Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ...ΣΤΙΣ ΥΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Ο,ΟΓΕΝΕΙΣ ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ "ΚΑΛΑΜΙ"

Ελληνική Ομογένεια (ΗΠΑ), ΔΕΝ είναι μόνο το 16% που εκπροσωπεί η φιλοχρήματη Αρχιεπισκοπή. Υπάρχει και το υπόλοιπο 84%

Οι ''νεκροθάφτες'' της Παιδείας-ελληνικής Γλώσσας και καταστροφείς της Ομογένειας ΗΠΑ, έχουν και όνομα και συνεργούς


'Αρχοντες, βραβεία, μεγαλεία στην Νέα Υόρκη και...κλείσιμο ελληνικών σχολείων

Με την συνηθισμένη πολυτέλεια έγινε σε ξενοδοχείο του Μανχάτταν Νέας Υόρκης το δείπνο γιά εκλεκτούς (15 Οκτωβρίου '16), όπου τιμήθηκε ο κυβερνήτης Νέας Υόρκης 'Αντριου Κουόμο με το βραβείο ''Αθηναγόρας'' των...''ταγματασφαλιτών'' αρχόντων ''σφογγοκωλάριων'' και λοιπών, του οικουμ. Πατριαρχείου. Οι ''άρχοντες'' των ταγμάτων, πληρώνουν 100.000 δολ. ο καθένας γιά το ''λιλί'', δηλαδή το ''παράσημο'' (σταυρόσημο) του Πατριαρχείου. Αυτό μεταφράζεται σε εκατομμύρια δολάρια γιά το οικουμ. Πατριαρχείο και μηδέν γιά την ελληνική Παιδεία στις ΗΠΑ. 



- Η εταιρία, εμπορική επιχείρηση ''Ελληνική Αρχιεπισκοπή Αμερικής'', θυγατρική της -πολυεθνικής- εμπορικής επιχείρησης ''Οικουμενικό Πατριαρχείο'', δεν ενδιαφέρεται -και το αποδεικνύει στην πράξη την τελευταία 15ετία- γιά την συνέχιση του ελληνισμού στις ΗΠΑ. Και η Ομογένεια βλέπει, ακούει και συνειδητοποιεί ότι ως ο χειρότερος εχθρός του Ελληνισμού στις ΗΠΑ καθιερώθηκε η Αρχιεπισκοπή, της οποίας όλα τα κτίρια ανά τις ΗΠΑ (εκκλησίες κ.ά.) έχτισαν 'Ελληνες μετανάστες και μετά αυτή τα οικειοποιήθηκε.
Συμμέτοχοι στο έγκλημα κατά του Ελληνισμού στις ΗΠΑ με το κλείσιμο ελληνικών σχολείων εξαιτίας...''έλλειψης χρημάτων'' και δύο εφημερίδες, ελληνικές, Αστόριας Νέας Υόρκης, μία ημερήσια και μία εβδομαδιαία, που, ''μπουκωμένες'' από τις εντυπωσιακά πολλές καταχωρήσεις τις εκκλησιαστικές, δεν βλέπουν τίποτα άλλο από το δολάριο (γιά κλείσιμο ελληνικών σχολείων και λοιπά σκάνδαλα, δεν ''είδαν'', δεν ''άκουσαν'').
Συμπαραστάτες στο έγκλημα αφανισμού της επόμενης γεννιάς Ελληνοαμερικανών, έμμεσα και οι -απολαμβάνοντες τον τουρισμό τους- διπλωμάτες της Ελλάδας στις ΗΠΑ, που ελάχιστα ενδιαφέρονται γιά την ελληνική Ομογένεια. Είναι οι ''εκπρόσωποι της Ελλάδας'', δηλ. οι ασπαζόμενοι την ''αμαρτωλή'' δεξιά, με εντυπωσιακή δουλοπρέπεια, αρχιεπίσκοπου και φιλοχρήματων μητροπολιτών, αδύναμοι και μικροί, να πουν έστω μία κουβέντα γιά το κλείσιμο των ελληνικών σχολείων από την Αρχιεπισκοπή (η οποία, εκπροσωπεί ποσοστό MONO 16% του Ελληνισμού στις ΗΠΑ, όσα και τα μέλη, που πληρώνουν συνδρομή, στις εκκλησίες-''μαγαζιά'' της).αρχιεπίσκοπος δημήτριοςΤο άσχημο γιά όλους αυτούς, είναι, ότι, η Ομογένεια ΓΝΩΡΙΖΕΙ και κρίνει.
Σημ.: Στο δείπνο και ο πρόεδρος της ''Νέας Δημοκρατίας'' Κυρ. Μητσοτάκης, αλλά δεν μίλησε. 'Ηταν μόνο γιά τις...φωτογραφίες.
Η Εκκλησία μας τα... κατάφερε, με την σύμπραξη της Ελλάδας:
Σε 15-20 χρόνια ΔΕΝ θα υπάρχει ελληνική Ομογένεια στις ΗΠΑ
Θα υπάρχουν μόνο αγγλόφωνες Ορθόδοξες Εκκλησίες, πρώην ελληνικές. Η τυπικά υπάρχουσα τώρα ''οργανωμένη Ομογένεια'' των άχρηστων και άσχετων ''καρεκλοκένταυρων'', ουσιαστικά ολοκλήρωσε τον κύκλο της την προηγούμενη δεκαετία, με σχεδόν μηδενική προσφορά στο σύνολο. Δεν δημιούργησε ''γέφυρες'' με νεότερες γεννιές ΑμερικανοΕλλήνων, δεν έχει να επιδείξει έστω μικρό ουσιαστικό έργο, που θα μείνει γιά την επόμενη γεννιά.
Η (δηλώνουσα ''αρχηγός της Ομογένειας'') Αρχιεπισκοπή (''θυγατρική εμπορική επιχείρηση'' του οικουμ. Πατριαρχείου), μαζεύει το χρήμα της Ομογένειας, χτίζει ''μεγαλοπρεπείς εκκλησίες'' και κλείνει τα ελληνικά σχολεία που έχτισαν οι 'Ελληνες μετανάστες. Παράλληλα, οι της Εκκλησίας μας, πολεμούν τα Charter Schools (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία, που λειτουργούν με αμερικάνικα κρατικά χρήματα και διοικούνται από Ομογενείς), στα οποία ΕΛΛΗΝΕΣ εκπαιδευτικοί, αποσπασμένοι από Ελλάδα, μαθαίνουν ελληνικά σε παιδιά Ομογενών, αλλά -το σπουδαιότερο- και σε παιδιά ''αμερικανάκια'', κάθε χρώματος και φυλής. Κι ενώ γιά την ελληνόφωνη Παιδεία η Αρχιεπισκοπή (που συντηρείται με χρήματα της Ομογένειας) ξοδεύει... τίποτα, δίνει στο οικουμ. Πατριαρχείο 2 εκατομ. δολ. τον χρόνο, ως ''χαράτσι'', χώρια οι απευθείας χορηγίες σε αυτό, ''αρχόντων'' και μη.
... (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου