Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ... ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Ο Ν.ΚΟΤΖΙΑΣ;

ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ-ΚΡΥΦΗ- ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ;



Δηλώσεις ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιά κατά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu 

N. KOTZIAΣ: Κύριε Πρωθυπουργέ, σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο Ισραήλ, μια χώρα με την οποία διατηρούμε δεσμούς χιλιάδων ετών, μέσω των κοινών αξιών και οραμάτων, αλλά και μέσω της κοινής ιστορικής μας πορείας, κάτι που θα μας οδηγήσει, ελπίζω, σε ακόμη πιο στενούς δεσμούς στο μέλλον.

( DIPLOMATIC OBSERVER: Τι εννοεί εδώ ο ποιητής; ΄Εχουμε κοινή ιστορική πορεία με το Ισραήλ;Ποια είναι η ιστορία του και δη η πορεία του;)  Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις υπενθυμίζουμε ότι ο ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ υπήρξε εκ των βασικών μοχλών της αναγνώρισης του κράτους σημερινού Ισραήλ! Ο δε μέντορας μας ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ προσεκλκήθη στο Ισραήλ από την Κυβέρνηση Γκόλντας Μεγίρ, μόνος απ΄όλους τους ΄Ελληνες δημοσιογράφους.. ΄Ετσι για το στόρυ! )

Ράπισμα Στρατηγού Συναδινού σε Σουλτς: Είσαι πολύ μικρός μπροστά στο μεγάλο μας Έθνος!


Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριος Συναδινός κατακεραύνωσε στην σημερινή του ομιλία στο ευρωκοινοβούλιο τους τοκογλύφους εκβιαστές, καθώς και την κυβέρνηση Τσίπρα που ετοιμάζεται να υπογράψει ένα νέο επαχθές Μνημόνιο.


Ο Στρατηγός Συναδινός είπε χαρακτηριστικά:
"Θα ήθελα να αναφερθώ σε σας κ. Σουλτς για την απαράδεκτη παρέμβασή σας όσον αφορά το ελληνικό δημοψήφισμα. Ποιος και με ποια αρμοδιότητα είπατε ότι αν ψηφιστεί το ΟΧΙ οι Έλληνες να ψάχνουν για άλλο νόμισμα. Με ποια νοοτροπία, με ποια αρμοδιότητα, με ποια φασίζουσα νοοτροπία υπεισέρχεστε στα πολιτικά ζητήματα της Πατρίδας μου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου