Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ελληνική Αστυνομία στα στούντιο του “Έψιλον” για να συλλάβει την Τατιάνα Στεφανίδου - Κρύφτηκαν στις τρύπες τους οι συκοφάντες!    

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ
Από τις 6 το απόγευμα αστυνομική δύναμη βρίσκεται στα στούντιο του "Έψιλον" για να συλλάβει την Τατιάνα Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του βουλευτή μας Ιωάννη Λαγού.

Η παρουσιάστρια - που υβρίζει και συκοφαντεί σε μόνιμη βάση το Εθνικιστικό Κίνημα - έχει εξαφανιστεί και συνεχίζει να κρύβεται για πέντε και πλέον ώρες.

Η αναζήτησή της συνεχίζεται και περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένει στα στούντιο του "Εψιλον" - όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που παραθέτουμε - για να την συλλάβει με την διαδικασία του αυτοφώρου.
Η δράστις του αδικήματος, όσο βαθιά και να κρυφτεί, πολύ σύντομα θα δώσει λόγο στην Δικαιοσύνη. Το εδώλιο του κατηγορουμένου δεν είναι τηλεοπτικό πάνελ, απ' όπου μπορεί να υβρίζει και να συκοφαντεί χωρίς αντίλογο.
Οι ψεύτες, οι συκοφάντες και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής να βάλουν καλά στο μυαλό τους πως από 'δω και πέρα θα λογοδοτούν για κάθε έγκλημά τους σε βάρος της Αλήθειας και του Εθνικιστικού Κινήματος.
Θυμίζουμε τι γράφαμε νωρίτερα σχετικά με το θέμα:

Με τον αναμενόμενο τρόπο αντέδρασε η παρουσιάστρια του "Ε", Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία σήμερα μηνύθηκε από τον Βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγό για συκοφαντική δυσφήμηση.
Η εν λόγω παρουσιάστρια, στην εκπομπή της οποίας έγινε σωρεία συκοφαντικών και ψευδών αναφορών για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, εξαφανίστηκε και κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψή της από τις Αρχές στα πλαίσια του αυτοφώρου.
Μάλιστα, έχει κλείσει το κινητό της και κρύβεται σαν το ποντίκι για να αποφύγει την τσιμπίδα του νόμου.
Πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να έχει φυγαδευτεί άρον - άρον από τα στούντιο του καναλιού και να έχει ζητήσει παράνομα από τον εισαγγελέα να λήξει η χρονική περίοδος του αυτοφώρου απόψε τα μεσάνυχτα, ώστε να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψη.
Κατά την πάγια τακτική όλων των συκοφαντών μόλις αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του νόμου, εξαφανίζονται...

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokleistiko-h-ellhnikh-astunomia-sta-stountio-tou-epsilon-gia-na-sullabei#ixzz4WHTCQJFH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου