Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΝ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ...Η ΕΣΔ είναι η δύναμη του Διαδικτυακού ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ.

Η παρακάτω "εγκύκλιος" της ΕΣΗΕΑ αφορά και τα μέλη της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου.Το έχουμε ξαναπεί, αλλά μερικά μέλη μας, αδιαφορούν. Λάθος. ..για πολλούς ιδιώνυμους λόγους. Τα μέλη μας που έχουν δημοσιογραφική ταυτότητα οφείλουν να ανανεώνουν τη διάρκεια ισχύος της, ώστε να απολαμβάνουν των απαραιτήτων διευκολύνσεων. Οσοι δεν ανανεώσατε την κάρτα σας ..Σπεύσατε!Αν δεν έχει τρέχουσα χρονική ισχύ, απλά είναι άκυρος κι ...άκαιρος!
Χαρακτηριστικό είναι και το παρακάτω κείμενο της ΕΣΗΕΑ. Απλά να το ξέρετε. Τα ίδια ισχύουν και για τα μέλη ης ΕΣΔ! 

 Ή αν ακόμη δεν γίνατε μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ενώ γράφετε σε ιστοσελίδα ή έχετε δική σας, πρέπει απλά να το σκεφθείτε... Σας ενδιαφέρει! Το διαδίκτυο πλέον δεν είναι ξέφραγο αμπέλι...και χαβαλέ ιστορία για κάποιους.
  
ΤΟ Δ.Σ.της Ε.Σ.Δ. 

Με την επίδειξη της δημοσιογραφικής ταυτότητας η είσοδος στα δημόσια θεάματα ειναι δωρεαν!



Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει τα μέλη της Ενώσεως ότι, σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων (ΠΟΛ 1025/21-1-2015), καταργείται η θεώρηση των δημοσιογραφικών ταυτοτήτων από την οικεία Δ.Ο.Υ. εισοδήματος των μελών της ΕΣΗΕΑ και στο εξής η δωρεάν είσοδος σε δημόσια θεάματα και ακροάματα θα γίνεται με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας, χωρίς να απαιτείται θεώρηση από την Φορολογική Διοίκηση.
Προϋπόθεση της δωρεάν εισόδου είναι η δημοσιογραφική τους ταυτότητα να βρίσκεται σε ισχύ.
Για το λόγο αυτό, καλούνται τα μέλη να προσέλθουν από τη Δευτέρα 26/1/2015 στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 6ος όροφος, αρμόδιος υπάλληλος κ. Φίλιππος Κεχαγιαδάκης 210-3675515) ώστε να επικολληθεί επί της ταυτότητάς τους βεβαίωση ισχύος της για το έτος 2015.
Αναλυτικά η εγκύκλιος της Γεν. Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων έχει ως εξής: (.pdf)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου