Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>:  Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:Η ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥς ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.. ΤΩΡΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ!

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ

Κατατέθηκε στη Βουλή τα ξημερώματα της Τετάρτης το νομοσχέδιο «Επείγουσες Ρυθμίσεις για την Εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων», που θα ανοίξει το δρόμο για να ανάψει το «πράσινο φως» για τη λήψη της δόσης 12 δισ. ευρώ.

Κατατέθηκε ο εφαρμοστικός νόμος - Ανοίγει ο δρόμος για τα 12 δισ.
Ως ισοδύναμο για την μη επιβολή ΦΠΑ στην εκπαίδευση, εμπεριέχεται διάταξη για την επιβολή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί ενώ την ίδια ώρα προβλέπεται και επιβολή τέλους 0,05 ευρώ ανά στήλη κάθε παιχνιδιού του ΟΠΑΠ.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε νωρίτερα την Τρίτη ότι το νομοσχέδιο πρέπει να ψηφιστεί έως το βράδυ της Πέμπτης, ώστε εξεταστεί από το EuroWorking Group της Παρασκευής. 
Θα προστατευτεί το 60% των δανειοληπτών 

Νωρίτερα, κυβερνητικές πηγές διέρρεαν ότι η συμφωνία με τους δανειστές διασφάλιζε μεγαλύτερη

Νέα τέλη κυκλοφορίας: Αναλυτικοί πίνακες

Δείτε πόσα θα πληρώσετε!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Νέα τέλη κυκλοφορίας: Αναλυτικοί πίνακες
Με βασικό στόχο τον περιορισμό του φαινομένου της κατάθεσης πινακίδων λόγω ακριβών τελών κυκλοφορίας από ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού το οποίο κυριαρχούσε στις ΔΟΥ τα προηγούμενα χρόνια, κατατίθεται εντός της εβδομάδος στη Βουλή - στο νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα - τροπολογία με τις αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ.

ΕΜΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΎΜΕ ΣΤΗ ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.-ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΒΓΑΛΑΝ .. ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΗΡΩΕΣ" .. ΕΠΙ 42 ΧΡΟΝΙΑ ..ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.!

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ 
ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Τσίπρας: Στοίχημα το σύνθημα του 


Πολυτεχνείου «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία»

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις εορτασμού της 42ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Σε επετειακή ατμόσφαιρα, ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος απο τον υπουργό Επικράτειας, Νίκο Παππά κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου. Στη συνέχεια μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής για το νόημα της επετείου αλλά και τις βασικές γραμμές της κυβερνητικής πολιτικής για την Παιδεία.

Τσίπρας: Στοίχημα το σύνθημα του Πολυτεχνείου «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία»
Η Ολομέλεια της Βουλής τήρησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι κατά την έναρξη της ειδικής συνεδρίασης για την επέτειο του Πολυτεχνείου και μετά από πρόταση του προέδρου του Σώματος.
ΣΕ ΕΠΤΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Μολότοφ και πετροπόλεμος στα Εξάρχεια

Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα Εξάρχεια. Δύο από τους συλληφθέντες αποεπιράθηκαν να κάνουν πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ στην οδό Σουλτάνη.

Μολότοφ και πετροπόλεμος στα Εξάρχεια
Ομάδες νεαρών συγκρούστηκαν με αστυνομικούς στα στενά των Εξαρχείων και κυρίως στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Μπουμπουλίνας, όπου βρίσκεται το υπουργείο Πολιτισμού και το κτίριο του Πολυτεχνείου. 

 ΑΠΟ ΕΞΑΡΧΕΙΑ  ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Μια ομάδα περίπου 200 ατόμων πραγματοποίησε εφόδους από την πλατεία των Εξαρχείων προς το Πολυτεχνείο ρίχνοντας πέτρες και βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών, οι οποίοι απαντούν με βομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα.
Προς το παρόν τα επεισόδια δεν έχουν επεκταθεί και σε άλλα σημεία, ενώ οι νεαροί έχουν δημιουργήσει και πύρινα οδοφράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου