Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΤΖΗΣΤΩΝ!
Αγκυρα, Τουρκία
Ο 37χρονος Σύρος σκηνοθέτης Νάτζι Τζερφ, γνωστός πολέμιος του καθεστώτος Άσαντ που κατέγραφε παράλληλα τα εγκλήματα του Ισλαμικού Κράτους, έπεσε νεκρός από σφαίρα στο Γκαζιαντέπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, σύμφωνα με την οργάνωση «Η Ράκα σφαγιάζεται σιωπηλά» με την οποία συνεργαζόταν.

Η οργάνωση ανέφερε την Κυριακή μέσω Twitter ότι «ο σκηνοθέτης μας Νάτζι Τζερφ, πατέρας δύο παιδιών, δολοφονήθηκε» στο Γκαζιαντέπ, στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, με όπλο με σιγαστήρα. (ΒΙΝΤΕΟ)


Προβολή εικόνας στο Twitter

Our movie director Naji Jerf "father of 2 kids" was assassinated by suppressor gun today in Gaziantep ""
Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο 37χρονος σκηνοθέτης γύριζε ντοκιμαντέρ για τις σφαγές που διαπράττουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

«Δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι ενώ έκανε τον περίπατό του στον δρόμο. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή» μετέδωσε ο ενημερωτικός ιστότοπος T24.

Υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους υποστήριξε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οργάνωση δολοφόνησε τον «αιρετικό» Νάτζι Τζερφ.

Η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία.

Ο Νάτζι Τζερφ, γνωστός πολέμιος του καθεστώτος Άσαντ είχε γυρίσει πολλά ντοκιμαντέρ για τη συριακή κρίση. Συνεργαζόταν με τα μέλη της οργάνωσης «Η Ράκα αιματοκυλίζεται σιωπηρά», η οποία από τον Απρίλιο του 2014 καταγράφει κρυφά τις βαρβαρότητες των τζιχαντιστών στην αυτοαποκαλούμενη «πρωτεύουσα» της ISIS.

«Θα πήγαινε αυτήν την εβδομάδα στο Παρίσι αφού ο ίδιος και η οικογένειά του έλαβαν άσυλο στη Γαλλία» δήλωσε φίλος του υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Σύροι αντιφρονούντες μπαίνουν στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους. Στα τέλη Οκτωβρίου οι τζιχαντιστές ανέλαβαν την ευθύνη για τη δολοφονία του νεαρού ακτιβιστή Ιμπραχίμ Αμπντελκάντερ. Ο ίδιος και ένας φίλος του βρέθηκαν αποκεφαλισμένοι μέσα σε ένα σπίτι στη Σανλιούρφα, στη νότια Τουρκία.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου