Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΦΑΡΣΑΣ ΤΩΝ ...ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΩΝ ΜΑΣ!

Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ...


ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ... ΨΑΧΝΕΙ...ΕΡΕΥΝΑ 

ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

...ΦΑΓΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ 

ΑΛΛΩΝ...ΚΟΥΦΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:


Στα τέλη του προηγούμενου αιώνα και αρχές αυτού ο δήμος Αθηναίων ήθελε να δημιουργήσει σταθμό μεταφόρτωσης για τα σκουπίδια του δήμου Αθήνας στον Ελαιώνα και συγκεκριμένα στην ΔΕΗ και στον τομέα κατασκευών στο Ρούφ. 

Τότε όλοι οι εργαζόμενοι ενωμένοι, από την ΔΣΣΜ (Διεύθυνση Συντήρησης Συνεργείων Μεταφοράς) και των Κατασκευών Μεταφοράς, ξεσηκώθηκαν για να μη δημιουργηθεί αυτός ο σταθμός μεταφόρτωσης σκουπιδιών. 

Πιστεύαμε ότι μετά από αυτή την διαμαρτυρία ότι κάτι πετύχαμε. Λάθος το πιστεύαμε αυτό.
Σήμερα μετά από 16 χρόνια είδα δύο απορρίμματοφόρα και μία πρέσα αυτοκινούμενη η οποία θα δέχεται τα σκουπίδια από τα απορριματοφόρα όλης της Αθήνας και θα τα συμπιέζει ώστε να μικραίνει ο όγκος τους. 

Και έρχομαι και ρωτάω ο αφελής, τα ζουμιά που θα τρέχουν από την συμπίεση, θα τα απορροφά το χώμα. Όχι κύριε θα δημιουργηθούν αποχετεύσεις κάτω από τη πρέσα είπε κάποιος από τους ιθύνοντες. 
Και οι αναθυμιάσεις οι μυρωδιές ποιος θα τις αναπνέει; Η περιοχή είναι γεμάτοι εργαζόμενους, πως θα αντέξουν όλοι αυτοί.
 Όχι κύριε θα είναι κλειστού τύπου. Δεν θα το κάναμε αυτό αν δεν τηρούνταν όλοι οι κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τάδε έφη ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Αιγάλεω κ. Νικητάκης που τον πήρα στο τηλέφωνο. 

Άλλωστε και εγώ θα εργάζομαι εκεί όλη την μέρα. Πριν όμως από αυτή την ερώτηση το ρώτησα αν γνώριζε ότι ο δήμος της Αθήνας θα μετέφερε τα σκουπίδια του εντός των ορίων του δήμου Αιγάλεω. Ναι το γνωρίζω μου απήντησε σε σύμπραξη με το δικό μας δήμο ο δήμος Αθηναίων κάνει αυτό το έργο. 

Δηλαδή τι συμφώνησαν; Θα μας δώσεις το οικόπεδο 27 στρέμματα Αιγάλεω και εμείς θα σου δώσουμε τα μηχανήματα. Και όλα αυτά πίσω από την πλάτη των εργαζομένων. Από το 2000 είχε πάρει το οικόπεδο ο δήμος της Αθήνας. Την επόμενη φορά που θα έρθουν θα ζητήσω τους τίτλους ιδιοκτησίας του οικοπέδου! Θα 'χει πλάκα!!

Αυτά είχαν γραφτεί στις 16/03/2016 και σήμερα διαπίστωσα ότι ο συγκεκριμένος χώρος έχει πουληθεί στο Δήμο της Αθήνας. 
Επομένως δεν ανήκει στον ΑΔΜΗΕ το οικόπεδο. Βέβαια δεν έχω δει κανένα τίτλο ιδιοκτησίας. 
Από τα λεγόμενα των προισταμενων μόνο και δεν έχω λόγο να μην τα πιστέψω. Έμαθα από ένα γνωστό ο οποίος θα δουλέψει με τους οικοδόμους που θα φτιάξουν το έργο, ότι η πολεοδομια δεν τους έχει δώσει άδεια να ξεκινήσουν το έργο. 

Πήγα στην πολεοδομια του Αιγάλεω και έμαθα ότι κατέθεσαν χάρτες του οικοπέδου για να βγάλουν άδεια πριν λίγες μέρες στις 8/07 /2016. 

Εν τω μεταξύ στα σχέδια που κατέθεσαν φαινόταν ένα άδειο οικόπεδο χωρίς κανένα κτίσμα! Δόλια λοιπόν κατέθεσαν παμπάλαιο σχέδιο που δεν φαίνονται τα κτίσματα επομένως και δεν υπάρχουν εργαζόμενοι!

 Η άδεια εν τω μεταξύ που θα βγάλουν την ήθελαν για ασφαλτοστρωση και όχι για Σ. Μ. Α Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων! 

Δεύτερη δόλια σκέψη. Αμέσως μετά έκανα αίτηση για μη έκδοση άδειας προς το Δήμο Αθηναίων γιατί ο Δήμος θέλει να δημιουργήσει Σ. Μ. Α και όχι ασφαλτοστρωση και μάλιστα σε απόσταση 20 μέτρα από τους εργαζόμενους! Τίθεται θέμα υγιεινής των εργαζομένων! Πήρα και αριθμό πρωτοκόλλου και ο φάκελος θα πάει στον ίδιο που έχει και το φάκελο του Δήμου Αθηναίων.
Η πρώτη φωτογραφία είναι η αίτηση που έκανα και στην δεύτερη στο σημείο που βρίσκεται το όχημα του ΑΔΜΗΕ θα είναι η πρέσα για τα σκουπίδια του Δήμου Αθηναίων και Αιγάλεω και όλα τα απορριματοφόρα θα αραζουν και θα περιμένουν στη σειρά για να αδειάσουν. 

Στο κτίριο που βρίσκεται σε απόσταση 20 μέτρα από τα σκουπίδια  εργάζονται οι υπάλληλοι του ΑΔΜΗΕ!!!
Στην τρίτη φωτογραφία είναι η φορητή πρέσα σκουπιδιών.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου