Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ...ΑΘΛΙΩΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ Η ΡΟΥΠΑ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ:

ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΣΟΥ . ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ; 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ



Ως γνωστόν στις 05 Ιανουαρίου 2017,  σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η 48χρονη αναζητούμενη για τρομοκρατική δραστηριότητα, Παναγιώτα Ρούπα  πραγματοποιήθηκεη σύλληψημε της  το καλημέρα σας  στις  06.10 ώρα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ηλιούπολης Αττικής.

Είχε μαζί της το ανήλικο παιδί της, το οποίο παραδόθηκε για προστατευτική φύλαξη στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπό την εποπτεία της Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Στη συνέχεια, την 07.00 ώρα περίπου, σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αττικής και σε παράλληλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνελήφθη 25χρονη ημεδαπή,  
Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη, καθώς φέρεται να παρείχε συνδρομή στην αναζητούμενη Παναγιώτα Ρούπα. 

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΎΛΟΥ
Η ΟΠΟΊΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΊΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΌΘΑΛΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ 
 













Άμα το έχει όμως η κούτρα σου , η Ρούπα προσπάθησε να πάρει τσαντάκι αστυνομικού, με τη σκέψη να βρει υπηρεσιακό όπλο μέσα σε αυτό..

Σωρεία πλαστών Ταυτοτήτων βρέθηκαν στην κατοχή της και όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014κ της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία της συλληφθείσας Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου του Ανδρέα και της Μαρίας, γεν. την 21-11-1992 στην Αθήνα Αττικής.





















Πλαστή Ταυτ'οτητα  με αριθμό ΑΕ 043368 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, υπό στοιχεία ΒΙΤΣΑΞΑΚΗ Ελένη του Ιωάννη και της Μαρίας γεν. 17-09-1966 στο Ηράκλειο Ηρακλείου Κρήτης, εκδοθέν την 06-02-2007 από το Τ.Α. Νέου Ψυχικού.



ΑΕ 170764  Πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας υπό στοιχεία ΠΑΣΠΑΤΗ Μυρσίνη του Νικολάου και της Άννας, γεν. 13-08-1983 στη Θεσσαλονίκη εκδοθέν την 17-01-2007 από το Τ.Α. Τούμπας Τριανδρίας.

Εντάξει , το ΕΧΕΙ το ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ η ΚΟΥΤΡΑ της ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ,,
η γυναίκα  ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ


Φωτογραφίες αντικειμένων που κατασχέθηκαν σε οικία στη περιοχή της Ηλιούπολης Αττικής, όπου την 05-01-2017 συνελήφθη η Παναγιώτα Ρούπα.


Έρεε το Ρευστό ............... αλλά , πάει 

ΣΙΓΟΥΡΑ θα ΕΧΟΥΜΕ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΊΣΩΣ ΚΑΙ ΝΈΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ....... δεν ΣΤΑΜΑΤΑ η ΕΜΜΟΝΗ της για την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ .......... ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ......


Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της αναζητούμενης Παναγιώτας Ρούπα εκκρεμούν:
  • απόφαση του Ε΄ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, από το έτος 2013, με την οποία της επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης πενήντα (50) ετών και έξι (6) μηνών, για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ" και τη δράση της εν λόγω οργάνωσης έως και το έτος 2010,
  • ένταλμα Σύλληψης του 15ου Τακτικού Ανακριτή, από το έτος 2014, που αφορά, μεταξύ άλλων, στα αδικήματα της συγκρότησης - διεύθυνσης τρομοκρατικής οργάνωσης, της κατασκευής, προμήθειας και κατοχής εκρηκτικών υλών, της έκρηξης με πρόθεση από κοινού από την οποία προέκυψε κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα και κίνδυνος για άνθρωπο και προκλήθηκαν σωματικές βλάβες, της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας με πρόκληση έκρηξης και της διακεκριμένης κλοπής από κοινού.
  • απόφαση του ΣΤ΄ Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, από το έτος 2016, με την οποία ορίστηκε συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα (11) ετών, σχετικά με έκρηξη Α.Ε.Μ την 10 Απριλίου 2014, έξω από τα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος, την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει με προκήρυξη η τρομοκρατική οργάνωση «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ».
Επιπλέον:
  • από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει σχηματισθεί σε βάρος της δικογραφία για συμμετοχή στον σχεδιασμό και την εκτέλεση οργανωμένου σχεδίου απελευθέρωσης εγκλείστων στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, με τη χρήση ελικοπτέρου, την 21 Φεβρουαρίου 2016, υπόθεση για την οποία διενεργείται κυρία ανάκριση από τον Ειδικό Ανακριτή - Εφέτη Αθηνών, ενώ
  • στο πλαίσιο της προανάκρισης για την παραπάνω υπόθεση, προέκυψε η συμμετοχή της σε ένοπλη ληστεία υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς, εντός του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η ΣΩΤΗΡΙΑ", την 25 Ιουνίου 2015.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου