Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΔΕΝ...ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! 

    Ο βετεράνος θυελλώδης ρεπόρτερ  ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ …ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΤΩΝ …80 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ! ΧΑΡΑΣ ΣΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΤΟΥ…Πρωτοπόρος σε πάμπολλα δημοσιογραφικά..ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ  ΤΟΥ  ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ:

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ… ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΡΟΤΑ! – Η ΕΛΛΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ… ΦΕΡΕΤΖΕ!
***  Πικραμένοι, απαγοητευμένοι αριστεροί μας  κυβερνάνε. Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν λαό. Νομίζω ότι δεν πρέπει να υπάρχει Έλληνας ψαχνόμενος που να μην έχει πλέον αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
Γίνονται τομές σε όλους σχεδόν τι δράσεις μας .. Στα μουλωχτά… αλλά και δοκιμαστικά στα φανερά. Φανατίλες σταλινικοί, όπως ο Φίλης- Καφαντάρη-κι άλλα φρούτα του Σταλινικού Πανθέου… έχουν ξεσαλώσει και απειλούν να εγκαταστήσουν καθεστώς Χότζα, Στάλιν, Τσαουσέσκου κ.λ.π. αλητηρίων δυναστών λαών.
Πάντως ΟΛΑ φανερά ή στα μουλωχτά ανατρέπονται. Αν μείνει για άλλο ένα χρόνο στο γκουβέρνο η τυχοδιωκτική συμμορία ΤΣΙΠΡΑ…η Ελλάς την …έβαψε για πολλά χρόνια…
Από μια άποψη, η όποια πολιτική αλλαγή είναι πλεονέκτημα στους λαούς… Ανοίγει άλλους ορίζοντες. Εδώ όμως με τους ΠΛΑΚΑΤΖΗΔΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ , με την στραπατσαρισμένη ταυτότητα, την ολοφάνερη ανικανότητά τους , τις φαιδρότητές τους… και τις χαζές-αναχρονιστικές  ιδεοληψίες τους τα πράγματα είναι σκούρα… και ΑΔΗΛΟΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ δείχνει μια καλή συμπεριφορά προς τους Ευρωπαίους συμμάχους μας… Γι αυτό και τον ανέχονται!.. Κατέστη δεξιότερος απάντων… Μια κατακούτελα αναστροφή του που ξενίζει… Όσους δεν ξέρουν ότι ο φανατήλας  κομμουνιστής είναι αθεράπευτος.Δεν πρόκειται να αλλάξει την προβιά του! Ας θυμούνται αυτή τη λεπτομέρεια, οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ!
Τον ανέχονται, όμως και οι Πανέλληνες που είναι αποχαμένοι, πελαγωμένοι! Πλην όμως μόνιμα αδρανείς κι άπραγοι, προς την περίπτωση του εκ του πουθενά ελθόντος ΤΣΙΠΡΑ!!  ..ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Κυρίες και κύριοι… την έχουμε πατόκορφα  ΠΑΤΗΜΕΝΗ!

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου