Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΩΝ BLOGGES -ΕΝΗΜΕΡΩΤΩΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΟΟΙ ... ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ....
Καθίστανται όμως γραφικοί με τις κοτσαναλογίες τους! ΔΕΙΤΕ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΑ, της συνοικιακής γραφικής ...νοητικής τους:

1) Τους ενοχλεί που ένας πρώην ψαράς , ο κ. ΣΤΑΜ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ παράλληλα μέσα από την ενημερωτική-μαχητική ιστοσελίδα του ασκεί και δημοσιογραφία!. Αναφαίρετο δικαίωμα του παντός.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ! 


( ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ BLOGGERS δεν είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, αλλά εραστές-ερασιτέχνες- που όμως προσφέρουν σηματικό έργο πληροφόρησης στις κοινότητες όπου κι όπως δρουν!)... Οι γραφικοί της Ερμιονίδας -μέσα και ο δήμαρχός τους και οι παρατρεχάμενες τσόντες Δημοτικοί σύμβουλοι- παραβλέπουν αυτή την ουσιαστική λεπτομέρεια... 

Στην Ερμιονίδα κάποιοι άνοοι  -λόγω αγνοίας ή κακοήθειας -αρνούνται  αυτό το δικαίωμα στον εν λόγω ...τέως ψαρά!!! Τρελλά πράμματα!


2)Φθάσανε μέσα στις ακατάσχετες ασυναρτησίες τους να αμφισβητουν και την ύπαρξη της Ε.Σ.Δ.. Μιλάνε βλακωδώς  για "πτυχία" κι άλλα χαζά.. ΄Οπως π.χ. για να θεωρείται κάποιος δημοσιογράφος πρέπει να είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ... λες και η ΕΣΗΕΑ είναι Ιερατείο που χειροτονεί ...δημοσιογράφους.!!!

Για τους μη πληροφορημένους λέμε: Το ιστορικό αυτό σωματείο έχει μέλη όσους εργάζονται σε ημερήσες εφημερίδες των Αθηνών... κι εσχάτως όσους εργάζονται σε ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς.Το λέει ο τίτλός του. 
Ουδέν περισσότερο..και ουδέν λιγότερο!.. Η Ε,Σ,Δ ΑΠΛΆ έχει μέλη τους ενημερωτές bloggers. Δύο χώροι με διαφορετικό μέσο έκφρασης. Πού είναι το πρόβλημα; Τι δουλειά έχουν οι ηλίθιοι της Ερμιονίδας να μας παραλληλίζουν με συντάκτες των ημερησίων εφημερίδων Αθήνων ( ΕΣΗΕΑ); 
ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΛΙΚ!

΄Ομως τα χαζά της Ερμιονίδας, προκειμένου να πλήξουν το ψαρά... που τολμάει να κάνει και τον δημοσιογράφο..βγάζουν από τις κουκουλοφόρες ιαστοσελίδες τους και το πιο κάτω ...ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΄Εγγραφο της ΄Ενωσης Συντακτών Πελοποννήσου!... η οποία υποστηρίζει ότι ...δα οι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ συντάκτες είναι οι εργαζόμενοι στον έντυπο Τύπο!!! Αυτό ακριβώς προβάλλουν τα χαζά της Ερμιονίδας ...για να συμπεράνουν ότι Η ΕΣΔ ... δεν αναγνωρίζεται!

Μιλάμε για φαιδρότητες! Δηλαδή τι δουλειά έχουμε εμείς ως ΕΣΔ με τον έντυπο Τύπο... και η ταλαίπωρη ΄Ενωση Συντακτών της Πάτρας να μας έχει στη λίστα της; Και γιατί; Εμείς είμαστε Διαδικτυακοί κι αυτοί έντυποι; Έχουμε το ίδιο αντικείμενο ενδιαφέροντος, αλλά ΠΑΝΤΕΛΩΣ άλλο τρόπο έκφρασης. Επιστρατεύοπυν τα κοθόνια την επιστολή αυτή ...για να αποδείξουν ...την ανυπαρξία μας! Τέτοια τα σαϊνια της Ερμιονίοδας. Γι αυτό και εγκαίρως τους είπαμε ότι θα χορέψουμε καρσιλαμά! Δείτε το έγγραφο και βγάλτε συμπεράμστα!

ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΌΣ Συλλογος της Πάτρας αυτά ξέρει αυτά λέει. Η λίστα που δημοσιεύει αφορά εφημερίδες και περιοδικά της περιοχής Πελοππονήσου. Ορθώς παρατηρεί πως δεν γνωρίζει την ΕΣΔ. Και γιατί; Η ΕΣΔ αφορά δημοσιογράφους του Διαδικτύου κι όχι του έντυπου λόγου.

Δείτε όμως μια άλλη λίστα από έναν άλλο οργανισμό Πανελλήνιας εμβέλειας ...που μάλιστα κάνει και προσφορές προς τα μέλη της ΕΣΔ, όπως και σε άλλους φορείς δημοσιογραφικούς... Ως νεότερος φορέας στη αναφερόμενη λίστα δημοσιογραφικών Οργανώσεων ... μνημονεύεται στο έγγραφό, τελευταία στη σειρά. 

Οι Γραφικοί... της γραφικής Ερμιονίδας έχουν να πουν τίποτε;   


Χαράς Ευαγγέλια για τους λάτρεις του είδους και μέλη της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου ( Ε.Σ.Δ.)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ TV ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

΄Οπως μας πληροφορεί ο υπεύθυνος του Καλλιτεχνικού Τομέα της Ε.Σ.Δ. κ. Μάριος Κυρόπουλος, διαπιστευμένος στο Υπουργείο Πολιτισμού, ο ΟΤΕ κάνει σημαντικές προσφορές προς όλους  τους δημοσιογράφους, μέλη των εξής εγκρίτων δημοσιογραφικών Ενώσεων, μεταξύ των οποίων και η Ε.Σ.Δ. ( είναι τελευταία στη λίστα ).Οι προσφορές θα ισχύσουν από 20 Αυγούστου. Επωφεληθείτε





























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου