Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ



Tο μεσημέρι της Δευτέρας, ΣΉΜΕΡΑ,  στο νεκροταφείο Ζωγράφου θα γίνει η κηδεία της αδελφής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Βάσως, η οποία πέθανε το Σάββατο.

Δύσκολες ώρες περνά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καθώς τα δυο αδέλφια είχαν ιδιαίτερα στενή σχέση και η Βάσω Μεϊμαράκη υπήρξε από τους στενότερους συνεργάτες του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ.

Τα θερμά του συλλυπητήρια εκ μέρους και του κόμματος, εξέφρασε ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε δήλωσή του για την απώλεια της Βάσως Μεϊμαράκη, ανέφερε: «Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και συγκίνηση για το θάνατο της Βάσως Μεϊμαράκη, αδελφής του καλού φίλου και συναγωνιστή Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή προσωπικότητα, που διακρίθηκε ως οικογενειάρχης, αλλά και για το ήθος, την ευγένεια και την κοινωνική της προσφορά. Θερμά συλλυπητήρια στα τρία παιδιά της και τους οικείους της».

Τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον χαμό της αδελφής του εξέφρασαν μέσω Twitter ο συνυποψήφιος του κ. Μεϊμαράκη, Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πρώην υποψήφιοι για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης.

Συλλυπητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον αδόκητο χαμό της αδελφής του.

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ, ανέβασε το εξής tweet για το θάνατο της Βάσως Μεϊμαράκη:

«Μεγαλώσαμε μαζί στο ίδιο σχολείο. Αστέρι ανάμεσά μας η Βάσω. Τώρα πήγε εκεί ψηλά. Συλλυπητήρια Βαγγέλη. Πρέπει να αντέξεις.»

Με ένα post στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αποχαιρετά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης την αδερφή του Βάσω, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο (26.12.2015) νικημένη από τον καρκίνο. Η κηδεία της θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας στο νεκροταφείο Ζωγράφου.
«Θα είσαι πάντα στη σκέψη μου και στην καρδιά μου…» έγραψε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ένα μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία της αδερφής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου