Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΕΠΕΙΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ.- ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ: ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΕΙΝΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ... ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ...που μπήκαν με μέσο στον Τύπο! ...Κι όχι με τα κότσια τους!Μην ξεχν'άτε εκείνον τον ατάλαντο Αρβανίτη...Αρχιπράκτορα του ΣΥΡΙΖΑ!

Έκαναν κατάληψη στην ενημέρωση- ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ!


τυπογραφείο
ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΧΑΪΡΙ ΜΕ ΤΈΤΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΦΑΣΙΣΤΌΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ... Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
Να σταματήσει τη έκδοση και διανομή των εφημερίδων επιχειρεί για μία ακόμη φορά η ΕΣΗΕΑ.
Σε ανακοίνωσή της καλεί όλα τα μέλη της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών να μεταβούν  στο Κορωπί και συγκεκριμένα
στην «Ίριδα» προκειμένου να μπλοκάρουν τις εφημερίδες που ετοιμάζονται για διανομή. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από το κάλεσμα μελών της ΕΣΗΕΑ βασικοί υποκινητές στο «μπλόκο» είναι και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.
Το μήνυμα που έστειλε η ΕΣΗΕΑ στα μέλη της:
ΣYNAΔEΛΦOI ΣTHN IPIΔA ΣTO KOPΩΠI EINAI ΣYΓKENTPΩMENA OΛA TA AΠEPΓOΣΠAΣTIKA ΦYΛΛA. XPEIAZONTAI ENIΣXYΣEIΣ META TIΣ 10 M.M. ΠEPIMENOYME MATΣ.
Σημειώνεται ότι στη πρόσφατη πολυήμερη απεργιακή κινητοποίηση των δημοσιογράφων είχε επιχειρηθεί εκ νέου η έκδοση και κυκλοφορία εφημερίδων και είχε επικρατήσει ένταση στο τυπογραφείο όπου είχαν συγκεντρωθείσυνδικαλιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου