Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΘΕΡΜΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ  

Παρακολουθείτε την ιστοσελίδα αυτή. Υπάρχουν ...φλεγόμενες εξελίξεις που αφορούν άμεσα τον ενημερωτικό ρόλο σας... Οι περισσότεροι των bloggers είναι ερασιτέχνες... εξ έρωτος δηλαδή ασχολούνται με την πολλαπλώς δυσβάστακτη κι επικίνδυνη  άθληση της ενημέρωσης των αναγνωστών τους.

Κάνουν άθλους.Αλλά... πληζ... Η δημοσιογραφία είναι δύσκολο καρύδι... Δεν έχει καμιά σχέση με τον δικηγόρο,( άλλωστε όλοι οι δικηγόροι ονειρεύονταν καριέρα δημοσιογράφου)  τον γιατρό, τον πολιτικό Μηχανικό.... Μην μπερδέβεστε!Σε παγκόσμια κλίμακα ο δημοσιογράφος αναδεικνύεται χάρις στα τάλαντα που τον προίκισε η φύση, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ..Γι αυτό και η τεράστια ΑΙΓΛΗ του  ΔΙΕΘΝΩΣ !

Ούτε του ζητάει κανείς ΠΤΥΧΙΟ...ούτε και κυκλοφορεί... με πτυχίο. Είναι απλά Πανεπιστήμων! Ουδείς επιστήμων...πτυχιούχος μπορεί να συγκριθεί με δημοσιογράφο! Γιατί λέτε ότι πρωταγωνιστεί σε όλες τις κοινωνίες; Μα απλά κουβαλάει τις ευλογίες των Ουρανών.. Είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ επαγγελματική ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ! 
  
Αλλά πάει πολύ, πανάσχετοι πολιτικοί κι απαίδευτοι τοπικοί άρχοντες να ασχημονούν κατά των bloggers-ΕΝΗΜΕΡΩΤΩΝ ... ...Μηδέ εξαιρουμένων και κάποιων κλασσικα ηλιθίων επαγγελματιών της ΕΣΗΕΑ... που, ώ  του θαύματος... υπήρξαν πολέμιοι του blogging ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ πασχίζουν όχι μονον να το χαϊδέψουν (Συντάσσουν μάλιστα και ΜΗΤΡΩΟ των bloggers-ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΝ)  αλλά και να του χουφτώσουν μέσω του θλιβερού αγγελιοσήμου, τον ιδρώτα του από τις διαφημίσεις που παράγει στην ιστοσελίδα του... Ναι ξαφνικά οι εφημεριδογράφοι των Αθηνών... ΜΕΤΑΒΛHΘΗΚΑΝ ΣΕ... ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ BLOGGERS! ..Για να δούμε, αν θα φτουρίσει το επικείμενο πλιάτσικο αυτό... ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩΡΕ Μπλογκάκηδες..ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ... για να προλάβουμε τα δεινά που σχεδιάζουν τα πάσης φύσεως ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ!

Η Ε.Σ.Δ. αντιπαλαίει καθημερινά κατά τις πανταχόθεν εκδηλούμενες ηλιθιότητες, ΚΡΑΤΙΚΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ- ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ.. Εν τάξει ...φαινόμενα παχυλής αγνοίας ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ...
Εμείς λέμε απλά: Παρακολουθείτε τον ιστόπο της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ... Θα ενισχυθείτε σε πολλά που αγνοείτε κι εσείς!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου