜΌΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΊΑ ΑΛΥΚΟΥ

Δελτίο Τύπου
Το νέο προεδρείο . Στο κέντρο με τα γυαλιά η δυναμική  ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΗ 

Στις 02/12/2014 συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΉΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΕΠΑΡΧΊΑΣ ΑΛΥΚΟΥ. Συμφώνως με την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΟΜΌΝΟΙΑΣ στις 19 Σεπτεμβρίου 2014, όπου ορίσε ως ημερομηνία για την διεξαγωγή εκλογών στα κατά τόπους παραρτήματα την 15η Νοεμβρίου του 2014 . Μετά την ολοκλήρωση των 11 τοπικών παραρτημάτων ακολούθησε η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της Συντονιστικής Επιτροπής με την παρουσία του πρόεδρου του ΚΕΑΔ και βουλευτή κ.Βαγγέλη Βτούλε ,του πρόεδρου παραρτήματος Ομόνοιας Αγ.Σαράντα κ.Χαράλαμπου Παντέχη και του έπαρχου Φοινίκης κ.Σωκράτη Σπύρου οι οποίοι ανέλαβαν την ορθή διεξαγωγή των εκλογών και καταμέτρηση των ψήφων.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής : Βαλεντίνα Μητσιούλη-Γιάννη

Αντιπρόεδρος: Γιώργος Λιώλης

Γενική Γραμματέας: Λαμπρινή Παππά

Μέλη:
Θανάσης Μπόρος
Χαράλαμπος Δήμας
Γιάννης Βρυώνης
Χρήστος Καϊσης

Αναλυτικά ανά τοπικών παραρτημάτων εξελέγησαν οι εξής :
1. Τσούκα-Γιάννης Βρυώνης
2. Πλάκα-Βαγγέλης Παππάς
3. Τσαούσι-Γιώργος Γκούντης
4. Τρέμουλη-Θανάσης Μπόρος
5. Αλύκο –Βαγγέλης Γιάννης
6. Νεοχώρι-Γιώργος Γκριμπούρας
7. Καινούριο-Θεοφάνης Καίσης
8. Φανάρι-Δημήτρης Φράγκος
9. Χάλιο- Βασίλης Τσιάβος(Τσούρας)
10. Γέρμα-Χαράλαμπος Δήμας
11. Ραχούλα-Πέτρος Καλογέρης

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η  ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η νεαρή πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της Ομόνοιας για την Επαρχία Αλύκου κα.Βαλεντίνα Μητσιούλη -Γιάννη μεταξύ των άλλων δήλωσε.<<Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το σώμα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και την εκλογή μου, με μια ισχυρή πλειοψηφία.Δεν θα πω το τετριμμένο ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε διότι βρισκόμαστε ήδη στο Βούρκο  και κυριολεκτώ. 
Η μόνη μας επιλογή είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας εχθροί και φίλοι , να αναδυθούμε για ακόμη μια φορά όπως ορίζει η Ελληνορθόξη πίστη μας και οι ατελείωτες θυσίες των προγόνων μας που έχασαν -είτε θυσίασαν- τη ζωή τους στο βωμό της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ελπίζω σε μια εποικοδομητική συνεργασία γιατί ο αγώνας δρόμου τώρα αρχίσει αναζητώντας την αφετηρία και το τέρμα>>!
Κατά την πρώτη μας συνεδρίαση τα μέλη, παλιοί και νέοι, εκπροσωπώντας όλες τις κοινότητες της Επαρχίας Αλύκου , επιτυγχάνοντας μια εποικοδομητική συζήτηση, συζητήσαμε για τα σύγχρονα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνισμό και θέσαμε τους στόχους μας, τα οποία θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε με την εργασία όλων των μελών αλλά και των νεολαίων γενικότερα .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου