Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ...ΕΝΑΝΤιΟΝ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ!


ΑΥΤΟΣ Ο ΦΙΛΗΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑ... ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ; 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ:  

Ποιεί τον δημοσιογράφο, λένε!Κομματόσκυλο και πεμπτοφαλαγγίτης είναι. Διότι δημοσιογραφικά κανένα scoop ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ!

Ενοχλήθηκε ο λαπάς από τις τιμές που οι πιστοί απένειμαν προς την Αγ. Βαρβαρα.. Εις τι τον πείραξε;Τον ενόχλησε κανείς Ορθόδοξος για την αθεϊα του;
Είναι η δεν είναι Βάρβαρος;


Όχι μην τρέφετε αυταπάτες… Αυτοί οι γκρίζοι της αριστεράς είναι τραυματικοί από παιδικής ηλικίας. ΟΛΟΙ αυτοί της παιδικής χαράς του ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύουν σε Θεό και επιδιώκουν να αλλάξουν την πίστη αυτών που πιστεύουν…

 Αυτός είναι ο ανεγκέφαλος κι άκαπνος προοδευτισμός τους.
Πείτε μας…4 μήνες που είναι στο γκουβέρνο κατέβασαν κανένα προοδευτικό πλάνο; Κάποια ελπίδα κι ανάσα; ΕΣΤΩ ΜΙΑ!

Τίποτε, αφού η γκλάβα τους είναι άδεια. Αντίθετα είδαμε το θέατρο της επαναπρόσληψης των πρακτόρων του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ και την αποκατάσταση των καθαριστριών.. με τελετές Σοβιετικού τύπου. (βλέπεις οι παιδικές ασθένειες των κλόουν δεν κρύβονται ).

Άλλο μέτρο σοβαρό έχετε δει; Ούτε θα δούμε. Παρά ταύτα οι Πανέλληνες και ορθόδοξοι χριστιανοί κατά 98% επιμένουν να στηρίζουν την Κυβέρνηση του άθεου Τσίπρα… και μάλιστα προσευχόμενοι αγρίως για να τον βοηθήσει ο Θεός και η Αγ. Βαρβάρα, ώστε να τα καταφέρει!

Αυτή την περίεργη λεπτομέρεια, ο Φίλης, αγνώστου προελεύσεως …φυλής δεν την βλέπει, έστω κι αν νομίζει ότι είναι δημοσιογράφος!Νομίζει! Κομματικός  πΡακτωΡ ΠανΤΑ ΗΤαν!

“--Αν δεν φάνε τον Άθεο ΣΥΡΙΖΑ οι ξένοι δανειστές, όπως φαίνεται, Θα τον φάμε εμείς οι ορθόδοξοι, που είμαστε και οι ζωοδότες του πολιτικά! Ας μη το ξεχνάνε οι ξυλοπόδαροι τύπου Φίλη κι άλλα φλύαρα υποκείμενα της παρεούλας τους. Θίξανε την Αγ. Βαρβάρα… Θα γίνουμε ακόμη και βάρβαροι μια και δεν τους έχουμε θίξει τις άπιστες πίστες τους… Δημοκρατία δεν λένε ότι πρεσβεύουν; Θα την έχουν στο ακέραιο! ΄Οπως τους βάλαμε στην Κυβέρνηση… έτσι και θα τους εξωπετάξουμε, αν συνεχίσουν το ίδιο τροπάρι προκλήσεων κατά της Εκκλησίας και των πιστών της Ελλήνων…” μας τόνισε στέλεχος του κλήρου! 


Δείτε πιο κάτω και το βιογραφικό του ΦίΛΗ καΙ τΙς ανούσιες δημοσιογραφικές περγαμηνές του!ΑΛΛΑ …ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΟΜΩΣ!

ΤΟ ΠΑΡΑΞΥΛΩΣΕ Η ΑΘΕΗ ΜΑΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

«Άγιος Σάββας»: Ουρές πιστών για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας - Δεν κατάφεραν να προσκυνήσουν - Δεν έδωσε το «παρών» ο υπουργός Υγείας

 Συνεχίζονται με την ίδια ένταση οι προσκυνηματικές επισκέψεις στον Ι.Ν. της Αγίας Βαρβάρας, μετά την επιστροφή των ιερών λειψάνων της Αγίας από το αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», τη συνοδεία του Επισκόπου Φαναρίου και διευθυντή της Αποστολικής Διακονίας κ. Αγαθαγγέλου.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!



ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ
ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ 
ΕΔΩ!   


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...



ΔΙΩΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ 

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ! 


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΣΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-

Υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι τύποι που μας ξεφύτρωσαν εκ του πουθενά!-θάλουν στα άντρα ακολασίας διεθνών Τραπεζιτών-ΤΣΑΝΑΚΙΑ δηλαδή! ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΑ!

 Αποτέλεσμα εικόνας για χαρδουβελης γκικας
ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ           ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για παπαδημος λουκας

 

 ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝ ΑΛΛΟΙΣ ΛΟΓΟΙΣ...

- Όχι δεν τους βρήκαμε σε αγγελία..
Μα τους φόρεσε ο Σόϊμπλε, η Μέρκελ και ο Ρότσιλντ!


                                                     ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ >

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου