Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ANTAΡΤΙΚΟ ΚΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.


ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ

Της Νανάς Νταουντάκη 
 Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες και θα ψηφιστεί αμέσως μετά το Πάσχα. 

Δραματική μείωση των συντάξεων, αβέβαιο μέλλον για τους νέους και- για το χώρο των ΜΜΕ- κατάργηση του αγγελιοσήμου με την ψήφιση, συγχώνευση του ΕΤΑΠ και, έμμεση,κατάργηση του ΕΔΟΕΑΠ. Ούτε το ΙΚΑ στέκεται στα πόδια του ακόμη και αν...

 ...ψευτογεμίσουν οι τεράστιες τρύπες του με τα κλεμμένα αποθεματικά. Όπως μας έλεγε σημαντικός παράγοντας θα κάνεις αίτηση για σύνταξη και θα βγαίνεις σε 10 χρόνια! 
Όλα, έτσι όπως τα θέλουν τα μεγάλα αφεντικά (βλ. τελευταία "προσφορά" Πετρόπουλου…).



Κανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι στους δρόμους αυτή τη στιγμή!! Κι όμως είναι εντυπωσιακή η απόλυτη σιωπή- από όλες τις πλευρές. Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν θέλουν να θίξουν την κυβέρνηση τους, οι νεοδημοκράτες ξέρουν ότι θα το ψηφίσει και ο Μητσοτάκης και οι ΚΚΕδες προσμένουν την ... μετά θάνατον ζωή. "Να δούμε την επόμενη μέρα" έλεγαν σήμερα στο ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ προσπαθώντας να μας πείσουν ότι δεν έχει αποτέλεσμα να απεργούμε μόνοι μας (οι ίδιοι δεν συμμετείχαν σε καμία απεργία των ΜΜΕ) και να απεργήσουμε μαζί με την ΓΣΕΕ- όταν και αν το αποφασίσει!!! Που δεν θα το αποφασίσει γιατί εδώ και καιρό ασχολείται με ... γαργάρες. Κάποιοι άλλοι προτείνουν να απεργήσουμε όταν ψηφιστεί!!! 


Είναι σίγουρο ότι σε λίγο καιρό θα έρθει νέο ασφαλιστικό για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, τα λάθη, τις προχειρότητες, τις αντιφάσεις, τα ανεφάρμοστα, τις ανοησίες.



Αλλά ως τότε κάποιους κλάδους εργαζόμενων θα τους έχουν τελειώσει. 
ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου